Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt - Hoe download ik alle links met Chrome?

Wanneer u besluit alle links van een website via Google Chrome te downloaden, zijn de koppelingen ofwel opgeslagen op een door de gebruiker gedefinieerde locatie of worden geopend met een bijbehorende applicatie. Helaas blijven sommige kwaadwillende websites deze functie van Google Chrome gebruiken met schandelijke motieven in gedachten. Daarom raden we u aan te kiezen voor een extensie om alle links met Chrome te downloaden.

1. Chrono Download Manager

Wilt u alle links downloaden met Chrome? Chrono Download Manager is een krachtige extensie die direct kan worden gedownload in de Chrome Web Store. Eenmaal volledig geïnstalleerd en geactiveerd, kunt u met deze applicatie verschillende webdocumenten, afbeeldingen downloaden dankzij de snelkoppelingen op de toetsen, werkbalkknoppen en contextmenu's om dit mogelijk te maken. Chrono is geïntegreerd met Google Chrome; naast het downloaden van de links, kun je video en audiobestanden downloaden en fungeert het als een krachtige bulkopslagdownloader. De extensie detecteert de afbeeldingen, audio en videobestanden en koppelingen van een webpagina en filtert de URL's via de reguliere expressies. U hoeft alleen maar op het pictogram in de rechterbovenhoek van uw webbrowser te klikken en de download altijd en overal vanuit de pop-uplijsten te beheren. Chrono gebruikt momenteel een ingebouwde API en helpt uw taak op een betere manier te voltooien.

2. Batch Link Downloader

Het is een andere interactieve en verbazingwekkende Google Chrome-extensie om alle links te downloaden. Wilt u een aantal podcasts, pdf's en afbeeldingen van een site downloaden? Batch Link Downloader zal uw werk enigszins vereenvoudigen en het kan worden gebruikt om zowel eenvoudige als dynamische webpagina's te targeten. Met deze service hoeft u alleen de URL van de site in te voegen die u wilt downloaden en de inhoud volgens uw vereisten te schrapen. U kunt ook de koppelingen selecteren die u wilt downloaden met de optie klikken en slepen.

3. uSelect iDownload

uSelect iDownload is een van de meest verbazingwekkende en interessante extensies voor u. Het wordt veel gebruikt om alle links van Chrome te downloaden en is ook compatibel met andere webbrowsers. Nadat u de extensie hebt geïnstalleerd, ziet u dat het pictogram uSelect iDownload op de add-onbalk (in de rechterbovenhoek) is verschenen. Als u de muisaanwijzer op dat pictogram plaatst, ziet u een label met de tekst 'Koppeling starten'. U hoeft alleen maar op dit pictogram te klikken voordat u de gewenste koppelingen selecteert. Het is gemakkelijk voor u om een rechthoek rond alle links te tekenen. Het zal de links in gele kleur markeren. Vanaf hier kunt u op de knop Enter drukken om de geselecteerde koppelingen te openen of een sneltoets (Alt + Enter") gebruiken om ze naar uw harde schijf te downloaden. U kunt de webdocumenten gedeeltelijk schrappen met deze Google Chrome-extensie.

Conclusie:

Er zijn veel manieren om alle links in Chrome te downloaden, maar de bovengenoemde extensies kunnen uw werk vereenvoudigen. Bovendien zijn ze eenvoudig te installeren en zijn compatibel met zowel pc als smartphone. Dit zijn dus de coolste en meest fantastische manieren om alle links van een site te downloaden.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2021, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport