Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Sıralamamı arttırmak için temel sayfa dışı SEO teknikleri ve işlem yapılabilir adımların listesini gösterir misiniz?

Evet, bazı temel sayfa dışı SEO teknikleri ve bununla ilgili her şeyi elde etmenize yardımcı olacak pratik öneriler listesi var. Ancak, başka bir şeyden önce, bununla yüzleşelim - çoğunlukla, Arama Motoru Optimizasyonu'nun sayfa dışı düzeydeki konsepti, yüksek kaliteli bağlantı oluşturma özelliğine sahip birçok acemi web sitesi sahibi tarafından ilişkilendirilir. Ancak şu ki böyle bir yaklaşım çok yanlıştır - çünkü bunların çoğunun muhtemelen aşağıda listelenen yararlı sayfa dışı SEO tekniklerinin geri kalanı eksik olması muhtemeldir. İşte buradalar.

Temel Off-Page SEO Teknikleri: Başlamak için Uygulanabilir Adımlar Listesi

Genel olarak bakıldığında, sayfa dışı seviyedeki arama optimizasyonu tüm meşru alanları kapsar. Google’ın SERP’lerinde yüksek sıralama pozisyonu elde etmek için doğrudan kendi web sayfalarınızın dışından alınabilecek eylemler. Ve bu yazıda, özellikle sayfa dışı optimizasyon için aşağıdaki yaklaşımlara bakacağız:

Sosyal Medya

Şimdi dünyanın en iyi olduğunu vurgulayan kaptan olacağım. popüler sosyal web siteleri (Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest, Google Plus, vb.) sayfa dışı SEO'da gerçek bir altın madeni fırsat olabilir. Belirli bir çevrimiçi platformda uygun bir kişisel iş profili oluşturmanın ve sürdürmenin, daha güçlü otoritenize ve şirketinizin tümünün daha iyi çevrimiçi itibarına katkıda bulunarak, güçlü sayfa dışı sıralama sinyallerini Google arama motoruna göndermenin temel bir yoludur. (örneğin, bu sosyal site hedef kitlenizle doldurulduğunda), pazarlama hedeflerinize ve küresel iş hedeflerinize uyacak doğru yeri seçmek için demografi filtrelerini kullanın. İhtiyacınız olan tek şey, ürününüzle / hizmetinizle veya iş sektörünüzün alanıyla ilgili “yapışkan” makaleler / yayınlar göndermekle tutarlı bir gönderme programı oluşturmaktır.

Pazarlama Blogu

Destekleyici blog sayfalarını çalıştırmak da, bir noktada ana sayfa web sitenizin organik sıralamalarına bir mahrum bırakarak, tüm sayfa dışı SEO çabanızı geliştirebilecek bir yaklaşımdır. Hedef müşterilerinizin / alıcılarınızın işinizle ilgili yeni bir yazı / yayın için zaman ayırması. Aynı zamanda, pazarlama blogunuz, ana işletme web sitenizi daha sık taramak için arama motorlarını çekebilir. Bunun nedeni, Google’ın tarama botlarının, yayınlandıktan sonra ana siteye bağlantı veren her yeni blog yayına ayak uydurması gerektiğidir. Böylelikle, tek ihtiyacınız olan şey, paylaşma, yeniden basma, söyleme ve ona bağlanma konusunda “hoş geldiniz” diyeceğiniz çok sayıda orijinal blog içeriğinin üretilmesi için zaman ve çaba harcamanıza yatırım yapmaktır. Aşağıdaki içerik türlerini oluşturmayı düşünün. Sonuçta, tüm işletme web sitelerinde, örneğin, "en iyi" listeler, "nasıl yapılır" talimatları, pratik yönergeler / adım adım talimatlar, video eğiticileri vb. Bunu yaparken, misafirlerin yayınlanması için bir dakikanızı ayırırsınız. Bu, içeriğinizle birlikte ekstra yüksek kaliteli geri bağlantılar kazanmanıza yardımcı olur. Ayrıca, pazarlama blogunuzun çevrimiçi tanıtımını, blog arama motorlarına ve niş blog dizinlerine göndererek (yalnızca Google'ın arama önerilerini kullanarak doğru yerleri bulmak için kullanabilirsiniz) geliştirebilirsiniz.

Çeşitli Öğeler

Sonuçta, sayfa dışı SEO çabanızı geliştirmek için potansiyel olarak kazanan yolların geri kalanı. Aşağıdaki yerlerde doğru aktiviteyi belirleyiniz:

  • Yorum yapmak ve karşılığında geri dönüş yapmak için ilgili do-follow forumlarını kullanın.
  • Digg, Reddit, StumbleUpon, vb. Gibi en popüler ilgili web sitelerine sosyal yer imi gönderiminde bulunmayı deneyin.
  • Yerel listelere ve iş dizinlerine gönderilmek üzere pek çok olumlu iş yorumu gerçekleştirme Ayrıca, daha iyi sıralama potansiyeline katkıda bulunabilir, zira bu tür etkinlikler Google tarafından kendiliğinden web sitenizin gerçekten organik arama listelerinde tanıtılmaya değer olduğunu söyleyen güçlü off-sayfa sinyalleri olarak tanınacaktır. Sadece ilgili dizinlere / işletme listelemelerine odaklanmaya devam etmeden önce Google'ın Haritalarına başka bir şey göndermeden önce göndermeyi unutmayın.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport