Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login o registrazione
Q&A
Question Center →

Wat zijn de primaire merkrichtlijnen van Amazon?

Als u een welvarende handelaar op de Amazon-markt wilt zijn, is het gebruik van Amazon Brand Registry een MUST voor uw succes. Het gebruik van de naam en de merkelementen van Amazon helpt je om je geregistreerde handelsmerk te beschermen en meer leads te winnen. Het is een perfecte gelegenheid om uw klanten een accurate en vertrouwde ervaring te bieden. Alle Amazon-adverteerders moeten de merkrichtlijnen van Amazon volgen als ze hun merkelementen willen gebruiken.

In dit korte bericht ga ik het Amazon-advertentiebeleid bespreken en laten we u de waarde zien van Amazon Brand Registry voor uw bedrijf.

Typen verkopers die in aanmerking komen voor Amazon Brand Registry

Houd er rekening mee dat niet alle verkopers een kans hebben om dit Amazon-programma te gebruiken. Vijf basisgroepen van verkopers mogen het gebruiken:

  •  Fabrikanten 

Die Amazon-verkopers die hun producten produceren.

  • Merkeigenaren

Die Amazon-verkopers die eigenaren van huismerken zijn.

  •  Verkopers van witte etiketten 

Die Amazon-verkopers die merkproductproducten produceren.

  •  Gelieerde distributeurs 

Wederverkopers die toestemming hebben om de inhoud en inhoud van een merk te bezitten retailproducten per merknaam.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Amazon Brand Registry?

Amazon Brand Registry dient om u te helpen bij het organiseren en onderhouden van uw merk op een platform. Laten we gedetailleerder bespreken in welke zakelijke aspecten dit Amazon-programma van pas zal komen.

  •  Amazon Brand Registry biedt een hoog beschermingsniveau 

Amazon is een wereldwijd verkoopplatform dat niet alleen eerlijke verkopers aantrekt, maar ook fraudeurs die kunnen kapen uw merkproducten en verkoop ze 2 of 3 keer hoger de echte prijs. Met Amazon Brand Registry kunt u uw merk registreren, zodat u er de enige eigenaar van de Buy Box voor kunt zijn. Dus als iemand zichzelf probeert uit te geven als jouw merk, kun je contact opnemen met Amazon en ze onmiddellijk laten verwijderen.

  •  Amazon Brand Registry geeft meer controle over de inhoud van de aanbieding 

Verkopers die hun producten in het Amazon Brand Registry-programma verkopen, kunnen meer controle krijgen over hun lijst inhoud. Amazon modereert zijn beleid met betrekking tot producttitels, opsommingstekens, afbeeldingen en aanvullende details. Met dit programma kunt u meer spelen rond door Amazon uitgegeven product-ID's en kunt u die als UPC's en EAN's vermijden. Nog een voordeel is dat u aanpassingsfouten kunt verminderen die kunnen optreden tijdens het listingproces.

Richtlijnen voor gebruik van Amazon-merk

  •  Interpunctie en hoofdlettergebruik 

Het is niet toegestaan schrijven Amazon.com met hoofdletters of kleine letters. De merknaam van Amazon moet altijd in de titelzaak zijn.

Het is toegestaan om waarheidswoorden, zinnen en producten van Amazon te gebruiken die zijn verbonden met Amazon-functionaliteit of functies. Daarvoor moet je echter goedkeuring krijgen.

  •  Onsite en offsite Amazon-branding 

Amazon volgt verkoperreclames die op en buiten het Amazon-platform worden gebruikt. Het gebruik van het Amazon-logo is bijvoorbeeld ten strengste verboden, omdat het intellectueel eigendom is. Je moet een Amazon-logo of de juiste tekstlink hebben als je linkt naar Amazon. Alle offsite-advertenties die betrekking hebben op de Amazon-productlijst moeten het Amazon-logo bevatten.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport