Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe kan een uitgebreide zoekopdracht op Amazon-artikelen u helpen om winstgevende producten te vinden?

Het verkopen van producten op Amazon is een soort gecompliceerde kunst waarvoor speciale vaardigheden en begrip van het hele systeemmechanisme vereist zijn. In dit bericht zullen we bespreken hoe een standaard werkmodelmodel voor Amazon en de basisbeschrijving van het proces kunnen worden gedaan. Ik zal u uitleggen hoe u een winstgevend product kunt vinden dat u naar China kunt kopen voor het goedkope en vervolgens private label dat het verkoopt en verkoopt onder uw merk. Dit artikel is bedoeld om een uitgebreid antwoord te geven op de meeste vragen van verkopers en om u te helpen meer omzet te genereren op de Amazon-marktplaats.

Bedenk dat het essentieel is om een uitgebreid Amazon-artikelonderzoek uit te voeren in de eerste fase van uw bedrijfsontwikkelingscampagne. Al uw toekomstige zakelijke succes zal ervan afhangen. Dat is de reden waarom je niet opschiet om je schijfje te snijden en je tijd neemt om de meest winstgevende en veelgevraagde dingen te vinden die je een aanzienlijke winst op Amazon opleveren.

Begrijp de basisprincipes van Amazon FBA selling

In de eerste fase van je onderzoekscampagne, zou je tenminste de basis moeten kennen van hoe dit hele ding werkt . Het is essentieel om dit proces in de verschillende delen te breken.

Ten eerste moet u beslissen wat een goed product voor u is. Uit eigen ervaring kan ik stellen dat je moet zoeken naar een enkel product om te verkopen, niet een marktniche in het algemeen. Als u in het algemeen op zoek bent naar een product-niche, vindt u nooit wat u nodig hebt en zullen uw beleggingen waarschijnlijk verloren gaan. Je moet er klaar voor zijn dat je in het begin volledig overweldigd zult zijn door tonnen aan gegevens te bestuderen die niet allemaal relevant zijn voor wat je probeert te vinden.

De belangrijkste kenmerken van goede producten zijn:

  •  Klein formaat en een laag gewicht 

Uw ideale product moet klein zijn en licht genoeg om gemakkelijk te worden opgehaald. Als u dergelijke producten selecteert, bespaart u geld op opslag, bezorging en verzending van producten. Probeer niet om te gaan met producten die u niet gemakkelijk kunt ophalen.

  •  Nicheproducten 

Om de verkoop op Amazon te winnen, moet u een accent leggen op specifieke producten die kopers gemakkelijk kunnen onderscheiden van andere inventaris op uw niche.

  •  Selecteer producten in de prijsklasse van $ 15 tot $ 200 

Producten die meer dan $ 200 kosten, kunnen breng ook verkopers veel geld, maar het zal veel investeringen vergen om aan de slag te gaan. Natuurlijk kunt u proberen dergelijke dure producten te verkopen, maar vergeet niet dat u geen garantie heeft dat u de verkoop op hen zult winnen. Producten die minder dan $ 15 kosten, zijn nog moeilijker omdat u niet genoeg volume hebt om aanzienlijke inkomsten te genereren.

  •  Selecteer producten die altijd in trend zijn 

U moet producten ophalen die het hele jaar door en voor de nabije toekomst consequent worden verkocht. U moet voorkomen dat u seizoensgebonden dingen krijgt, of producten die voortdurend verbeteren, zoals mobiele telefoons, computerspellen, etc.

Twee keer zoveel verkopen als uw koopprijs

U moet door de producten kijken met minder dan 100% markup, wat een marge van 50% is. Laat u niet verleiden door een lage prijs omdat het u geen zichtbare winst oplevert.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport