Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Hoe zullen we gemakkelijke backlinks maken in 2019?

Zoekmachineoptimalisatie kan behoorlijk zwaar en intimiderend zijn, vooral voor jonge specialisten zonder bepaalde ervaring. Deze bol bevat talloze optimalisatietechnieken, statistieken, hulpprogramma's, programma's en algoritmische updates. Bovendien is digitale marketing geen stabiele marktniche. Er verschijnen dagelijks meer en meer nieuwigheden op dit gebied en het is ingewikkeld zelfs voor deskundigen om alle inkomende informatie bij te houden. Ondanks al deze ontberingen, is er een eenvoudige manier om na te denken over SEO. Dit proces bestaat uit drie onderling verbonden en onderling verbonden componenten die dienen om het verkeer te vergroten. Deze elementen omvatten - inhoud, inkomende links en sociale media. Door deze optimalisatietechnieken op de juiste manier te implementeren, krijgt u gemakkelijk backlinks in 2019. U moet veel aandacht besteden aan al deze drie optimalisatiefasen, omdat ze nodig zijn om een moderne SEO-campagne te laten slagen. Als u ten minste één optimalisatiefase hebt gemist, komt u terecht op de tiende Google-SERP-pagina met een extreem lage doorstroming.

Voordat we deze drie kernelementen bespreken, zijn er een paar dingen om te begrijpen hoe ze in het complex werken.


 Interrelatie tussen SEO-componenten 

Het is belangrijk om inhoud, backlinks en sociale media te hebben als in een complex creëren ze een succesvol optimalisatie-initiatief. Om een kwalitatieve en geavanceerde website-optimalisatie uit te voeren, kunt u een van deze componenten niet laten staan, want winnende optimalisatieprocedure vereist zorgvuldigheid op elk van deze drie gebieden. Bovendien versterkt elk van deze essentiële SEO-componenten de anderen. Als een component, bijvoorbeeld inhoud, op de juiste manier is uitgevoerd, zullen andere twee elementen (backlinks en sociale media) hoogstwaarschijnlijk waarde toevoegen aan uw webbron. Op de juiste manier zoekmachineoptimalisatie doen, is een hoop achteraf en doordacht werk. U kunt geen snelkoppelingen in uw optimalisatiecampagne doen omdat deze een schadelijk effect hebben op uw website-SEO en uw inspanningen op andere optimalisatiegebieden verwoesten. Gelukkig kunt u verwijzen naar specialisten in SEO. Zowel freelancers als interne SEO-experts kunnen u helpen om uw zakelijke doelen te bereiken.

Laten we daarom deze drie SEO-componenten bespreken die van groot belang zijn voor het gemakkelijk verkrijgen van backlinks in 2019.

 1. Inhoud 

Inhoud is een eerste kernelement van elke optimalisatiecampagne omdat de inhoud nog steeds een koning is. Het beïnvloedt rechtstreeks de gebruikerservaring met uw site en toont uw professionaliteit in de branche. Elke website heeft inhoud die alleen door zoekmachines kan worden waargenomen, deze inhoud wordt meta-inhoud genoemd. Daarom moet u ervoor zorgen dat u niet alleen een op kwaliteit en onderzoek gebaseerde inhoud maakt, maar ook uw metadata optimaliseert, zoals URL's, titels, beschrijvingen, koppen en robots.txt.

Hoewel u wellicht een goed geoptimaliseerde en goed ontworpen website heeft, bent u nog niet klaar met zoekmachineoptimalisatie. Een blog kan een uitstekende bijdrage leveren aan de SEO-optimalisatie van uw website. Ik adviseer u ten stelligste om niet te negeren om te bloggen, aangezien inhoud van hoge kwaliteit gebruikers ertoe aanzet om te zoeken en ze dieper op uw pagina's van uw site laat gaan.

Als je een goede blogger wilt zijn en nieuwe klanten wilt aantrekken, moet je de volgende stappen volgen:

  • Creëer continu iets nieuws

U moet nieuwe artikelen publiceren op de pagina's van uw blog om zoekmachines te laten zien dat uw webbron actief en levend is. Hoe vaker uw blog wordt bijgewerkt, hoe beter u antwoord krijgt van Google. Daarom moet je je blog vers houden.

  • Geef gebruikers nuttige informatie

Het succes van uw blog is afhankelijk van het aantal lezers van uw inhoud. Daarom moet je speciale aandacht besteden aan de kwaliteit van de inhoud die je publiceert op je blog. Gebruikers willen hun tijd niet besteden aan het lezen van niet-unieke, irrelevante en inhoud van lage kwaliteit. Je moet ze betrekken bij iets unieks en actueels. Uw inhoud moet zo goed zijn dat lezers het met elkaar kunnen delen.

 2. Backlinks 

Linkbuilding-tactieken omvatten gastbloggen, distributie van persberichten, opmerkingen en andere tactieken voor het genereren van links.

Linkbuilding is belangrijk voor uw merkoptimalisatie en promotie omdat zoekmachines uw site-autoriteit en reputatie erkennen op basis van wat voor soort websites naar u linken. Hoe meer webbronnen van hoge kwaliteit naar u zijn gekoppeld, hoe hoger u op de pagina met zoekresultaten zult rangschikken. Om links naar kwaliteitslinks van gezaghebbende sites te krijgen, moet u een website van goede kwaliteit zijn met unieke en relevante inhoud en een goede reputatie bij gebruikers.

Om gezaghebbende webbronnen binnen uw niche te vinden, moet u een marktonderzoek uitvoeren en blogs en websites vinden die thematisch betrekking hebben op de uwe en het plaatsen van gasten mogelijk maken. Vervolgens moet u contact opnemen met de eigenaars van deze websites en hen vragen over de koppelingsmogelijkheden voor u. Zorg ervoor dat u dofollow-koppelingen opbouwt, omdat alleen dit type backlinks waardevolle linkensap naar uw site kan brengen. Geen enkele site kan slagen in de optimalisatie van zoekmachines tenzij andere sites ernaar linken.

Laten we bespreken wat de beste manieren zijn om kwaliteitslinks naar uw site te krijgen:

  • Gastbloggen

Het proces hoe u backlinks kunt verkrijgen via gastblogging die ik eerder in dit artikel heb beschreven. Het is de beste optie voor het bouwen van links omdat zoekmachines deze zelden als spam beschouwen. Bovendien is het een goede gelegenheid om met uw doelgroep te communiceren en nieuwe potentiële klanten naar uw merk te trekken.

  • Persberichten

Persberichten maken is een vrij eenvoudige manier om uw naamsbekendheid te vergroten en mensen te informeren over uw nieuwigheden en veranderingen. Alles wat u nodig hebt, is een goed geschreven stuk schrijven over iets dat bewogen wordt in uw bedrijf en dit voorleggen aan een distributiebedrijf van een persbericht.

  • Creëren boeiende inhoud

Een organische manier om kwaliteitsverbindingssap te verkrijgen, is waardevolle inhoud te maken die gebruikers delen en leuk vinden. De sleutel tot succes is het publiceren van op onderzoek gebaseerde uitstekende materialen, gevolgd door infographics op een regelmatige basis.

  • Krijg een vermelding in lokale telefoongidsen of beperkte professionele organisaties

Het is redelijk om uw webbron toe te voegen aan zakelijke telefoongidsen, omdat er nog steeds veel mensen zijn die de benodigde organisaties via deze mappen. Links van een betrouwbare bron helpen je om de positie van je site te verbeteren, dus mis je kans niet. Er zijn veel services op het web die website-eigenaren de mogelijkheid bieden koppelingen op te bouwen van grote lokale telefoongidsen.

  • Verwerven van backlinks van uw concurrent

U kunt profiteren van uw concurrenten op de marktniches die al hun inspanningen hebben geleverd in het bouwen van links. Allereerst moet u een competitieve analyse uitvoeren en uw TOP5-nicheveilers opsporen. Identificeer vervolgens de links van uw concurrenten en bronnen waaruit deze links afkomstig zijn. Vind dat uw concurrenten donors koppelen en vraag hen naar linkmogelijkheden voor uw bedrijf.

 3. Social media 

Om actief te zijn op sociale media is uw ticket naar de hoogste positie op SERP. Social media in onze dagen is een integraal onderdeel van zoekmachine optimalisatie. Via socialemediakanalen kunt u contact opnemen met uw klanten en vriendschappelijke relaties met hen aangaan. Alleen het krijgen van veel likes en shares kan de autoriteit van een pagina vergroten, en daarmee de rangorde, wat resulteert in meer sociaal verkeer.

Houd bij het uitvoeren van uw marketingcampagne voor sociale media rekening met de volgende tips:

Als u uw merk op een van de populaire sociale mediaplatforms zoals Google+, Facebook of Twitter, je moet er dagelijks mee werken. Het is niet genoeg om een keer per week een bericht te plaatsen, omdat je volgers zich snel zullen vervelen en je niet meer zullen volgen. Dus als je wilt slagen in de sociale arena, moet je je volgers dagelijks berichten sturen over spannende onderwerpen, enquêtes en prijsvragen. Je moet alle mogelijke manieren gebruiken om contact te maken met je publiek en het loyaal aan je merk te maken.

Zoek de sociale niches die relevant zijn voor uw branche. Natuurlijk is het een MUST om uw zakelijke account te maken op Facebook, Instagram en Twitter, maar deze platforms zijn slechts een fractie van de sociale sites die voor u beschikbaar zijn. Het is redelijk om naar andere sociale sites te zoeken die niches van gerichte klanten bedienen.

Conclusie

De drie componenten die ik in dit artikel beschreef (inhoud, linkbuilding en promotie van sociale media) zijn essentieel voor zakelijke promotie in 2019. Succes in SEO is mogelijk , maar niet zonder dat al deze kernelementen aanwezig zijn en op de juiste manier worden betrokken. Tegenwoordig is het moeilijk om game-engines te spelen en je rang te verbeteren met een paar gladde tricks. Daarom moet u uw tijd en inspanningen investeren in het maken van een goede optimalisatiecampagne. Als gevolg hiervan krijgt u een hoog rendement op uw investering.

U moet een serieuze aanpak hebben voor uw optimalisatiecampagne en een plan opstellen dat gebaseerd moet zijn op het bouwen van externe links van gezaghebbende bronnen in uw niche, het creëren van kwaliteit en op onderzoek gebaseerde inhoud optimaliseren door middel van relevant en hoog volume sleutelwoorden, en ten slotte creëer een sterke sociale aanwezigheid aangezien de grootste hoeveelheid van uw potentiële klanten elke dag sociale netwerken gebruiken.

Zolang u ervoor zorgt dat uw onsite optimalisatie (webontwerp, interlinking, contentmarketing, trefwoordonderzoek, optimalisatie van metadata) soepel verloopt; u beschikt over een effectieve en winnende linkbuilding-campagne en promoot uw merk op sociale-mediaplatforms, u zult slagen in online zakendoen.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport