Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Hoe een webontwerp maken volgens de SEO-richtlijnen?

Zoekmachineoptimalisatie is belangrijk voor elk bedrijf dat online actief is, omdat dit de enige manier is om naamsbekendheid te vergroten en gericht verkeer aan te trekken. Website-ontwikkeling bestaat uit verschillende kritieke fasen. Een van deze stappen is gewijd aan het ontwerpen van websites. Veel online verkopers realiseren zich echter niet dat zoekmachineoptimalisatie moet worden ingebouwd in het webontwerpproces. Dat is waarom ze gedwongen zijn om hun webontwerp te optimaliseren na het feit dat ze een daling in posities en doorstroming waarnemen.

what is seo in web design

Uw website plaatst in het centrum van uw digitale marketingwereld en genereert de publieke opinie over uw merk. Dat is waarom u ervoor moet zorgen dat het aantrekkelijk en goed gemaakt is en gemakkelijk te gebruiken en ontleden is. Het is een gewone situatie wanneer website-eigenaren niet van tevoren over SEO nadenken en er na het ontwerpen van een website aan denken. Dit soort sites met slecht geoptimaliseerd webontwerp ontbreekt vaak helaas op het gebied van SEO en digitale marketing. Deze websites kunnen helder en aantrekkelijk zijn, maar zonder specifieke optimalisatie zullen ze niet op SERP te zien zijn.

Via deze korte handleiding leert u hoe u zoekmachine-optimalisatie kunt integreren in uw siteontwerp om de hoogste rang te krijgen op Google. We laten zien wat u moet overwegen om een ​​site te hebben die is gebouwd voor marketingdoeleinden en die de perfecte gebruikerservaring biedt.

Manieren om SEO te integreren in webdesign

Er zijn een aantal belangrijke factoren die u moet opnemen in uw websiteontwerp om de gebruikerservaring met uw site te verbeteren en zoekmachines in staat te stellen uw site te indexeren en te tonen op pagina met zoekresultaten voor een geschikte gebruikersquery.

  • URL-structuur

Uw URL moet uw inhoudsonderwerp bepalen om een ​​idee te geven aan zowel uw sitebezoekers als Google-bots, ongeacht of uw inhoud relevant is op hun vraag of niet. Uw URL's moeten statisch en beschrijvend zijn en relevante en hoogvolume zoektermen bevatten. Ik raad u aan niet-beschrijvende en bulk-URL's te vermijden, omdat deze geen enkele waarde kunnen toevoegen aan uw SEO-inspanningen.

Bij het implementeren van lange en meerwoords-URL's is het redelijk om streepjes te gebruiken in plaats van onderstrepingstekens. Bovendien adviseren SEO-specialisten vermijden van het gebruik van irrelevante termen en ID-nummers in URL's.

  • Navigatie op de website

Uw sitenavigatie moet eenvoudig, efficiënt en gebruiksvriendelijk zijn om ervoor te zorgen dat uw websitebezoekers de beste gebruiker ontvangen ervaring. In de regel plaatsen websites hun navigatiemenu bovenaan de webpagina of aan de linkerkant van uw pagina. Sommige online verkopers plaatsen hun menu echter ergens anders, zonder rekening te houden met websitegebruikers. Professionele webmasters maken verschillende eye-tracking en bruikbaarheidstudies voordat ze een beslissing nemen over het plaatsen van een menu of pop-up en alleen dan opnemen in een websiteontwerp.

seo in web design

Flash-ontwerpelementen en vervolgkeuzemenu's moeten voorzichtig worden gebruikt, omdat ze mogelijk moeilijker zijn voor gebruikers en crawlers van zoekmachines om uw site te doorzoeken en te analyseren. Tekstlinks zouden de menu-items overzichtelijk moeten maken en bezoekers van de website niet onnodig moeten overweldigen.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2021, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport