Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Wat is de beste manier om het volgen van prijzen bij Amazon te volgen?

Elke grote verkoper met een e-commercebedrijf moet de prijzen van Amazon blijven volgen - het is nu echt een bittere noodzaak, in plaats van elke vorm van luxe. Ik bedoel, als je lang genoeg op Amazon verkoopt en je bent al gebonden aan een echte uitspraak over prijzenoorlog over die drukke en zeer concurrerende online marktplaats. De Buy Box winnen - dit is waar uw concurrenten uit de niche / categorie hun aanbodsprijzen onderboden. Of, omgekeerd, u overweegt uw bestaande prijskaartjes aan te passen aan een nieuwe marktrealiteit. Het punt is dat de laagste aanbiedingsprijs meestal die begeerde Koopbox wint. Dus het geïnitieerde prijsgevecht begint! Alle partijen houden de prijzen van Amazon bij en ze doen hun best om hun prijzen te blijven verlagen om het leeuwendeel van de naaste rivalen uit de weg te ruimen. Maar wat zijn de kosten om die prijzenoorlog te winnen, in overeenstemming met het handhaven van de maximale marge op hetzelfde moment? Goed, laten we even kijken.

Maar hoe overleven we in zo'n zware marktcompetitie? Serieus, geen grapje hier - zoals soms zelfs grote verkopers op Amazon zeggen dat deze uitdaging vaak tot een echt moordend niveau komt. Hoe houd je je aanbiedingsprijzen op peil om altijd klaar te staan om te reageren op de volgende zet van je tegenstander? Denk eraan, er is al teveel voor je om te doen, te veel om te controleren, en te veel om aan te passen om daar te overleven als een succesvolle online retailer. En hier komen die nuttige tools en handige online platforms voor het volgen van Amazon-prijzen in het spel!

Voordat ik u mijn twee aanbevolen prijsregistratietools voor Amazon laat zien, laten we beginnen met een stukje leren. Hier is wat de ideale software voor het volgen van Amazon-prijzen maakt. Een dergelijke online dienst is dus bedoeld om:

  • prijsbepaling van de koers op Amazon dot com.
  • bewaak prijzen niet alleen bij lokale Amazon-winkels, maar trek prijsgegevens ook van de andere populaire e-commerceplatforms, zoals eBay, Walmart, Alibaba-winkel, enz.

  • bieden real-time prijsregistratie voor Amazon, met tijdige waarschuwingen beschikbaar, zodat u altijd op de hoogte bent van recente wijzigingen in algemene prijsstrends en op de hoogte bent van elke prijsaanpassing of elke andere zet die uw dichtste markt tegenstanders.
  • kunt u de prijzen van producten op Amazon volgen binnen elke bestaande categorie / aanbieding die alleen daar te zien is (niet alleen een selectie of slechts één enkele productcategorie).
  • laat de deur open voor handige browser-uitbreidingen of het uitvoeren van mobiele apps zodat u prijsmonitoring en tracking op Amazon in een volledig controleerbaar proces (optioneel) kunt zetten.

Ik beveel onder andere de toepassing Price Tracker aan als de basisoplossing voor het bijhouden van prijzen op Amazon. Met de verstrekkende prijsveranderingsgeschiedenis en ingebouwde illustratieve grafieken kunt u een goed beginpunt krijgen, zelfs als u nog niet bekend bent met Amazon. Voor geavanceerdere retailers die daar verkopen, raad ik aan een Keepa-tool voor het volgen van prijzen te proberen, of RepricerExpress online platform dat een one-stop-toolkit kan worden die zelfs gebruikt kan worden door grote handelaren die al jaren op Amazon verkopen.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport