Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Hoe kies ik de beste backlink builder voor mijn e-commerce webshop?

Het is niet nodig om te zeggen dat linkbuilding waarschijnlijk de meest uitdagende taak is op het gebied van zoekmachineoptimalisatie. Meestal is het hebben van sterke koppelingen naar uw webpagina's de kern van succes als het gaat om het verkrijgen van een hoge positie op Google. Het ding is dat in tegenstelling tot het concept van SEO op de pagina, er geen universele gids is, een lijst met to-do's, of de beste backlink builder tool om je te helpen een positieve invloed te hebben op je website rankings en uiteindelijk op de top van de site te klimmen. Zoekresultaten.

best backlink builder

Ik bedoel dat het runnen van de juiste linkbuilding-campagne alleen een creatieve aanpak vereist. Je zult buiten de kaders moeten gaan denken. Het verkrijgen van veel willekeurige koppelingen zal dus nooit werken, omdat alleen specifieke en op maat gemaakte backlinks een verschil zullen maken om uw e-commerce-pagina's uiteindelijk het voortouw te laten nemen en uit de zoekwedstrijd te blijven. Backlinks van hoge kwaliteit zijn natuurlijk slechts één essentieel element van een echt geavanceerd zoekalgoritme van Google. Wat betekent het voor uw e-commerce webwinkel? Ja, u zult nog veel te doen hebben, zoals de optimalisatie van uw bestemmingspagina, SEO voor product en categorie, het bouwen van de juiste sitestructuur en unieke inhoud van hoge kwaliteit. Maar vanuit het oogpunt van e-commerce is het hebben van een hoge rankingpositie een letterlijk onmisbaar onderdeel, het belangrijkste dat nodig is voor het overleven van het hele project. Waarom? Gewoon omdat het krijgen van meer gericht webverkeer altijd een rijk profiel moet hebben, bestaande uit vele links afkomstig van een aantal domeinen met veel autoriteit.

Laten we teruggaan naar het punt, laten we proberen de beste backlinkbouwer te kiezen, gezien de belangrijkste details van de moderne online business in e-commerce. Onder anderen heb ik mezelf de volgende hulpprogramma's voor het bouwen van koppelingen voor mijn webshop geprobeerd: Ahrefs, Semalt Analyzer en Open Site Explorer van Moz. Hieronder zal ik een kort overzicht voor elk van hen hebben.

  • Ahrefs zou ideaal zijn voor een snelle uitvoering van uw e-commerce webwinkel. Deze tool combineert SEO en contentmarketing om hun partnerschap te helpen uw consistente rankinggroei te dienen. Met behulp van Ahrefs mist u nooit enig aspect van uw websiteprestaties en biedt u een volledig diepgaand crawlrapport, met alle backlink-problemen die een quick-fix nodig hebben, evenals een snelle blik op waarschuwingen over backlinks, vermeldingen en trefwoorden.
  • Semalt Analyzer is een all-round online business tool die u kan helpen begrijpen op welke manier u uw backlinks moet beheren en hun gedragspatronen moet aanpassen voor het maximale rankingvoordeel. Natuurlijk, als je nieuw bent in de branche van SEO, kan het hele plaatje op je eerste oog overweldigend lijken. Toch hoeft u zich geen zorgen te maken. Gezien de beste kwaliteiten van de backlinkbouwer, laat Semalt Analyzer de sterkste kanten zien in het analyseren van backlinkprofielen van elke website (inclusief uw concurrenten), individuele linkefficiëntie, bulkcheck-ins, onderzoek van anchor-eigenschappen en lijst met URL's, evenals nuttige suggesties over tekstinhoud voor uw backlinks.

seo backlinks forecommerce


Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport