Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Semalt: Schraap elke webpagina met een enkele muisklik

WebHarvy is een van de beste gegevensschraping en webcrawling tools op het net. Het wordt gebruikt om afbeeldingen, URL's, tekst en e-mails van een groot aantal sites te schrapen. Met WebHarvy kunt u uw webcontent in verschillende indelingen opslaan en met slechts een paar klikken nuttige gegevens extraheren.

Schraap een verscheidenheid aan sites:

Met WebHarvy kunt u gemakkelijk URL's, e-mailadressen, afbeeldingen, video en audiobestanden en tekst van webpagina's schrapen. In de configuratiemodus hoeft u alleen de muisaanwijzer over de pagina te bewegen en de gegevens worden automatisch geschraapt. U kunt ook de informatie markeren die u wilt schrapen en WebHarvy zal onmiddellijk zijn functie uitvoeren. Nadat de gegevens zijn geëxtraheerd, wordt deze gemarkeerd met de gele achtergrond en kunt u de kwaliteit ervan controleren. Verbazingwekkend genoeg repareert WebHarvy alle kleine fouten in uw bestanden en toont het het uiteindelijke resultaat in een Capture-venster. Als de gegevens niet zijn gemarkeerd met de gele achtergrond, moet u de instellingen van het hulpprogramma wijzigen en onmiddellijk opnieuw opstarten om goede resultaten te krijgen.

Identificeer vergelijkbare gegevenselementen:

Met WebHarvy kunt u de vergelijkbare gegevenselementen identificeren en inhoud van lage kwaliteit verwijderen. Als u bijvoorbeeld een bepaalde pagina eerder hebt gescrapt en deze bent vergeten, zal WebHarvy geen gegevens extraheren vanaf dezelfde pagina en bespaart u tijd en energie. In plaats daarvan kunt u toegang krijgen tot die gegevens in de database van WebHarvy en deze direct downloaden naar uw harde schijf. Op dezelfde manier kunt u meer gegevenselementen van een pagina vastleggen met deze tool en meerdere scraping uitvoeren taken.

Schaaf afbeeldingen met WebHarvy:

Tijdens de configuratie, wanneer we op een PNG of JPG bestand klikken, begint WebHarvy het meteen te schrapen. automatisch gedownload naar uw harde schijf of opgeslagen in de database van WebHarvy voor offline gebruik.U kunt maximaal 100 beeldbestanden en PDF-documenten tegelijkertijd met deze service schrapen.De optie 'Capture Image' kan ook worden gebruikt om de HTML-documenten te schrapen, en je kunt reguliere expressies toepassen om te krijgen de afbeelding-URL in een mum van tijd.

Schrap de HTML-documenten:

Met WebHarvy kunt u de HTML-documenten schrapen met slechts een paar klikken. Hiervoor moet u de optie 'Capture HTML' selecteren en op de knop 'Meer opties' in het venster Capture klikken. Hier wordt de HTML-code van uw geselecteerde element weergegeven. Klik op de knop 'Capture HTML' en leg de HTML van het geselecteerde element vast.

Point-and-Click-interface:

WebHarvy is vooral bekend vanwege de point-and-click-interface. U hoeft geen codes of scripts te schrijven terwijl u de gegevens scrapt. In plaats daarvan kunt u WebHarvy gebruiken om door verschillende webpagina's te bladeren en met een muisklik zoveel pagina's als u wilt te schrapen. WebHarvy identificeert automatisch de patronen van gegevens en biedt nauwkeurige en betrouwbare resultaten. U kunt de informatie opslaan in XML, CSV, JSON en TSV-indeling. U kunt uw webpagina's zelfs anoniem schrapen en voorkomen dat WebHarvy uw IP-adres blokkeert.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport