Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

De beste database-extractor op internet - Semalt Expert

Google, Bing, Yahoo en andere zoekmachines zijn afhankelijk van webkrabbers en bots om te trekken inhoud van internet. Ze gebruiken ook verschillende spiders en webcrawlers om webpagina's te indexeren; een database-extractor, ook wel data-extractor genoemd, stelt u in staat nuttige informatie van het World Wide Web te schrapen. Het werkt volledig op de achtergrond en reageert op vragen. Bovendien kunt u de onbewerkte en ongeorganiseerde gegevens omzetten in de gestructureerde, georganiseerde, leesbare en schaalbare vorm.

Met een database-extractor kunt u eenvoudig webpagina's analyseren, e-mails, telefoon en faxnummers extraheren en de inhoud op uw harde schijf opslaan voor offline browsen. Deze tool maakt gebruik van herkenbare patronen om de gegevensvelden te identificeren en extraheert ze op basis van uw vereisten. De beste data-extractors worden hieronder besproken.

 1. PRTG Data Extractor: 

PRTG Data Extractor is een interactieve en krachtige database-extractor die voornamelijk wordt gebruikt voor het verzamelen van onbewerkte gegevens uit de interne database van een PRTG-server. U kunt deze ruwe gegevens vervolgens omzetten in een leesbare vorm en deze opslaan in een Microsoft SQL-database. PRTG Data Extractor is vooral bekend om zijn gebruiksvriendelijke bedieningspaneel en stelt u in staat om uw eigen webdocumenten met gemak te creëren. U kunt ook de kwaliteit van uw gegevens controleren en deze gebruiken in combinatie met andere gegevensextractors. Met deze service kunt u de gegevensrapporten uniek en interactief evalueren, waardoor u in een bepaalde mate tijd en energie bespaart.

 2. DB Dumper (A Database Extractor): 

Met DB Dumper kunt u ZIP-bestanden downloaden naar uw harde schijf met slechts een Weinig klikken en hoeft geen concessies te doen aan de kwaliteit van uw webinhoud. Het wordt voornamelijk gebruikt om informatie uit diagrammen en tabellen te extraheren en maakt gebruik van een ODBC-stuurprogramma om verbinding te maken en te werken met DB's. Het heeft verschillende unieke opties en functies om uw scraptaken te vereenvoudigen en kan u helpen bij het extraheren van tags, metabeschrijvingen, zoekwoorden, productbeschrijvingen en prijsinformatie van internet. De geschraapte gegevens kunnen zonder probleem worden geëxporteerd naar TSV-, aangepaste, HTML en CSV-bestanden. Deze service kan binnen enkele seconden honderden tot duizenden bestanden parseren en informatieve inhoud voor u verzamelen.

 3. SQL Database Extractor: 

Een van de meest onderscheidende en opvallende kenmerken van SQL Database Extractor is dat het informatie uit een groot aantal bestanden kan schrapen en opslaan het in een vooraf gedefinieerd formaat. U kunt ook metatags en productbeschrijvingen met deze service targeten, en de gegevens worden zonder problemen uit de interne database verzameld.

 Crawlbot - Een alternatief voor de hierboven genoemde webextractors: 

Verschillende zakenmensen en programmeurs kiezen voor Diffbot vanwege de interactieve, betrouwbare en unieke eigenschappen. Ongetwijfeld is Crawlbot een van de beste webschrapers op internet die een slimme oplossing biedt voor dynamische webpagina's. Het maakt gebruik van XPath of CSS-kiezers om zijn taken uit te voeren en stelt u in staat om eenvoudig inhoud van eenvoudige en dynamische sites te schrapen. Bovendien is Diffbot in staat miljoenen URL's op hoge snelheid te crawlen.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport