Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Waar moet je op letten bij een Amazon-consultancydienst?

Als u op het punt staat te bepalen wat u wilt verkopen en hoe redelijk het is om een ​​aantal onderzoeken en analyses uit te voeren om vast te stellen wat u nodig heeft om een ​​welvarende marketeer te worden? In de regel is het echter niet genoeg om enkele richtlijnen en meningen van experts te doorzien om uw bedrijf correct op te bouwen. Je hebt nog steeds iemand met ervaring nodig die de hiaten in je kennis kan invullen en je op de goede weg zet. De beste optie voor u zal zijn om contact te maken met Amazon consulting expert. In dit korte bericht bespreken we hoe u de professionele Amazon-consultingexpert kunt vinden en hoe u uw e-commercepad op de juiste manier kunt starten.

Zoek naar de Amazon-consultancydiensten met zoekmachine-optimalisatie

Het eerste waar u op moet letten bij Amazon-consultingdiensten is SEO. Algemene optimalisatie is heel anders dan Amazon SEO, en je moet iemand vinden die ervaring heeft op dit gebied.

Over het algemeen is Amazon een zoekmachine zoals Google, Bing en anderen. Het verschil is dat op Amazon-gebruikers alleen naar de producten wordt gezocht. Dat is de reden waarom deze zoekmachine is gebouwd op het algoritme van de verschillende ranglijsten dat wordt gebruikt om Amazon te helpen alleen goede deals te maken. Je kunt ook Amazon-producten vinden door op Google te zoeken. In de regel zijn deze resultaten gebaseerd op de eerste of tweede SERP-positie. De meeste gebruikers vinden het echter gemakkelijk en handiger om rechtstreeks naar Amazon te gaan bij het zoeken naar producten, omdat ze hier alle vereiste details kunnen vinden en prijzen kunnen vergelijken. Wanneer gebruikers Amazon zoeken op een van de zoekopdrachten waarop u rangschikt, moet u uw producten bovenaan weergeven. Daarom moet u op zoek gaan naar de consultant die de basiskenmerken van de Amazon-ranglijst begrijpt en weet hoe u uw productvermelding moet aanpassen aan het A9-algoritme.

Zorg ervoor dat uw consultant Amazon-optimalisatieregels volgt

Amazon heeft richtlijnen voor hoe verkopers hun bedrijf op dit platform moeten runnen. Dat is waarom je een expert moet vinden die op de hoogte blijft van alle recente Amazon-updates en nieuwigheden. Hij moet in staat zijn om uit te leggen hoe te reageren op deze veranderingen en wat te doen om te voorkomen dat uw bedrijf daalt. Bovendien moet de verkoopadviseur van Amazon op de hoogte zijn van alle regels die horen bij de verkoop op Amazon en zijn marketing- of optimalisatiestrategieën volgen.

Een ervaren verkoper-adviseur moet het verschil tussen de programma's Vendor Central en Seller Central kunnen verklaren

Een goede Amazon-adviseur moet het verschil begrijpen tussen de eerste en de externe verkopers en in staat zijn om het geschikte Amazon-programma voor uw bedrijf te selecteren. Er zijn twee verschillende Amazon-programma's: Vendor Central en Seller Central. Ze geven verschillende voorkeuren afhankelijk van het soort bedrijf dat u heeft en uw zakelijke doeleinden. Die handelaren die net beginnen met het ontwikkelen van hun bedrijf, kunnen zich gefrustreerd voelen over deze keuze. De primaire taak van een consultant is om het verschil tussen de programma's te laten zien en te voorspellen of het geselecteerde programma zal voldoen aan uw zakelijke behoeften of niet.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport