Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt deelt 5 Trending Content of technieken voor het schrapen van gegevens

Webscraping is een geavanceerde vorm van gegevensextractie of content mining. Het doel van deze techniek is om nuttige informatie te verkrijgen van verschillende webpagina's en deze om te zetten in begrijpelijke indelingen zoals spreadsheets, CSV en database. Het is veilig om te vermelden dat er tal van mogelijke scenario's zijn voor gegevensschrapen en dat openbare instellingen, bedrijven, professionals, onderzoekers en non-profitorganisaties bijna dagelijks gegevens schrapen. Het extraheren van de gerichte gegevens van blogs en sites helpt ons om effectieve beslissingen te nemen in onze bedrijven. De volgende vijf technieken voor het schrapen van gegevens of inhoud zijn tegenwoordig de trend.

1. HTML-inhoud

Alle webpagina's worden aangestuurd door HTML, die wordt beschouwd als de basistaal voor het ontwikkelen van websites. In deze techniek voor het schrapen van gegevens of content wordt de inhoud die is gedefinieerd in HTML-indelingen tussen de haakjes weergegeven en wordt deze in een leesbaar formaat geschraapt. Het doel van deze techniek is om de HTML-documenten te lezen en ze om te zetten in de zichtbare webpagina's. Content Grabber is zo'n tool voor het schrapen van gegevens die gemakkelijk gegevens uit de HTML-documenten haalt.

2. Dynamische websitetechniek

Het zou een uitdaging zijn om de gegevensextractie op verschillende dynamische sites uit te voeren. U moet dus begrijpen hoe JavaScript werkt en hoe u gegevens van de dynamische websites ermee kunt extraheren. Met behulp van de HTML-scripts, bijvoorbeeld, kunt u ongeorganiseerde gegevens transformeren in een georganiseerde vorm, uw online bedrijf stimuleren en de algemene prestaties van uw website verbeteren. Om de gegevens correct te extraheren, moet u de juiste software gebruiken, zoals import.io, die een beetje moet worden aangepast, zodat de dynamische inhoud die u krijgt, goed is.

3. XPath-techniek

XPath-techniek is een kritisch aspect van het webschrapen. Het is de algemene syntaxis voor het kiezen van de elementen in XML en HTML-indelingen. Telkens wanneer u de gegevens markeert die u wilt extraheren, transformeert uw geselecteerde schraper deze in een leesbare en schaalbare vorm. De meeste webschrapingtools halen alleen informatie uit webpagina's wanneer u de gegevens markeert, maar op XPath-gebaseerde tools beheren de gegevensselectie en extractie namens u om uw werk gemakkelijker te maken.

4. Reguliere uitdrukkingen

Met de reguliere expressies is het voor ons gemakkelijk om de uitdrukkingen van het verlangen in de snaren te schrijven en bruikbare tekst uit de gigantische websites te halen. Met Kimono kunt u verschillende taken op internet uitvoeren en kunt u de reguliere expressies op een betere manier beheren. Als een enkele webpagina bijvoorbeeld het volledige adres en de contactgegevens van een bedrijf bevat, kunt u deze gegevens gemakkelijk verkrijgen en opslaan met Kimono-achtige webschrapen. U kunt ook reguliere expressies proberen om de adresteksten voor uw gemak op te splitsen in afzonderlijke reeksen.

5. Semantische annotatie-erkenning

De webpagina's die worden geschrapt, kunnen de semantische samenstelling, annotaties of metagegevens omvatten en deze informatie wordt gebruikt om de specifieke gegevensfragmenten te lokaliseren. Als de annotatie is ingesloten in een webpagina, is semantische annotatieherkenning de enige techniek die de gewenste resultaten weergeeft en uw opgehaalde gegevens opslaat zonder concessies te doen aan de kwaliteit. U kunt dus een webschraper gebruiken die gemakkelijk het gegevensschema en nuttige instructies van verschillende websites kan ophalen.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2021, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

+380980549123

Telegram

Semaltsupport