Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

İş sitelerini tanıtmak için Sosyal Medya'yı kullanmanın en iyi yollarının neler olduğunu biliyor musunuz?

Sosyal medyada doğru faaliyetin oluşturulması ve sürdürülmesi, iş sitelerinin tanıtımının yapılmasına yardımcı olurken, içerik pazarlamasını gerçekleştirmenin tek temel yoludur ve bu nedenle Google’ın ilgili arama sonuçlarında başarılı sıralama ilerlemesi vardır. Dolayısıyla, ana hedef anahtar kelimelerin özel bir grubu için optimize edilmiş yüksek kaliteli içeriğiniz hazır olduğunda ve kullanıma sunulduğunda, potansiyel müşterileriniz / alıcılarınız arasında popüler hale gelme zamanı gelmiştir. İçerik SEO'nun teknik tarafı açık olsa da, web trafiğinin yeterli akışının, kullanıcı etkileşiminin ve dolayısıyla daha iyi dönüşüm üretme potansiyelinin anahtarı, sadık takipçilerin iyi bir temelini beslemektedir. Basitçe söylemek gerekirse, tek ihtiyacınız olan potansiyel sosyal ağ sitenizi bulmak ve pazarlama blog makalelerinizi (veya sadece ana iş sayfalarınızda yayınlanmış bazı yeni servis sürümleri / güncellemeleri) paylaşmak için bir şirket profili oluşturmaktır. Sosyal medyayı, özellikle başlangıç projeleri ve küçük niş internet siteleri söz konusu olduğunda, çevrimiçi iş projelerini teşvik etmek için ölçülebilir verimliliği. Bunu söyledikten sonra, iş web sitenizi maksimum verimlilikle tanıtmak için Sosyal Medya aracılığıyla içerik pazarlamasında doğru eylemleri gerçekleştirmeniz için size iyi bir temel yaklaşım ve harekete geçirilebilir taktikler göstereceğim. Yani, o noktaya ne yapılması gerektiğini görelim.

Sosyal Medyayı Küçük İşletmelerde Yaygınlaştırmak İçin Doğru Yolu Kullanmak

Hedef Kitleyi Analiz Etmek

Bana gelince, hedef kitlenizi analiz etmek popüler Sosyal Medya platformları alanında gerçek beklentilerinizin net bir resmini elde etmek için yapılması gereken ilk şey olmalıdır. Potansiyel müşterilerinize / alıcılarınıza nasıl hitap edeceğini anlamak için, Google Analytics’e erişmesini ve "Kitle" özelliğinin daha hassas olmasını öneririz. Bunu yaparak, hedef kitlenizle en yakın duygusal ve amaç temelli düzeyde bağlantı kurmak için her sekme kategorisinde “Demografi” ve “İlgi Alanları” nı kullandığınızdan emin olun.

Güven ve Otorite Yaratın

Sosyal Medya tanıtımının en güçlü yararının, niş / sanayide şirketinizin markası ile güçlü bir güven ve güçlü yetki yaratmasıdır. iş sitenizin kendisi gibi. Kullanıcı etkileşimini geliştirmek ve içeriğinizin maksimum yatırım getirisi için içeriğinizi iyileştirmek için bazı işlem yapılabilir bilgiler elde etmek için aşağıdaki içerik önerilerini dikkate alın:

  • Tamamen alakalı yüksek kaliteli içeriğinizi oluştururken ve paylaşırken tutarlı olun.
  • Farklı olun - kendi sesinizle ve benzersiz görevinizle boğaz düzeyinde çevrimiçi yarışmadan uzak durun.
  • Hedef kitlenizin başlıca acı noktalarına hitap eden en yaygın sorunları çözmeye çalışın.
  • Şirketiniz ve markanızla ilgili ilginç ve ilgi çekici hikayelere, ücretsiz olarak harika makaleler / yayınlar vermekten söz eder.

Bağlantıları Oluştur

Kullanıcı dostu bir sohbet biçiminde yazdığı bir içerik oluşturduktan ve canlı yayına geçtikten sonra, açılış sayfalarınıza ve destekleyici blogunuza bağlantı kurmaya başlama zamanı makaleler / gönderiler (varsa). İş markanıza ve sayfa içi içerik optimizasyonunun temellerine odaklandığınızdan emin olun. Bu şekilde, sayfa dışı seviyedeki arama optimizasyonuna dikkat etmeyi unutmayın.

Genel olarak bakıldığında, burada linkler oluştururken akılda tutulması gereken ana fikirler şunlardır:

  • Unutmayın, orijinal içeriğiniz yüksek kaliteli daha doğal bağlantılar çekmenin en iyi yoludur.
  • Bununla yüzleşelim - Google, organik olarak üretilen geri dönüşümlü bağlantıları seviyor ve şimdi bunları daha güçlü sıralama faktörleri olarak vurgulamaya devam ediyor.
  • Sosyal Medya Pazarlama stratejileri ve içeriği SEO, zaman harcayan ve emek yoğun sayfa dışı rutinlerinizin ölçülebilir bir bölümünü kapsama konusunda harika olabilir.
  • Sosyal medyadaki genel çabanızı arttırmak için, web sitenizi kaydettirmeyi ve şirketinizi ilgili dizinlere ve yakın ilişkili işletme listelemelerine göndermeyi unutmayın.
  • Konuk yayınları kullanarak, üst düzey blog yazarları ve popüler etkileyicileriyle sıkı ilişkiler kurarak, medya sitelerine / yerel haber sayfalarına uygun bir şekilde ilerlemenizi sağlayın ve işiniz bitti.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport