Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Moet ik backlinks voor mijn website kopen?

Het is niet nodig om te zeggen dat backlinks van hoge kwaliteit meer dan essentieel zijn voor het succes van elke website. Enerzijds behoren ze tot de meest kritische factoren die bepalend zijn voor de daadwerkelijke rangschikking van online pagina's op Google's SERP's. Tegelijkertijd zijn backlinks zelf de backbone-elementen van elke website in het algemeen. Tegenwoordig is echter een op de een of andere manier populaire optie om backlinks te kopen een absoluut omstreden zaak geworden, met name voor eigenaren van online bedrijven en het leeuwendeel van webmasters die talloze online projecten met verschillende capaciteit en commerciële doelgerichtheid uitvoeren. Ik bedoel nu dat het nemen van een enkele beslissing om backlinks te kopen vaak wordt gezien als een gebruiksbeproefde en veelbelovende manier om meer webverkeer te pompen. Moet u echter gewoon de rechtszaak volgen en backlinks voor uw website kopen zoals iedereen doet? Laten we ons verdiepen in de kwestie en controleren of backlinks de moeite waard zijn om te kopen of niet.

buy backlinks Laten we voor alle duidelijkheid een duidelijk verschil maken tussen de betaalde backlinks en het betalen voor de full-stack SEO-services die de linkopbouw van kwaliteit omvatten. Wanneer u een betaalde reeks backlinks in bulk aanvraagt, hebt u waarschijnlijk te maken met persoonlijke netwerkblogs of een groot aantal links van lage kwaliteit, die eigenlijk niets anders zijn dan spam van nature. Van de andere kant is het inhuren van SEO-bureaus die natuurlijk gemaakte organische backlinks binnen hun servicepakketten aanbieden een heel andere zaak.

Oké, je hebt toch besloten om backlinks voor je website te kopen. Wat is het probleem? Het ergste van deze betaalde backlinks is dat ze onder alle omstandigheden nog steeds door Google worden herkend (evenals de andere grote zoekmachines) als spam en van lage kwaliteit. In feite is dergelijke praktijk beter bekend als een Black-Hat, of op zijn minst Gray-Hat SEO-techniek. Betaalde links komen dus het meest voor als een van de meest ernstige schendingen van de richtlijnen van Google, waarbij ze altijd niet voldoen aan de belangrijkste voorwaarden en bepalingen die worden opgelegd door de moderne realiteit van organisch zoeken. U hoeft niet te zeggen dat als u zo handelt, dit vroeg of laat tot rangschikking door Google leidt. Dat is waarom u deze te aantrekkelijke maar toch zorgeloze beslissing om backlinks voor uw website te kopen, zou vergeten.

seo backlinks

Hier zijn verschillende opsommingspunten om te illustreren dat het kopen van backlinks van lage kwaliteit in bulk iets absoluut niet-te-doen is:

  • nogmaals - het eerste grote probleem met het kopen van backlinks is dat het in strijd is met algemeen aanvaarde Google-voorwaarden voor het rangschikken;
  • backlinks in bulk betalen is een te riskante poging, die net zo goed kan leiden tot de meest extreme rangschikkingen die er soms toe leiden dat de hele website voor altijd verloren gaat (anders wordt de domeinautoriteit voor eens en voor altijd gedecodeerd);
  • alle backlinks die voor commerciële doeleinden zijn gemaakt, hebben niets te maken met kwaliteitsinhoud, aangezien ze meestal automatisch in massa worden gegenereerd, of op een zogenaamde "zelfgestuurde" manier, net als elke andere ongewenste spam;
  • Zeer vaak maken website-eigenaren een deal met te gewetenloze wederverkopers, zodat dergelijke backlinks die te koop worden aangeboden, eenvoudig willekeurig blijken te zijn, vandaar afkomstig van absoluut irrelevante en zelfs niet gerelateerde websites, om nog maar te zwijgen van de feitelijke autoriteit van de lege bronnen zoals dat.
View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2021, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport