Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Wat zijn de tools die kunnen worden gebruikt om onderzoek met Amazon-zoekwoorden uit te voeren?

Keyword-onderzoek is een belangrijke fase van uw Amazon-zoekmachine optimalisatie campagne. De juiste toegang tot uw doelzoekwoorden voor Amazon-zoekopdrachten kan uw inkomsten verhogen en uw rangpositie van uw producten verbeteren.

U hebt waarschijnlijk te veel geoptimaliseerde producttitels gezien die veel irrelevante met trefwoord gevulde informatie over Amazon bevatten. We moeten echter toegeven dat deze producten een hoge rang hebben op de Amazon-pagina met zoekresultaten. U vraagt zich misschien af waarom gebruikers klikken op dergelijke lange titels die op zoek zijn naar spam en deze producten kopen. In werkelijkheid houden gebruikers van nature niet van dergelijke titels, maar het Amazon-algoritme vindt ze relevant en beschrijvend. Daarom kunt u dergelijke titels tegenkomen op de pagina met zoekresultaten van TOP of Amazon. Online verkopers die deze lange titels gebruiken, weten hoe het Amazon A9-algoritme werkt. Om goed geoptimaliseerde titels te maken, voeren online verkopers een zoekwoordonderzoek uit om de exacte zoektermen te identificeren die ze willen targeten. Met de unieke onderzoekstool voor zoekwoorden met Amazon bepalen ze een zoekvolume van de prospectieve zoekwoorden en nemen ze geschikte variaties op in de producttitel, beschrijving, bulletpoints, veelgestelde vragen, feedbacks en zelfs afbeeldingen.

In dit artikel bespreken we welke hulpmiddelen u kunt gebruiken om de meest relevante zoektermen voor uw product te vinden en hoe dit u kan helpen uw positie en verkoop te verbeteren. Dus laten we de professionele tools en praktische strategieën van dichtbij bekijken om perfecte zoekwoorden voor uw online bedrijf te vinden.

Trefwoorden van Amazon trefwoorden onderzoekstools

  • Google Keyword Planner

Google's Keyword Planner is een professionele trefwoord onderzoekstool die zijn beschikbaar voor het brede publiek. Het is gratis en gebruiksvriendelijk. Bovendien biedt het de meest nauwkeurige gegevens. Met dit hulpprogramma kunt u een zoekvolume schatten voor zoekwoorden en sleutelzinnen. Bovendien geeft het je de mogelijkheid om andere verwante frases te vinden. Elke minuut verzamelt Google terabytes aan gegevens, daarom kan Google Keyword Planner waar u een nauwkeurige statistieken kunt krijgen van hoeveel zoekopdrachten een bepaald zoekwoord of bepaalde zin ontvangt. U kunt uw zoekopdracht verfijnen op geografische en doelgroepkenmerken (leeftijd, geslacht, enz.) Het is vooral handig als u uw producten op Amazon of andere handelsplatforms wilt promoten.


Als u Google Trefwoordplanner wilt gaan gebruiken, moet u een gratis AdWords-account maken. Zodra u uw account hebt, vindt u de Zoekwoordplanner op het tabblad Hulpprogramma's. Hier kunt u uw zoekopdracht beginnen met enkele hoofdzoekwoorden en geleidelijk overschakelen naar specifiekere long tail-zoektermen waarnaar gebruikers zoeken. Om deze taak te volbrengen, moet u de sectie "Zoek nieuwe trefwoorden en zoekvolumegegevens" openen en uw getarget sleutelwoord invoegen in het tabblad "Uw product of dienst". Klik ten slotte op de knop 'Ideeën ophalen'. Als gevolg hiervan krijgt u een lijst met gerelateerde zoekwoorden. U moet er echter voor zorgen dat u zoekt op ideeën voor zoekwoorden, niet op ideeën van advertentiegroepen.

Google Keyword Planner geeft u de gemiddelde maandelijkse zoekopdrachten naar gerelateerde zoekwoorden. Een daadwerkelijk zoekvolume op Amazon kan verschillen van de gegevens die u in GKP zult verkrijgen. Deze gegevens zullen echter relatief hetzelfde zijn, die u helpen te bepalen welke zoekwoorden u het meeste verkeer op Amazon zullen bezorgen.

Een gedetailleerde beschrijving van andere Amazon-trefwoorden onderzoeksinstrumenten die u kunt vinden op  pagina Semalt Questions and Answers.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport