Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Is er een backlink-sitelijst om koste wat het kost te vermijden?

Natuurlijk heeft iedereen websites nodig om te linken met de andere online bronnen op internet voor een hogere positie op Google. Sommige soorten websites moeten echter ten koste van alles worden vermeden - ze hebben meer kans om schade toe te brengen aan uw website, in plaats van een echte rankingboost te geven. En er zijn twee algemene problemen in het hele proces van de zoekmachine optimalisatie. Allereerst zou u moeten overwegen om uw bestaande backlink-sitelijst te controleren - u kunt deze eenvoudig controleren met de Search Console van Google. En hier komen we eindelijk ter zake: u moet alles weten over de slechtste backlink-sitelijst met de hoogste kansen om uzelf in de problemen te brengen wanneer u met hen omgaat.

backlink site list

Helaas kan er geen enkele tool of oplossing zijn om een definitieve beslissing te nemen - je zult elke website handmatig moeten bezoeken voordat je eindelijk kunt besluiten om er verbinding mee te maken . Eigenlijk zou je in ongeveer 30 seconden zelf een oordeel moeten kunnen vellen en zelf een oordeel kunnen vellen. En geen backlink-sitelijst kan u daarbij helpen - geen reeks aanbevolen websites, noch de minst wenselijke websites voor linkbuilding.

En natuurlijk moet u de website nooit evalueren op basis van het visuele uiterlijk of een andere eigenschap die alleen wordt ingenomen. Vergeet niet dat er talloze websites met spam zijn die er net zo uitzien als de echte, en omgekeerd: sommige geweldige bronnen voor het maken van links kunnen net zo goed niets anders zijn dan spam. Laten we het opnieuw onder ogen zien - geen backlink-sitelijst kan hierbij helpen. Maar hier is het antwoord - ik stel voor om gewoon te overwegen dat alles goed genoeg is om mee te verbinden, afgezien van het volgende:

  • Niet-geïndexeerde bronnen

Als je gaat om te linken met websites of blogs die niet in Google zijn geïndexeerd, vergeet het maar..In feite is er bijna 100% garantie dat dergelijke bronnen al bestraft zijn door Google. Het betekent dat ze herhaaldelijk illegale tactieken en manipulatieve acties hebben gebruikt om met google te misleiden. U zult nooit willen dat uw website zijn huidige ranglijst naar beneden haalt, toch? Om niet te zeggen dat het zelfs tot het uiterste kan komen, zoals een volledig verbod op zoeken.

  • Pagina's met een lage vertrouwens- en zwakke autoriteit

Controleer elke potentiële kandidaat met wie u een koppeling wilt maken door gebruik te maken van gratis online hulpmiddelen om hun daadwerkelijke PA (paginabezit), DA, te bepalen (domeinautoriteit), evenals PR (paginarang). Mocht u een tekort hebben aan ten minste één van deze eigenschappen, dan kunt u beter die websites niet overwegen, althans niet voor het opbouwen van een link.

backlink profile

  •  Vet Pushers en Link Networks

Ik bedoel dat de websites of linknetwerken openlijk stellen dat ze kwaliteitsbacklinks hebben voor verkoop - moet op korte termijn worden achtergelaten. Hoogstwaarschijnlijk hebben ze al een rode vlag opgestoken en Google komt voor hen - zowel die arme websites zelf als hun ongelukkige klanten.

  • Websites of blogs met niet-unieke of slechte inhoud

Zorg ervoor dat u zich niet bezighoudt met de websites of pagina's met zeer slecht geschreven inhoud, met weinig of geen unieke inhoud. Aarzel niet om willekeurig een aantal zinnen uit de pagina-inhoud te kiezen en deze in de zoekbalk van Google te vullen. Meestal zijn dergelijke bronnen die sloop of dupliceren van inhoud niets anders zijn dan oplichters of op zijn minst de links met de slechtste kwaliteit verkopen die schadelijk zouden zijn voor uw website, bijna onder alle omstandigheden.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport