Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Hoe domineer je Amazon verkoopranglijst?

Amazon is het grootste e-commerce-portaal ter wereld. Elke dag doen miljoenen mensen aankopen op dit platform, waardoor de omzet van individuele verkopers en de algehele winst van Amazon toenemen. Het verhogen van uw Amazon-verkooprang op de lijst met zoekresultaten kan de zichtbaarheid van uw merk aanzienlijk vergroten en de inkomsten vergroten. Waarschijnlijk de beste manier om de verkooprangschikking te verbeteren, is om best-in-class producten voor een redelijke prijs te verkopen. Bovendien moeten uw producten altijd op voorraad zijn. Andere rangordefactoren zoals uitstekende zoekervaring van gebruikers, snelle verzending en levering zijn alleen van u afhankelijk. Deze grondbeginselen zullen dienen als de meest duurzame methoden voor uw sterke aanwezigheid van Amazon.

Buiten de primaire merchandisingpitch zijn er echter nog enkele suggesties waar u zich bewust van moet zijn. In dit artikel bespreken we de methoden die u moet gebruiken om uw strategie voor het verhogen van uw verkooprang te optimaliseren.

Praktische manieren om de ranglijst van Amazon-verkoop te domineren

  • Dealengemeenschappen

Indien u zou uw verkopen op Amazon een boost willen geven, de perfecte variant zal zijn om extra verkeersbronnen te gebruiken, zoals deal-communities. Er zijn veel forumcommunity's voor Amazon-klanten die deals evalueren en anderen advies geven waar en wanneer ze een goede deal kunnen sluiten. Zulke gemeenschapsleden zijn buitengewoon goed in het vinden van de beste dingen voor een redelijke prijs. Deze jongens zullen eventuele prijsfouten, promoties en kansen vinden. Verlies je kans om te verkopen niet meer en word lid van een van de populaire deal-communities. Zorg ervoor dat uw kortingen aanzienlijk genoeg zijn om deal shoppers te laten merken. Als uw producten van hoge kwaliteit zijn en een goede prijs hebben, zult u een aanzienlijke en snelle verkoopstijging kunnen waarnemen.

  • Zoeken naar producten

Zoals u waarschijnlijk heeft gemerkt, plaatsen de best verkopende producten altijd de TOP of Amazon-pagina met zoekresultaten. Dit kan worden verklaard door het primaire doel van Amazon om de inkomsten te maximaliseren. Hoe beter uw resultaten worden verkocht, hoe hoger u in de zoekresultaten wordt weergegeven, wat vervolgens tot meer verkopen leidt. Volgens de algoritme-regels voor Amazon-ranglijst wordt de plaats van elk product in de zoekresultaten berekend per term. Dus, zelfs als je item hoog in jouw categorie staat, betekent dit niet dat het in de TOP van Amazon-zoekopdracht wordt geplaatst voor de gerelateerde termen.

Om deze situatie te veranderen en een positieve invloed te hebben op uw Amazon-rang in de zoekresultatenlijst, moet u praktische manieren gebruiken om de verkooprang te hacken. Laten we een paar van hen bespreken.

Het kritieke aspect van uw Amazon-optimalisatiecampagne is zoekwoordonderzoek. U moet relevante long-volume zoekwoorden met een hoog volume vinden die klanten gebruiken om precies uw product te vinden. U kunt deze gegevens opvragen met behulp van het Amazon Sales Central-programma of Amazon Retail Analytics. Bovendien is het mogelijk om Google Trends voor webzoekgegevens te gebruiken als een zwakke proxy, indien nodig. Zodra u een lijst met relevante zoektermen heeft opgesteld, moet u op Amazon naar uw grote hoeveelheden zoeken. Zoek uw product op een pagina met zoekresultaten, klik op de detailpagina en koop het..Doe dit steeds opnieuw totdat je de eerste verbeteringen niet zult opmerken. Het effect van deze strategie zal afhangen van talrijke factoren, zoals de kostenstructuur van het product, een onderhandelde overeenkomst met Amazon.etc.

  • Vendor Power Coupons

U kunt Amazon-equivalent vinden van het regelmatig verkopen van artikelen op Amazon Coupons. Het kan om verschillende redenen dienen als een nuttig promotievoertuig. Vendor Power Coupons zijn populair onder klanten. Dat is de reden waarom ze een positieve invloed kunnen hebben op uw merkpromotie en uw verkooprang. Je kunt ze onder ogen zien in de Gold Box of de deal stores. Er zijn maar weinig totale coupons, zodat u uw merkblootstelling kunt verbeteren, zelfs met een nulverkoopsnelheid.

Het is eenvoudig om ze te gebruiken en te beheren, omdat u zelf vendor-kortingsbonnen kunt creëren in de centrale van de leverancier. Bovendien heeft u volledige controle over uw budgettering. De coupons worden uitgeschakeld zodra het budget is verbruikt. Nog een voordeel is dat de kortingsbonnen van leveranciers geen aanzienlijke investeringen vereisen. U kunt de kortingen financieren en een afkoopbedrag betalen.

  • Persoonlijk netwerk

Om uw omzet te verhogen en de rangorde van productverkopen in de Amazon-zoekresultatenlijst te verbeteren, kunt u eenvoudig uw netwerk maken. Hoe meer deals je hebt, hoe hoger je scoort bij zoeken op Amazon. U kunt dus de verkooprangschikking verhogen door meer totale verkopen te behalen. Allereerst kunt u uw vrienden en familieleden inschakelen om uw spullen te kopen. Je kunt ook zelf wat geld uitgeven aan de items en ze alleen cadeau doen voor mensen. Door dit te doen, krijg je de bal aan het rollen.

  • Sociale media en bloggen

Socialemediaplatforms kunnen dienen als extra verkeersbronnen voor uw Amazon-producten. Daarom maak je je accounts op populaire sociale platforms zoals Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Deze pagina's moeten uw producten bevatten en gebruikers betrekken bij de aanschaf ervan. Zorg ervoor dat u een link naar uw Amazon-vermelding in de paginakop plaatst. U moet de informatie op uw media-accounts regelmatig bijwerken om de activiteit van de volger te behouden.

Het is redelijk om een ​​reguliere blog te maken die is gewijd aan uw producten. Maak van jezelf een herkenbare expert door spannende en op onderzoek gebaseerde contentstukken te maken. Bovendien kunt u uw opmerkingen achterlaten op andere gerelateerde blogs of discussiefora. De efficiënte manier om uw merkbekendheid te verbeteren, is gastposting. Om je tijd te besparen bij het starten en promoten van persoonlijke blogs, kun je samenwerken met invloedrijke mensen in je niche.

Nog een creatieve manier om uw merkbekendheid op het web te vergroten, is bekendheid te krijgen voor uw Amazon-producten. U kunt persberichten of artikelen maken en deze naar nieuwsorganisaties binnen uw marktniche sturen. Als u contacten hebt met massamediazenders zoals tv, kranten, enz., Kunt u hen vragen uw producten te tonen. Anders kunt u betalen voor uw producten die adverteren in online media met een link naar uw Amazon-pagina.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport