Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat is het verschil tussen echte SEO-services en PPC-advertenties?

Als u teleurgesteld bent en nog steeds niet weet wat beter zou zijn voor uw website of blog - ofwel echte SEO-services of Pay-per-Click-advertenties - dan bent u eindelijk op de juiste plek. Zoals hieronder zal ik snel het verschil schetsen tussen deze twee standaardoplossingen, die beide zijn bedoeld om u een betere bekendheid en bekendheid te geven in de relevante lijst van Google's SERP's (ook wel een Search Engine Result Page, die wordt weergegeven als reactie op een gegeven zoekwoord-gebaseerde query ingevuld door de live gebruiker). Dus laten we deze twee concepten snel schetsen door hun basisdefinities.

Echte SEO-diensten versus PPC-reclame

Over het algemeen wordt de zoekmachineoptimalisatie algemeen aangeduid als een niet-commerciële methode die is bedoeld om meer bezoekers te trekken naar uw website of blog - de gebruikers rechtstreeks vanuit de organische lijst van de relevante SERP's door Google zoekmachine. Tegelijkertijd staat PPC-reclame echter voor een betaald schema van online promotie door uw webpagina-inhoud prominent te laten weergeven in een gesponsorde zoeksectie, met verschillende relevante suggesties die bovenaan een bepaalde organische zoeklijst moeten worden weergegeven, op hetzelfde moment weergegeven na hen - dichter bij de onderkant van het scherm. Dat is het.

Op die manier kan ik zeggen dat elk van deze twee methoden van effectieve online promotie - zowel Pay-Per-Click-reclame als echte organische SEO-diensten - in de algemene middelen van de Search Engine Marketing vallen (anders, SEM). Dit brede concept heeft voornamelijk betrekking op alle digitale marketingpraktijken, die gericht zijn op online bedrijven zelf, en de live gebruikers die mogelijk op zoek zijn naar wat hun websites of ondersteunende blogpagina's daadwerkelijk kunnen bieden aan de internetgemeenschap.

PPC online promotie kan worden vergeleken met een traditionele goede oude reclamestrategie die is ontworpen in overeenstemming met voornamelijk kortetermijndoelen die u met uw bedrijf hebt in de nabije toekomst. Simpel gezegd, u krijgt precies datgene waarvoor u feitelijk betaalt - aangezien u daarvoor een bepaald contantbedrag hebt toegewezen, kunt u bepalen wanneer, waar en op welke manier uw betaalde advertenties moeten worden weergegeven voor uw potentiële klanten. Met andere woorden, u bent vrij om een biedingsbedrag op te geven voor uw doelzoekwoorden en mogelijk long-tail-zoektermen te winnen (anders CPC - kosten per klik) om veel online zichtbaarheid te krijgen - blijkbaar, zolang u daarvoor betalen.

Tegelijkertijd zijn echte SEO-services echter vooral gericht op het genereren van organisch zoekverkeer - door de hele webbron te bouwen en aan te passen aan de behoeften van het doel marktpubliek. Het betekent dat organische zoekoptimalisatie een continu proces is, wat niet kan worden bereikt door eenvoudig een betaling naar Google zelf te verzenden, zoals PPC dat ook doet. Wat mijzelf betreft, zou ik de voorkeur geven aan "natuurlijke" zoekoptimalisatie om de volgende twee redenen:

1. SEO draait voornamelijk rond kwaliteitsinhoud die is ontworpen in overeenstemming met de werkelijke intenties en zoekbehoeften van de live gebruikers.

2. Bij het volgen van alle basisnormen die worden geaccepteerd door de grote zoekmachines (zoals Google zelf), heeft SEO niets te maken met valsspelen of tricking - sterker nog, het draait allemaal om het creëren van een brede en langdurige online aanwezigheid voor uw online zakelijke website of blog. Dat is het.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2022, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport