Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Semalt: Wat is een extensie voor de webbrowser - 5 beste webextensies voor u!

Webbrowser-extensie is de plug-in die functionaliteiten van Firefox, Internet Explorer, Google Chrome uitbreidt en andere browsers. Sommige browserextensies zijn geschreven met behulp van webtechnologieën zoals JavaScript, CSS en HTML. Een groot aantal webextensies is ontwikkeld met behulp van API (Application Programming Interface) en machinecodes zoals PPAPI en NPAPI. De meest bekende webbrowser-uitbreidingen zijn hieronder besproken.

1. Data Saver

Data Saver is een van de beste en bekendste browserextensies op het internet. Als u gegevens van verschillende sites hebt gescrapt en wilt opslaan in een leesbare en schaalbare vorm, moet u deze extensie installeren om uw werk gedaan te krijgen. Met Data Saver kunt u de gegevens efficiënt comprimeren en profiteren van bandbreedtebesparingen. Het is compatibel met Opera, Chrome en alle andere webbrowsers en fungeert als een gratis add-on voor Chrome. Data Saver maakt gebruik van interactieve Google-servers om uw gegevens te comprimeren voordat deze wordt weergegeven. Als beveiligingsmaatregel moet u alleen toegang krijgen tot pagina's via HTTPS en de incognitomodus van Chrome.

2. AdBlocker Ultimate

Met AdBlocker Ultimate is het mogelijk ongewenste reclame voor een onbeperkte tijd te blokkeren. Het is een van de beste en krachtigste webbrowser-extensies op het internet. AdBlocker Ultimate is een gratis en open bronextensie waarmee u de sponsor of marketingadvertenties gemakkelijk kunt blokkeren en uw gebruikerservaring enigszins kunt verbeteren. Een van de meest onderscheidende kenmerken van deze extensie is dat deze compatibel is met zowel Firefox als Chrome en kan worden gedownload van internet ogenblikkelijk.

3. Pablo

Pablo is een gratis extensie die is ontworpen om kunstzinnige foto's met onderscheppingen voor sociale media te maken. U kunt deze extensie downloaden van de Chrome Web Store en Pablo is compatibel met alle websites voor sociale netwerken zoals LinkedIn, Twitter, Google+, Facebook en Instagram. Hiermee kunt u tekstfragmenten markeren en afbeeldingen uit zowel lokale als online bronnen selecteren. U kunt de effecten, opmaak en lettertypen van uw foto's gemakkelijk aanpassen. met Pablo.

4. Privacy Badger

Soms willen gebruikers hun privacy en bescherming op internet garanderen. Met een gewone webtoepassing of browserextensie kunt u uw taken niet uitvoeren. Maar Privacy Badger is veel beter dan andere vergelijkbare webextensies. Het is gelicenseerd door Electronic Frontier Foundation en bestaat al geruime tijd. Het biedt veel betere faciliteiten en functies dan andere privacyhulpmiddelen of adblockers. U kunt Privacy Badger afzonderlijk of in combinatie met extensies zoals Ghostery en AdBlock Plus gebruiken. U kunt eenvoudig ongewenste advertenties blokkeren en anoniem op internet handelen, zodat uw veiligheid en privacy gewaarborgd zijn.

5. Boemerang

Boemerang is een uitstekende aanvulling op de basis en geavanceerde functies van Gmail. Met deze webbrowser-extensie kunt u e-mailberichten plannen en bepaalde onnodige taken uitstellen. U kunt uw tijd beheren en meerdere taken tegelijk uitvoeren met deze gebruiksvriendelijke extensie. Het is beschikbaar voor directe download in de Chrome Web Store.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2019, Semalt.com. All rights reserved