Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat moet ik kiezen voor mijn online bedrijfspromotie - PPC-reclamestrategie of organische SEO-technieken?

Wat mij betreft, de beste manier om een volledig presterende online promotiestrategie uit te voeren is het gebruik van organische SEO-technieken. Waarom? Gewoon omdat ik liever gok op een meetbaar betrouwbaardere en duurzame marketingstrategie die wordt aangedreven door organische SEO-technieken, in plaats van de meest voorkomende Pay-Per-Click-advertenties. Het betekent natuurlijk niet dat je die PPC-advertenties eens en voor altijd zou moeten vergeten. Ik bedoel dat het nog steeds nuttig voor u kan zijn, namelijk om uw algehele strategie voor digitale marketing een tijdelijke impuls te geven, in het geval u het zich kunt veroorloven een bepaald deel van uw totale marketingbudget daarvoor toe te wijzen.

Hoe dan ook, hieronder geef ik u een korte uitleg voor elk van deze bekende methoden van online promotie. Het is immers alleen aan u om te beslissen in welke belangrijke richting uw bedrijf in de loop van de tijd zal evolueren, toch? Dat gezegd hebbende, laten we een duidelijk verschil maken voor u om alleen volledig geïnformeerde beslissingen te nemen en precies te gebruiken wat het best aansluit bij uw zakelijke behoeften en doeldoelen op de best mogelijke manier.

Betaal-per-klik advertentiestrategie versus organische SEO-technieken

PPC-reclame - staat bekend als de traditionele manier van online adverteren, wanneer u een bepaald contant bedrag betaalt om een grotere doelgroep te bereiken doelgroep van uw potentiële klanten / kopers. Alles is vrij eenvoudig: u hoeft alleen maar een biedingsbedrag op te geven dat u bereid en gereed bent om Google te betalen. Uiteindelijk wordt vaak weergegeven in de voorkant van online gebruikers, die u binnen gesponsorde zoeksecties laten zien op een relevant zoekwoord of een mogelijk winnende zoekterm die u target met PPC-advertenties - gewoon zolang u betaalt. Dat is het.

Organische SEO-technieken zijn echter eigenlijk gratis beschikbaar voor elke actieve webmaster of online bedrijfseigenaar. Om preciezer te zijn, kunt u een prestatiestrategie uitvoeren in de Search Engine Optimization - ofwel met uw handen (uiteraard, omdat je er klaar voor bent en bereid bent om je eigen tijd en moeite te investeren in dat voortdurende en eigenlijk nooit eindigende doen), of de hele taak aan de specialisten toevertrouwt. Ik bedoel dat je een gekwalificeerde zoekmachine voor zoekoptimalisatie kunt inhuren of hulp krijgt bij een full-stack Digital Marketing-bureau.

Kort gezegd zijn hier de belangrijkste voordelen van organische SEO voor online bedrijfspromotie:

  • Aangezien SEO een continu proces is dat constant onderhoud vereist - het is de werkelijke resultaten zullen u dienen voor een even ongerepte periode.
  • U zult nooit uw zuurverdiende vooruitgang verliezen, in ieder geval onmiddellijk - omdat dit onvermijdelijk gebeurt wanneer u stopt met betalen voor PPC-reclame.
  • Uw website of blog zal blijven evolueren in overeenstemming met de zoekintenties van de echte gebruikers, en uw huidige prestaties met een bredere online-blootstelling zullen nooit verloren gaan. Natuurlijk, gezien het feit dat je ten minste enkele maanden volledig stopt met het werken aan SEO, zal je rangschikkingspotentieel geleidelijk afnemen na verloop van tijd. Desalniettemin denk ik dat het belangrijk is om op de hoogte te blijven van relevante zoekopdrachten met de juiste optimalisatiestrategie en organische SEO-technieken, in plaats van jezelf gebonden te houden aan permanente budgetuitgaven omwille van slechts tijdelijke voortgang van de ranglijst.
View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2022, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport