Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Tavsiyesi - Bulut Tabanlı Bir Screen Scraping Hizmeti

Screen scraping, web sitelerinden veri çıkartmak için kullanılan ve bazen şu sözcüklerle karıştırılan bir tekniğe işaret etmektedir:bir webmaster'ın onayı olmaksızın web sitelerindeki içerikleri toplamak için manuel ve otomatik araçların kullanılması olan içerik kazıması. Ekran kazıyıcılar internetten bilgi çıkarmak ve tarama işlemini kolaylaştırmak içindir. JavaScript, Python, Ruby, C ++, PHP, Ruby ve diğer programlama dillerinde yapılır ve web biçerdöverleri ve veri çıkarıcıları olarak da bilinirler.

PromptCloud - Güvenilir bir ekran kazıma servisi:

PromptCloud, etkileşimli web sürünerek ve özelleştirilmiş veri kazıma özellikleri ile bilinir. 110'dan fazla dilde internetten bilgi kazamanıza izin verir. Ayrıca, web içeriğimizi tarayabilir ve sitelerin arama motoru sıralamalarını iyileştirebiliriz. Verileri, PromptCloud'un kendi veritabanına kaydetmek veya çevrimdışı kullanımlar için sabit sürücümüze indirmek mümkündür. Bu bulut tabanlı ekran kazıyıcı ile tartışma forumlarını, web sitelerini, sosyal medya ağlarını, seyahat portallarını, e-ticaret sitelerini ve haber sitelerini kolayca hedef alabilirsin. PromptCloud, web sayfalarınızı tarama ve dizine ekleme yeteneğine sahiptir ve içeriğinizi Google, Bing ve Yahoo sonuçlarında görünür hale getirir.

2009 yılında kurulan PromptCloud, Data-as-a-Service çözümlerinde öncü ve küresel bir liderdir..Çalışmalarının ayrılmaz bir parçası çeşitli bulut bilgi işlem teknolojileri ile yapılan veri çıkarımıdır. PromptCloud, işletmelerin ve programcıların yapılandırılmış verileri internetten edinmelerine yardımcı olur. Veri çıkarma özellikleri, finans, seyahat, pazarlama, sağlık, analitik ve diğer alanlardaki geniş markalardan gelen büyük markalar için uygundur.

1. PromptCloud ile içerik yapılarını yakalayın:

PromptCloud'un en belirgin özelliklerinden biri, farklı içerik yapılarını yakalamaya yardımcı olması ve bilgiyi kazımasını kolaylaştırmasıdır. Örneğin, e-ticaret sitelerinden verileri sıyırmak  ve kendi web siteniz için fiyatlandırma bilgileri, resimler ve ürün açıklamaları almak için PromptCloud kullanabilirsiniz. Bu ekran kazıyıcı verilerinizin kalitesini korur ve işlem tamamlanır tamamlanmaz onu sabit sürücünüze indirecektir. 

2. Sitenizi bu araçla en iyi duruma getirin:

PromptCloud internetteki en iyi web tarayıcılarından biridir. Sitenizi optimize etmeye yardımcı olur ve ölçeklenebilirliğini ve güvenilirliğini geliştirir. Yüzlerce ila binlerce web sayfasından veri ayıklamak istiyorsanız bu özellikler önemlidir.

3. Verileri farklı biçime aktarır:

Veri sıyırma işlemi tamamlandıktan sonra, PromptCloud bilgileri CSV ve JSON formatlarına aktarır. Ayrıca, verilerinizi Google Drive, Dropbox ve Box.net'de kaydetme olanağı da sağlar. Alternatif olarak, disket sürücüye kopyalayabilir veya daha sonra kullanmak üzere sabit diskinize indirebilirsiniz. Bir girdi CSV dosyası ve veritabanı sorgusu girdi değerlerini bir web formuna beslemeye yardımcı olur, böylece yüzlerce anahtar kelime ile kolayca CSV dosyalarını oluşturabilir ve tek tek anahtar kelimeler için arama formlarını gönderebilirsiniz.

Hemen hemen tüm ilkel ekran kazıyıcılar, dinamik sitelerden ve e-ticaret web sitelerinden bilgi çıkarmamanıza izin vermez. PromptCloud ile, tüm karmaşık ve dinamik web sitelerini hedefleyebilir ve AJAX, çerezler, yönlendirme ve JavaScript bulunan siteleri bile hedefleyebilirsiniz.

Artem Abgarian
Merhaba, bu makaleyi paylaştığınız için teşekkür ederim. Bulut tabanlı screen scraping hizmetleri şüphesiz birçok avantaj sunuyor.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport