Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Zijn er onderzoeksinstrumenten voor backlinks om mijn concurrenten te bespioneren?

Het is niet nodig om te zeggen dat kennis altijd al een machtige zaak is geweest. Maar vandaag kan het hebben van het juiste inzicht in concurrentie snel het ultieme wapen worden om het voortouw te nemen en letterlijk de hele niche van de markt domineren met uw bedrijf. En ja, er zijn verschillende specifieke backlink-onderzoekstools om dat waardevolle inzicht te krijgen voor het winnen van de resultaten van uw online project.

backlink research tools

Hieronder geef ik u een volledig beeld van de concurrentieanalyse. Afgezien van backlink-onderzoekstools zelf, solliciteerde ik altijd naar een reeks andere online helpers om bijna elk aspect van webprestaties te bespioneren. Voel u vrij om te profiteren van de meest redelijke oplossingen en de beste succesvolle schema's die worden gebruikt door uw naaste concurrenten. Laten we de beste zoekwoorden, verkeersinformatie, sociale media en backlink-onderzoekstools bekijken om uit de concurrentie te blijven en de leiding te nemen over uw markt-tegenstanders.

 Zoekwoorden 

Ik gebruikte SpyFu-zoekwoordonderzoek om een volledig beeld te krijgen van elk afzonderlijk zoekwoord. Bij het invullen van dat sleutelwoord zal SpyFu iedereen laten zien die er ooit op heeft gerangschikt. En u bent altijd vrij om dit waardevolle inzicht te gebruiken bij alle bevindingen van uw concurrenten door de recente 10-jarige geschiedenis, hoe zij hun belangrijkste doelgroepengroepen hebben geoptimaliseerd en op welke manier zij hun conversies hebben verhoogd (of mislukt). U kunt net zo goed de naam van uw eigen website invoeren om snel een suggestie te krijgen voor de lijst met aanbevolen topwoorden voor uw bedrijf.

 Backlinks 

Een van de beste backlink-onderzoekstools, vond ik Moz Pro en Semalt Analyzer als top featured. Beide bleken best goed te zijn om uit te zoeken hoe ik meer backlinks naar mijn website zou moeten maken. Meer in het bijzonder gebruikte ik hun concurrerende backlink-onderzoekstools die bekend staan als Open Site Explorer en Analyzer zelf. Op die manier kon ik de URL van mijn website of elke concurrent invoeren om elk inkomend linkprofiel te bekijken - hoeveel links en van welke domeinen er zijn, welke ankers en paginaposities ze hebben. Daarbij was ik meer dan alleen verrast - het gebruik van beide tools bleek uiterst nuttig om de meest veelbelovende doelen te identificeren voor mijn potentiële bereik.

SEO Backlinks Tools

 Verkeer 

Gezien het verkeer, ben ik van mening dat Similar Web hier de beste online tool is. Het bleek geweldig om een waardevol inzicht te krijgen in de meest succesvolle marketingstrategieën van mijn naaste concurrenten. Over het algemeen kan Similar Web u de volgende verkeersgegevens van uw concurrenten tonen: bezoekerstelling, gedetailleerde gegevens over de gemiddelde duur van het bezoek, aantal paginaweergaven, bouncepercentage, verkeersgeografie en zelfs meer.

 Social Media 

Aarzel niet om Buzz Sumo te proberen om je concurrenten te bespioneren op het gebied van sociale media. Deze competitieve onderzoekstool heeft veel sterke kanten, behalve dat je luistert naar de gesprekken van je rivaal. Het kan worden gebruikt voor een volledig en diepgaand inzicht in de meest deelbare inhoud, precies welke berichten de meeste tractie hebben gekregen, identificeer hun sterkste beïnvloeders op sociale media, evenals de meest populaire stukken van hun inhoud, aanbevolen onderwerpen en boekingsschema. Bovendien bleek de tool erg handig voor een zij aan zij analyse om een duidelijk verschil te maken met mijn eigen vooruitgang.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport