Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login o registrazione
Q&A
Question Center →

Welke tips van Amazon-verkopers moet je weten om als een prof te verkopen?

Elk jaar wordt de Amazon-markt steeds concurrerender voor de verkoop, aangezien het verkoopaanbod voortdurend groeit. Tegenwoordig moet je 24/7 werken om nieuwe leads en sales te winnen. U moet investeren in uw lijstoptimalisatie en in onderzoek naar producten en zoekwoorden. Al uw optimalisatie-inspanningen kunnen u echter nog steeds geen garantie bieden dat uw artikelen door uw potentiële klanten worden gevonden en gekocht. Daarom moet je een paar verkooptips gebruiken om je te onderscheiden van de massa en een stap voor te zijn op je niche-concurrenten.

TOP Amazon-verkoperstips die u helpen de verkoop te stimuleren

Of u nu nieuw bent op Amazon of wat verkoopervaring hebt, de volgende tips helpen u om stel je spel in.

Optimaliseer uw vermelding voor zoeken op Amazon

Zoals ik al eerder zei, Amazon is een zeer competitieve marktplaats. Als u besluit uw producten daar te verkopen, zult u merken dat het moeilijk is om uw producten zichtbaar te maken voor kopers. Het is echter nog steeds mogelijk. U moet alle kenmerken en functies van uw product opnemen in een vermelding. Zoekend op een Amazon zoekmachine, selecteren klanten verschillende attributen om precies te vinden wat ze nodig hebben. Verlies je kans om hoog te scoren in je categorie niet en maak je productvermelding zo veel mogelijk beschrijvend. Zorg er bovendien voor dat u alle gerichte zoektermen strategisch opneemt in uw titel, opsommingstekens en beschrijving. Het is raadzaam om zoektermen aan het begin van de zin te schrijven, in de veronderstelling dat het er natuurlijk uitziet. Het is ook redelijk om long-tail zoektermen te gebruiken om tegemoet te komen aan de precieze zoekopdrachten van gebruikers die ze gebruiken om het exacte product te vinden waarnaar ze op zoek zijn. En tot slot, hoe meer accurate en unieke productomschrijving u heeft, hoe meer kansen uw potentiële klanten zullen vinden voor uw producten.

Houd uw prijsbeleid concurrerend

Kopers die op Amazon zoeken, zoeken naar de betere prijzen. Producten met een lagere snelheid dan gemiddeld staan in de regel hoger op de Amazon-pagina met zoekresultaten en genereren meer verkopen. Een prijs moet echter overeenkomen met de kwaliteit van het product. De onbekende producten van lage kwaliteit en lage prijzen zullen geen verkoop opleveren.

Om concurrerend te blijven en regelmatig een hoog inkomen te hebben, moet u weten met welke prijzen u concurreert. Gelukkig is het niet nodig om alle prijzen van concurrenten handmatig te controleren. In plaats daarvan kunt u een van de beschikbare repricing-tools gebruiken. Met behulp van herwaarderingstools krijgt u waarschuwingen telkens als iemand zijn prijs verlaagt. Als u een lagere prijs heeft, kunnen uw items worden weergegeven aan de top van de zoekresultaten.

Maak alles mogelijk om te winnen Amazon Buy Box

Amazon Buy Box is een speciale sectie die is gebaseerd op de detailpagina van het product waar klanten hun aankoopproces kunnen beginnen door de benodigde producten aan hun virtuele aankopen toe te voegen kar. Volgens de cijfers van de industrie worden de meeste deals op Amazon gemaakt via de Buy Box.

Amazon Buy Box biedt u een voordeel ten opzichte van uw niche-concurrenten die dezelfde producten aanbieden als u. Er zijn geen strikte Amazon-vereisten voor verkopers die een koopbox willen winnen. Alles wat u moet weten, is dat u uw klanten in gedachten moet houden bij het runnen van uw bedrijf op Amazon. U moet gebruikers hoogwaardige klantenservice bieden, na verkoopondersteuning, uitvoeringsopties en uw inventaris altijd op voorraad houden.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport