Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Hoe veilig is het bouwen van nieuwe backlinks met het maken en promoten van inhoud?

Ik geloof dat de ultieme beste methode om nieuwe backlinks te bouwen die perfect relevant zijn voor uw website of blog, unieke inhoud creëert die de werkelijke waarde aan de lezers levert. Dus, met een hoge kwaliteit content en het promoten van de juiste manier, kan je populariteit onder de online community op natuurlijke wijze toenemen, waardoor je meer shares, leads, volgt, abonnementen genereert en natuurlijk nieuwe backlinks opbouwt. En het creëren van content loont altijd - hoe waardevollere content je hebt, des te groter de kans dat je wordt gewaardeerd door de gebruiker en toch verbonden raakt.

Maar hoe veilig is het opbouwen van nieuwe backlinks naar uw website of blog met een degelijke inhoud van enkele populaire en goedgevraagde onderwerpen? De belangrijkste reden voor dit probleem is dat de grote zoekmachines zoals Google zelf willen dat elke backlink die betrekking heeft op de inhoud, redactioneel wordt verstrekt. Het betekent dat dergelijke backlinks redactioneel moeten worden beheerd vanaf de kant van de verbindende bron van derden. Eenvoudig gezegd, alle koppelingen die automatisch worden opgebouwd (d.w.z. zonder echte redactionele controle) zijn slecht (anderszins van slechte kwaliteit) vanuit het oogpunt van de Google-zoekmachine. Natuurlijk is deze "definitie" te simpel, maar het is logisch. Laten we dus eerlijk zijn: goedkeuring voor een redelijk agressief automatisch linkgebouw of een kwantiteitsgericht schema om zoveel mogelijk backlinks te krijgen, zijn beslist geen dingen te doen die niets te maken hebben met je veiligheid tegen de rangschikking van Google.

Dus, als het gaat om een algemeen geaccepteerde en volledig veilige manier om nieuwe backlinks met inhoud onder redactionele controle te bouwen, zijn hier de belangrijkste tactieken voor het maken en promoten van inhoud die kunnen worden gebruikt voor uw website of blog. Ik ga de voor de hand liggende redactionele keuze (zoals interviews, infographics, linkaas, enz.) Overslaan om je een aantal andere manieren te tonen om nieuwe backlinks met inhoud te bouwen. Ze hebben een beetje verduidelijking nodig over wat ze er in de ogen van Google precies veilig laat uitzien. Laten we er even snel doorheen lopen.

  •  Gastbloggen  - allereerst heeft de linksite of blog een eigen keuze om al dan niet uw bijdrage te beschouwen . En natuurlijk moet er een handmatige redactionele controle zijn voor alle nieuwe backlinks binnen de recent gepubliceerde artikelen of blogposts.
  •  Directoryinzendingen  - indienen bij directories die alle inzendingen beoordelen, zou veilig zijn als ze de redactionele controle behouden (anders worden alle sites en blogs van slechte kwaliteit geweigerd).
  •  Persmededelingen en mediabronnen  - het omgaan met hen is prima als ze terugkerende uitgaven publiceren voor alleen echt waardevolle verhalen en niets anders. Vergeet niet dat dit soort nieuwswebsites zijn ontworpen voor distributie, niet voor de eerste link zelf.
  •  Blogopmerkingen  - aangezien de redactionele keuze meestal rechtstreeks aan blogger toekomt, zou alleen een geselecteerd aantal blogs van topbetrouwbaarheid veilig genoeg zijn voor het bouwen van nieuwe backlinks met een aantal echt inzichtelijke en hoogwaardige opmerkingen.
  •  Verwante fora, nichecommunity- en vraaglocaties  - zouden ontegensprekelijk veilige plaatsen zijn voor linkbuilding met het creëren en promoten van inhoud. Alleen maar omdat eventuele spam op korte termijn door de moderators wordt verwijderd of bijna binnen de kortste keren door de lokale gemeenschap wordt neergehaald.
View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport