Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Küçük işletme web sitem için daha iyi ne olacak - organik SEO veya PPC hizmetleri?

Başka bir şeyden önce, bununla yüzleşelim - organik SEO ve PPC hizmetleri arasında seçim yapmak söz konusu olduğunda, küçük işletme web siteniz için en iyi eşleşen çözüm olarak böyle bir şey yoktur. Organik Arama Motoru Optimizasyonu ve ücretli Tıklama Başına Maliyetli reklamların kendi özelliklerinin yanı sıra birincil farklılıklar ve her benzersiz durumda beklemede olan artıları / eksileri de var. Ve işte bu konuya en iyi şekilde karar verilmiş olan karar, dengeli, bütünleşik bir yaklaşım kullanmaktır - PPC servisleri ile desteklenen organik SEO'nun en güçlü yanlarını kullanmak (elbette, doğru zamanda ve doğru amaç). Aşağıda söylenenlerin hepsi, genel web sitesi tanıtım stratejinizi oluştururken tamamen bilgilendirilmiş bir karar almanız için daha ayrıntılı bir ayrıntıya geçelim.

Organik SEO vs PPC Hizmetleri

Temel olarak, ücretsiz ve ücretli arama promosyonu arasında seçimimizi belirleyen temel farkın sadece iki temel noktası vardır. Her şeyden önce, no-brainer gibi görünebilir, ancak Google’ın “sponsorlu reklamları”, her zaman ilgili SERP’lerin listesinin en üstünde görülen (örneğin, organik arama listesinden önce), yukarıda yer alan bölümde gösterilir. İkinci olarak, PPC reklamları, reklamlarınıza yapılan her tıklama için ücretli trafik sağlamakla birlikte, organik SEO, aslında onunla doğrudan reklam harcamaları olmadığı için esasen ücretsizdir. Aslında ihtiyacınız olan şey, zamanınızı ve emeğinize yatırım yapmak veya tüm görevi yerine getirmek Profesyonel SEO ya da dijital pazarlamacılara (elbette, organik SEO'nun tamamen ücretsiz olmadığı anlamına gelir). Yani, ana fark noktalarını anlamak, şimdi çevrimiçi tanıtım için temel yaklaşımların iyi dengelenmiş bir kombinasyonunu kullanarak maksimum fayda elde etmenize yardımcı olabilecek en güçlü yanları ve en zayıf noktaları hızlı bir şekilde geçirme zamanı.

Ücretli Arama ve Organik SEO Hizalanmış

İdeal olarak, hem organik SEO hem de PPC hizmetleri doğru şekilde hizalandığında en iyi şekilde çalışır..Sonuç olarak, birbirlerini sinerjetik olarak desteklemek için (yani, ayrı ayrı alınan birincil bileşen parçalarından çok daha iyi agrega sonuçları elde etmek). Yani, burada SEO ve PPC'nin birlikte çalışmasının makul bir kombinasyonundan bekleyeceğiniz başlıca avantajlar şunlardır:

  • Temel anahtar kelime rekabet verilerini, dönüşümle ilgili pratik bilgilerle destekleyebilirsiniz (örn. Organik SEO stratejinize kesin bir yangın artışı sağlamak için başlangıçta PPC reklamlarıyla kazanılmıştı).
  • Ana hedef anahtar kelimelerinizin en iyi beklenen çevrimiçi performansa bakış açısıyla, toplam trafik hacminiz, ücretli aramadaki kullanıcı tıklamalarını hedefleme yoluyla önemli ölçüde artırılabilir.
  • Aslında büyük TBM fiyatı çok yüksek arama hacmi veya örneğin çok düşük dönüşüm üreten potansiyeli var potansiyel kazanan anahtar kelimeler geri kalanı - PPC herhangi moduna göre çok daha iyi organik SEO strateji uyabilecek Reklamcılık (esas olarak bunları hedeflemek, tüm pazarlama bütçesini hızla tüketebilir).

  • Açılış sayfanızdaki reklam kopyalarınızla birlikte kullanılan PPC reklamlarıyla elde ettiğiniz gerçek hayat A / B test verileri, gelecekteki referanslarınız için gerçekten harika olabilir. organik arama optimizasyonu.
  • Sonuç olarak, daha güçlü bir kamu güveni ve daha geniş kullanıcı farkındalığı açısından, hiçbir şey organik SEO ve PPC reklamlarını bir araya getiren akıllıca bir kombinasyonun toplam etkisini yitiremez. Potansiyel müşterilerinizi, en değerli ticari anahtar kelimelerle satın almak için karşılaştırmaya dayalı yaklaşımı kullanarak, dönüşüm yolculuğunun her ana aşamasında hedeflemeye devam edin.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport