Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat moet ik weten over basistechnieken van SEO om mijn webverkeer te verdubbelen?

Ik kan u verschillende basistechnieken van SEO laten zien die uw webverkeer kunnen verdubbelen zonder al te veel tijd en moeite te moeten betalen. Natuurlijk kan het brede concept van de Search Engine Optimization erg ingewikkeld zijn. Desalniettemin hoop ik dat ondanks alle veel voorkomende obstakels, deze vier elementaire SEO-technieken je zullen helpen om minstens een stap dichter bij die verdiende # 1-ranglijst op de lijst met relevante SERP's van Google te komen. Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken wat er op dat punt kan worden gedaan - eenvoudig en op uw gemak.

Vier basistechnieken van SEO om uw verkeer te verdubbelen

Titels optimaliseren

Eerst en vooral raad ik aan te beginnen met het verkrijgen van uw title-tags goed geoptimaliseerd voor zoeken. Kortom, alles wat u hoeft te doen is om elke pagina van uw website of blog in te bedden met een uniek title-tag. Gezien het feit dat niet alle title-tags gelijk moeten worden aangemaakt, zijn hier de basistechnieken van SEO en de meest voorkomende vereisten voor goede titels die in elk geval passen in uw algehele optimalisatiestrategie. Zorg er dus voor dat je ze hebt:

  • Beneden 70 karakters elk, met tussenruimte inbegrepen.
  • Behandel uw belangrijkste doelzoekwoorden - gerelateerd aan een bepaald product of een bepaalde service waarmee uw bedrijf te maken heeft, evenals de merknaam van uw bedrijf zelf.
  • Volledig informatief en een beetje intrigerend op hetzelfde moment. Houd er rekening mee dat uw title-tags vaak worden gebruikt als een fragment dat rechtstreeks in de organische zoekresultaten wordt weergegeven. Zorg er dus voor dat ze vriendelijk zijn om gebruikers te laten doorklikken naar uw webpagina. Dat is het!

Metabeschrijvingen

Zorg vervolgens voor echt overtuigende metabeschrijvingen. Net als bij uw title-tags, wordt verwacht dat elke pagina van uw website of bedrijfsblog is ingesloten met een unieke en volledig aangepaste metabeschrijving. Kortom, een gedegen metabeschrijving zou moeten bestaan als een korte paginaoverzicht, gemiddeld ergens tussen 150-160 karakters. Vergeet op die manier niet elke metabeschrijving van uzelf in te sluiten met ten minste één hoofddoelzoekwoord (of de lange staartvariatie), om organisch te worden vermeld in de tekstinhoud.

Visuele inhoud

Vergeet niet ALT-tags toe te voegen aan elke afbeelding op uw webpagina's. Als je dit doet, help je de grote zoekmachines (zoals Google zelf) om te "lezen" en "te begrijpen" waar elke afbeelding precies over gaat. Aangezien het oorspronkelijke doel van ALT-tags was om aanvullende informatie te bieden aan gebruikers met een visuele beperking, worden ze nu ook gebruikt voor betere indexering. Tegelijkertijd blijken deze secties behoorlijk goede plekken te zijn om ook enkele van uw belangrijkste doelzoekwoorden op te nemen. Houd er echter rekening mee dat daar geen 'oversuffing van zoekwoorden' is toegestaan.

Sitemap

Beklem uw tijd en moeite niet om een goede sitemap te maken - dit helpt niet alleen bij het live browsen van gebruikers, maar helpt Google ook zoek spiders navigeer door de hoofdsecties van uw webbron voor betere indexeringsdoeleinden. Gezien het feit dat er veel verschillende online helperhulpmiddelen en handige frameworks zijn voor het maken van kwaliteitssitemaps bijna op een zelfgestuurde manier, moet deze mogelijkheid om uw algehele SEO te verbeteren ook nooit worden verwaarloosd.

Max Bell
Bedankt voor het lezen van mijn artikel! SEO is inderdaad een essentieel onderdeel van website-optimalisatie.
Max Bell
Graag gedaan, Mike! Veel succes met je website-optimalisatie.
Mike
Goed om te weten, Max. Bedankt voor de verduidelijking!
Max Bell
Goed gedaan, Sophie! Blijf volhouden en je zult zeker resultaten zien.
Max Bell
Graag gedaan, Jessica! Als je nog vragen hebt, laat het me dan weten.
Max Bell
Geen probleem, Tom! Als je nog meer vragen hebt, sta ik klaar om te helpen.
Max Bell
Geweldig, Lucas! Veel succes en laat me weten als je ergens hulp bij nodig hebt.
Max Bell
Graag gedaan, Sophia! Het is altijd het beste om te focussen op hoogwaardige, ethische SEO-praktijken.
Max Bell
Graag gedaan, Ben! Als je nog meer vragen hebt, sta ik klaar om te helpen.
Olivia
Dat zal ik zeker doen. Bedankt, Max!
Max Bell
Graag gedaan, Olivia! Veel succes met het creëren van geoptimaliseerde inhoud.
Max Bell
Graag gedaan, Henry! Als je nog meer vragen hebt, laat het me dan weten.
Julia
Dank je wel voor de suggesties, Max!
Max Bell
Graag gedaan, Julia! Veel succes met het optimaliseren van je website voor mobiel.
Max Bell
Geweldig, Steven! Laat het me weten als je ergens hulp bij nodig hebt.
Max Bell
Graag gedaan, Laura! Laat het me weten als je nog meer vragen hebt.
Max Bell
Graag gedaan, Sophie! Veel succes met je SEO-journey.
Max Bell
Goed plan, Daniel! Als je hulp nodig hebt bij analyses, sta ik klaar om te helpen.
Max Bell
Graag gedaan, Anna! Succes met het verbeteren van je lokale zoekresultaten.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport