Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Hoe Amazon Marketing Services te gebruiken om uw winst te verdubbelen?

Als u uw producten op Amazon verkoopt, is uw primaire doel waarschijnlijk om uw spullen voor te stellen aan de meeste van uw potentiële klanten en uiteindelijk meer inkomsten te genereren. Het volledige algoritme voor het rangschikken van Amazon is ontworpen om kopers de meest nauwkeurige zoekresultaten te bieden op basis van hun voorkeuren en zoekgeschiedenis. Alles wat u nodig hebt, is dus om de Amazon-richtlijnen te volgen om uw producten voor uw doelgroep te tonen.

Ongeacht uw huidige strategieën, het doet nooit pijn om uw opties te overwegen. Gelukkig biedt Amazon handelaren verschillende diensten die hun verkoopprocessen kunnen stroomlijnen en vervolgens meer inkomsten voor Amazon kunnen genereren. Het Amazon Marketing Services-programma is de perfecte keuze voor Amazon-leveranciers die op zoek zijn naar de mogelijkheden om hun omzet te verhogen en de algehele bedrijfsopbrengsten te verhogen.

Het is echter de vraag of u de nieuwe marketingdiensten moet proberen of uw beproefde methoden moet blijven gebruiken. Maar als de nieuwe marketingtactiek nog beter zal lijken? Dus ik denk dat het de moeite waard is om Amazon-marketingdiensten te proberen om in de TOP van Amazon e-commerce-game te blijven. Dus, laten we de voor- en nadelen van AMS bespreken om te begrijpen of het investeringen waard is of niet.

Amazon Marketing Services: het werkingsprincipe

Amazon Marketing Services (AMS) is een per-pay-click advertentieplatform waar verkopers hun producten in kunnen krijgen. voor de doelgroep op basis van gerichte zoektermen, producten, voorkeuren en winkelhistorie.

Amazon Marketing Services-programma biedt de volgende kansen voor bedrijven:

  • Amazon-pagina's;
  • Productweergave-advertenties;
  • Advertenties voor headline-zoekopdrachten;
  • Advertenties met gesponsorde producten.

Aanvankelijk was het AMS-programma alleen beschikbaar voor Amazon-leveranciers, maar de regels zijn gewijzigd en het is tegenwoordig ook direct beschikbaar voor Amazon-leveranciers. Houd rekening met rekeninghouders en leveranciersvertegenwoordigers, maar handelaren die geïnteresseerd zijn in Amazon Marketing Services moeten de deelnemers zijn van het Amazon Vendor Central-platform. Deze advertentieservices zijn gemaakt om gerichte en door zoekwoorden gestuurde campagnes voor Amazon-leveranciers te bieden. Amazon gebruikt een enorme database om kopers te matchen met advertenties waarvan zij denken dat de shopper zal resoneren. Amazon verzamelt de gegevens van de eerdere shopperervaring bij Amazon en volgt de manier waarop kopers iets op een platform zoeken, dus rekening houdend met al deze aspecten , u kunt uw advertenties plaatsen voor uw potentiële klanten die geïnteresseerd zijn in de producten zoals die van u.

U kunt uw advertentiecampagne beheren via de gebruikersaccount van Amazon Marketing Services erface. Met deze interface kunt u uw inkomsten en kosten per klik volgen, zodat u eenvoudig uw rendement op investeringen kunt evalueren. Bovendien kunt u de advertentiekosten van de verkoop volgen en controleren of uw advertentiecampagne winstgevend is of niet.

Dit Amazon-programma heeft echter ook nadelen. De interface van AMS is niet gebruiksvriendelijk. U kunt zelfs beëindigde advertenties niet verwijderen. Bovendien werken de updates van de rapportage meestal erg traag.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport