Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Wat is de beste manier om mijn Amazon-producttitel te optimaliseren?

Kort gezegd zijn er drie hoofdonderdelen van de productpagina SEO om u te laten optimaliseren voor de belangrijkste doelzoekwoorden en long-tail zoektermen - de titel van het Amazon-product zelf, evenals productafbeeldingen en back-end zoekterm sectie. Onder andere is de optimalisatie van de titel van Amazon-producten het backbone-element van uw e-commerce-SEO. Als het op de juiste manier wordt behandeld, kan het u een algemeen niveau van bekendheid geven aan online zoeken, verbeterd tot een absoluut nieuw niveau. In feite kunt u alle noodzakelijke wijzigingen en updates aanbrengen - ze binnen ongeveer tien of vijftien minuten live laten. Dus, wat moet je in je producttitel stoppen om het goed geoptimaliseerd te maken - uiteindelijk, om je te dienen als een ander concurrentievoordeel ten opzichte van je dichtstbijzijnde niche / categorie tegenstanders die daar verkopen? Goed, laten we even kijken.

Optimalisatie van Amazon-producttitels

Laten we het vooral eens onder ogen zien: uw potentiële klanten op Amazon zouden uw productaanbiedingen moeten kunnen vinden om uiteindelijk koop bij u. Op die manier kunnen klanten zoeken door bepaalde zoekwoorden of long-tail zoekterm in te vullen - direct in de zoekbalk. En de zoekopdrachten worden gematcht door het algoritme van de A9-classificatie op basis van de informatie die u hebt ingevuld in uw productomschrijvingspagina (de hoofdsecties zoals de producttitel zelf, productbeschrijving, lijst met opsommingstekens, productafbeeldingen en back-endzoekwoorden). En het probleem is dat de titel van uw product precies de plaats is die het meest de voorkeur heeft en die meer gewicht draagt wanneer deze is ingesloten met uw meest krachtige zoekwoorden. Dus de producttitel van Amazon is waarschijnlijk het meest waardevolle bezit dat je in je lijst vindt. Met andere woorden, het is de bedoeling dat de titel van uw product de grootste invloed heeft op de voortgang van uw ranking in het zoeken van producten daar. Dat is de reden waarom uw producttitel een zeer speciale en zorgvuldige benadering vereist. Het is immers alleen aan u om te beslissen - of het uw positie positief of grotendeels negatief zal beïnvloeden, toch? Dus, hieronder laat ik je een korte lijst met aanbevelingen zien om de ideale Amazon-productlijst te maken die je goed van pas komt.

Wat de ideale Amazon-producttitel

  • De titellengte met de meeste voorkeur maakt, wordt geschat op 115 tot 145 tekens, het wordt aanbevolen dat u goed weergegeven in de organische zoekresultaten.
  • Het moet de volgende primaire componenten bevatten, zoals het artikelmerk, de productlijn, het type, de belangrijkste kenmerken / voordelen, het materiaal / de componenten, het pakket en de momenteel beschikbare hoeveelheid.
  • Omvat niet de artikelgrootte of kleur in uw productbeschrijving, tenzij het een echt relevant detail is dat onder geen enkele omstandigheid kan worden vermeld.
  • Zoals eerder vermeld, is uw producttitel misschien wel het meest geprefereerde gebied om uw best presterende zoekwoorden te plaatsen - doe dit in de dalende volgorde van hun belangrijkheid, omdat die zoekwoorden die zich dichter bij het begin van de titel bevinden, veel meer gewicht zullen hebben, in plaats van dat de rest achterblijft.
  • Overdrijf niet met de zoekwoordfrequentie daar. Vergeet niet dat deze oude tijden waarin je de zoekopdracht kon domineren - simpelweg door je producttitel met zoveel mogelijk trefwoorden te vullen - lang geleden zijn gepasseerd.
  • Gebruik nooit speciale tekens, schrijf alleen getallen in cijfers, negeer algemene leestekens (zoals komma's) - en je bent klaar!
View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport