Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Welke Do Follow-sites voor backlinks kan je aanbevelen?

Ja, het zoeken naar de juiste Do Follow-sites voor backlinks is erg belangrijk voor de Search Engine Optimization. De taak om de juiste plaatsen te vinden en Do Follow-sites voor backlinks, is in feite een kritieke taak die uiteindelijk de positie van uw website of blog in de lijst met zoekresultaten van Google bepaalt. Over het algemeen genomen, is een van de belangrijkste voordelen van Do Follow-backlinks het opbouwen van een sterkere DA (domeinautoriteit), PA (paginabezit) en een toenemende webverkeerstroom die wordt ontvangen door uw website of blog.

do follow sites for backlinks

Voordat ik je mijn lijst met Do Follow-sites laat zien voor backlinks, wil ik je vertellen hoe ze allemaal werken. Eenvoudig in het Engels, stuurt elke grote zoekmachine (zoals Google zelf) crawlrobots om een backlinkprofiel van elke website te inspecteren. Bij het ontdekken van veel natuurlijke backlinks, zou de zoekmachine redelijkerwijs kunnen concluderen dat een dergelijke website populair is bij de gebruikers en hen echt waarde geeft, en daarom de moeite waard is om deze aan te bevelen aan een breder publiek van live zoekers. Het betekent het toekennen van een positie op een hogere positie in de SERP's aan zo'n goede website. Het hebben van een goede en boeiende pagina-inhoud moet al genoeg zijn om goed te kunnen rangschikken. Toch is alles in het echte leven veel gecompliceerder. Als u alleen goede inhoud heeft, volstaat dit niet om u bovenaan Google's zoektocht te plaatsen, gezien een gewelddadige concurrentie in deze niche.

Wat moet er gedaan worden bij het ontwikkelen van het "ideale" backlink-profiel? Om competitief te zijn in de zoekresultaten raad ik aan om proactief te handelen. Ik bedoel, wanneer je redelijke Do Follow-sites overweegt voor backlinks, moet je tenminste de volgende criteria in gedachten houden:

  • Do Follow-backlinks moeten altijd linken naar puur relevante webpagina's met unieke en enige kwaliteitsinhoud.
  • Organische backlinks worden nooit gekocht. In feite is het aanvragen van betaalde Do Follow-backlinks tussen Black Hat en Gray Hat SEO, zodat Google ze zo moeizaam blijft bekijken.
  • Elke succesvolle strategie voor het leggen van koppelingen is een continu proces dat langzaam verloopt. Laten we eerlijk zijn - zelfs als je organische backlinks legaal maar toch te snel bouwt, zou je eerder geneigd zijn om een manipulator te worden vanuit het oogpunt van Google en boetes op te leggen van de grote zoekmachine.

Zodra u deze opsommingspunten begrijpt, volgen hier enkele van mijn best gekenmerkte Do Follow-sites voor backlinks Ik gebruikte voor mijn eigen blog: Myblog2Day.com, TheTelegraph.co.uk, TheAge.com.au, Xing.com, Lawmacs.com, Ehow.com, Politico.com. Uiteraard bent u niet beperkt tot deze set van mogelijkheden. Verken om de meest relevante online bronnen met de hoogste domeinautoriteit, paginabezit en paginarang te vinden - om het in uw eigen voordeel te gebruiken.

Hierna volgt een korte hint voor u om de juiste potentiële kandidaten om backlinks mee te krijgen. Voordat u op zoek gaat naar de juiste kansen, is het verstandig om de backlinkprofielen van uw nabije concurrenten te controleren en te analyseren. U hoeft alleen maar de URL's van de rivaal in te voeren die u interesseert in een online backlink. Analyse-instrumenten naar keuze. Wat mij betreft, ik vond dat Semalt Analyzer en Ahrefs de meeste voorkeur hadden die zijn. U kunt dus beter uw zoekopdracht beginnen met een van deze of een andere vergelijkbare online tool zoals Majestic SEO of Open Site Explorer. Ze zijn ook goed genoeg.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2019, Semalt.com. All rights reserved