Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe de bestverkopende zoekwoorden voor Amazon-vermeldingen te identificeren?

Het is een goed idee dat voor een succesvolle productlancering elke verkoper de juiste lijst met verkoopwoorden voor de optimalisatie van de Amazon-advertenties moet hebben. Wanneer u deze op de juiste manier beoordeelt, kunnen deze precies gerichte zoekuitdrukkingen en woordcombinaties uw aanbiedingen helpen te verschijnen voor uw potentiële kopers door een op afstand gerelateerde zin te gebruiken om te vinden wat ze nodig hebben. Daarom is de enige manier om uw inkomsten genererende bedrijfspotentieel te maximaliseren, is om uw product in de uitverkoop te krijgen met zo veel mogelijk opgezochte en daarom zeer waardevolle vragen. Maar is er een universele aanpak om de sleutelwoorden voor Amazon-advertenties als een pro te beheersen? Goed, laten we even kijken.

Bestseller aanpak voor zoekwoorden voor Amazon-advertenties

Laten we het vooral hebben - de belangrijkste zoekmachines (zoals Google zelf) kijken vooral naar de gemiddelde tijd per bezoek aan een gebruiker, evenals click-through-rate-statistieken om een redelijke beslissing te nemen over het toekennen van een persoonlijke rangordepositie voor elke webpagina die op internet wordt gevonden binnen zijn index. Tegelijkertijd draait het A9-zoekalgoritme van Amazon echter rond slechts één sterk verkoopgerichte meting - de conversieratio die laat zien hoe goed (of niet) de bezoekers worden geconverteerd van uw potentiële klanten naar de echte kopers. Het betekent dat uw meest recente verkoopvoortgang en het aantal positieve shopperrecensies ook door het A9-algoritme als zeer sterke rankingfactoren worden beschouwd.

Start uw zoekwoordonderzoek met een beetje geest

Dus, hoe kan het slagen om vanaf het allereerste begin betere organische rankings te krijgen op Amazon's SERP's? Ik ben van mening dat iedereen die daar verkoopt (en met name de jonge online verkopers) moet beginnen met het aantrekkelijker maken van hun productvermeldingen om door de A9 als kwaliteit te worden erkend, zeker de moeite waard om te laten zien aan een toenemend aantal potentiële klanten die online aankopen doen met Amazon. En hier is wat u veel kan helpen. Overweeg de volgende korte lijst met een reeks eenvoudige suggesties en tips om de juiste zoekwoorden voor uw Amazon-vermeldingen te targeten - voor een soepele en volledig beheersbare inspanning.

Vorm uw belangrijkste lijst van doelzoekwoorden voor Amazon-vermeldingen

  • Probeer buiten de box te denken. Onthoud dat elke manier waarop de doelgroep naar uw items in de uitverkoop kan zoeken, mogelijk uw ultieme winnende zoekwoord of long-tail-zoekcombinatie kan worden.
  • Aarzel niet om twee keer een thesaurus te controleren om een aantal andere veelbelovende synoniemen te vinden, evenals LSI-zoekwoorden die relevant zijn voor uw product of artikelcategorie.
  • Houd rekening met het geschatte zoekvolume voor elk zoekwoord voordat u het opneemt in uw hoofdlijst van mogelijk winnende kandidaten. Ik raad u aan hulpprogramma's voor zoekwoorden zoals Verkoperswoorden of Keyword Inspector te gebruiken om de gemiddelde schattingen van die statistiek te krijgen.
  • Houd er rekening mee dat soms ook echt goed presterende zoekcombinaties kunnen worden gevonden, zelfs in verkeerd gespelde woorden, optionele versies van enkelvouds/ meervoudsvormen, evenals afwijkende zoekwoordvarianten die voor hetzelfde onderwerp relevant zijn.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2022, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport