Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Is het schrijven van inhoud verplicht voor SEO-services?

Tegenwoordig is het moeilijk om het belang van inhoud voor SEO-services te ontkennen. Kwaliteit en aantrekkelijke inhoud is een belangrijk ingrediënt in elke SEO-strategie. Kortom, het is wat mensen naar uw website drijft en hen daar houdt. Relevante en opwindende inhoud moedigt bezoekers aan om hun contactgegevens te verstrekken om een ​​hoofdrol te kunnen spelen.

Niet elke internetgebruiker verbruikt echter dezelfde inhoud. Om in 2017 hoog te scoren en meer klanten aan te trekken, moet u uw website vullen met een verscheidenheid aan inhoud van hoge kwaliteit.

content for seo services

Streven naar weten welke soorten content u kunt genereren en hoe u deze maximaal kunt benutten voor uw SEO-strategie? Blijf lezen om antwoorden op deze vragen te krijgen.

Vier soorten inhoud voor SEO-diensten die elke ondernemer moet overwegen

Blogs

De blog is een geweldig hulpmiddel om gebruikers naar uw website te leiden worden vermaakt of opgeleid. Gewoonlijk informeren blogs lezers over een specifiek onderwerp in een formaat dat aantrekkelijk is, op zoekwoorden is gericht en voordelig is voor uw bedrijf. Het primaire doel van het schrijven van een blog is om je bekwaamheid, ervaring en autoriteit over het onderwerp over te brengen. Volgens het onderzoek van TechClient vertrouwt meer dan 80% van de Amerikaanse consumenten op informatie van een blog en meer dan 60% van de Amerikaanse consumenten hebben een aankoop gedaan op basis van een blogbericht.

Infographics

Infographics zijn nog een uitstekende contentoplossing voor SEO-services. Volgens studies is 90% van de informatie die mensen onthouden gebaseerd op visuele impact. In het afgelopen decennium zijn infographics een stijgende trend geworden, en elk jaar blijft hun populariteit groeien. De volgende inhoudstool heeft veel voordelen: omdat infographics afbeeldingen, kleuren en inhoud combineren die van nature opduiken, zijn ze visueel aantrekkelijk en aantrekkelijk..Het beste aan hen is dat ze een manier bieden om een ​​mogelijk gecompliceerd onderwerp om te zetten in iets wat het publiek leuk vindt. Ze zijn een leuk en opwindend medium dat een unieke verbinding met bezoekers van uw site kan genereren.

Casestudy's

Casestudy's zijn een uitstekende inhoudstool die helpt om de diepte en de breedte van uw merk te laten zien. Ze zijn ook perfect voor het verzamelen van gegevens van potentiële klanten. Case-study's zijn uw kans om de boodschap rond uw product of dienst te beheersen. De ideale case-studies zijn specifiek. Ze lossen een bepaald probleem op en leveren bewijs met nauwkeurige statistieken en krachtige getuigenissen.

content and seo

Video

Zoals eerder al vermeld, is visuele marketing een nog krachtiger hulpmiddel dan geschreven inhoud om interacties te vergroten en boost SEO. De video is dat stukje inhoud dat op de lijst van elke marketeer zou moeten staan. De video wordt beschouwd als een van de meest effectieve manieren om te communiceren. Tegen 2019 zal de video naar verwachting tot 80% groeien, wat eigenlijk geen verrassing is. Video's kunnen een uitstekende impact hebben op websites en SEO als ze goed zijn gedaan. Zoals de praktijk laat zien, zien bedrijven met een verklarende video op hun site hogere betrokkenheid en succespercentages.

Ken je nog andere soorten website-inhoud? Deel ze met ons. We horen graag van je!

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport