Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Welke zoekwoorden en zoektermen zullen het verkeer naar mijn Amazon-lijst het best mogelijk maken?

Het is niet nodig om te zeggen dat zoekwoordonderzoek een van de kerncomponenten is in de Search Engine Optimization (SEO). Simpel gezegd, er is geen andere manier om de bekendheid en bekendheid van uw website of blog te vergroten in de oorspronkelijke zoekopdracht van Google door de grootste online-gigant ter wereld. Hier is alleen maar hoe belangrijk de juiste trefwoorden zijn. Maar in de moderne wereld van e-commerce en zeer concurrerende drop-shipping, is het een iets ander verhaal.

Dit betekent dat voor elke niche-sitebouwer of een populair handelsplatform (zoals een online marktplaats op Amazon zelf) bepaalde eigenaardigheden bestaan met betrekking tot conventioneel zoekwoordonderzoek dat nooit mag worden verwaarloosd. Net zoals het geval is wanneer u verkeer naar de Amazon-lijst moet leiden. Het enige is dat de enige manier is om een perfect opgezette hoofdlijst met best verkopende zoekwoorden vorm te geven, zodat u ze kunt gebruiken binnen een op shoppers gericht schema van zoekoptimalisatie.

Daarom is het uitvoeren van een diepgaand zoekwoordonderzoek dat precies is gericht op de juiste intentie van de klant, waarschijnlijk de enige praktische benadering om met succes organisch verkeer naar uw Amazon-productvermelding te leiden. Met andere woorden, alles wat u nodig hebt, is om meer nadruk te leggen op de concurrentie en gedragsanalyse om de aankoopintenties en de rest van andere algemene sentimenten die bepalende algemene klantenbeslissingen bepalen vast te stellen voordat mensen eindelijk een verbintenis aangaan om te kopen. En er zijn enkele primaire eigenschappen die meestal worden gedragen door de meest waardevolle zoekwoorden, die niet alleen bedoeld zijn om goed te converteren, maar die u toch echt geld opleveren.

Dit is dus wat uw 'gouden sleutelwoorden' maakt, en met name hun vermogen om verkeer naar uw Amazon-productlijst te leiden. Uiteindelijk, om te profiteren van een perfect afgestemd bedrijfsmodel, zou dat zo goed opgezet en voorbereid moeten zijn dat mensen klaar zijn om hun portemonnee te openen en blindelings te spenderen - hoeveel geld er ook nodig is om dat gewenste product te verkrijgen.

Drie hoofdkenmerken van toppresterende commerciële trefwoorden

  •  Genoeg zoekvolume  - met andere woorden, "gouden" sleutelwoorden en de rest van de best presterende specifieke zoektermen zijn ontworpen om met succes verkeer naar uw Amazon-productvermelding te leiden, of elke andere niche-website met een commercieel component.
  •  Eenvoudig te rangschikken  - betekent dat er van hen verwacht wordt dat ze een min of meer acceptabel niveau van concurrentie hebben, terwijl ze tegelijkertijd laten zien dat elk gegeven zoekwoord op dit moment goedgevraagd en vaak gebruikt wordt door de actieve shoppers nemen het leeuwendeel van hun beslissingen om een aankoop te doen, met name op internet.
  •  Strong Search Intent  - vooronderstelt dat uw beste zoekwoordoplossingen een zeer hoge graad van commercialiteit moeten hebben, waardoor het voor mensen veel gemakkelijker wordt om geld uit te geven - letterlijk zodra ze de eerste hebben een blik werpen op dat zoekwoord, bijvoorbeeld dat direct in uw titel van de aanbieding verschijnt.
View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport