Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Wat is de gemiddelde prijs van SEO-services?

In onze tijd moet elk bedrijf beslissen hoeveel geld uitgeven aan zoekmachine-optimalisatie. De sector heeft zulke grote prijsvariaties dat het voor veel bedrijven ingewikkeld is om hun gedachten te laten ronddraaien in de gemiddelde kosten. U moet weten wat de gemiddelde prijs is voor SEO-services als u wilt overleven in een webgestuurde wereld.

Tegenwoordig kan goedkope uitbestede SEO u geen positieve optimalisatieresultaten opleveren. U maakt geen indruk op iemand door invoegcampagnes met zoekwoorden en spam-campagnes. Algoritmen voor zoekmachines worden meer en meer opgeleid en kunnen gemakkelijk black-hat-optimalisatietechnieken herkennen die zijn gemaakt door frauduleuze SEO-specialisten. In het competitieve digitale landschap van vandaag heb je een veelomvattende strategie nodig als je een hoog rendement op investeringen wilt. Het kan moeilijk zijn om een goede SEO-provider te vinden, want er zijn veel bedrijven op korte termijn die maar met één doel zijn opgezet om snel geld te verdienen. Niet-ervaren ondernemers zitten vaak in deze val. U moet dus uiterst voorzichtig zijn met het selecteren van het juiste SEO-bedrijf voor uw bedrijfsontwikkeling en optimalisatie.

Uw SEO-provider moet inhoud ontwikkelen, uw webbron optimaliseren voor snelheid, alle bestaande fouten corrigeren, de interne websitestructuur verbeteren en ervoor zorgen dat de technische elementen van uw site correct zijn zijn geschikt geoptimaliseerd. Onthoud dat offsite-optimalisatie dezelfde waarde heeft als onsite. U moet dus op zoek naar een bureau dat u kwalitatief hoogwaardige linkbuilding-services, internetmarketing en SMM kan bieden.

U moet nu dus rekening houden bij het vergelijken van verschillende optimalisatiebureaus. Ik raad u ten zeerste aan om full-stack digitale bureaus te selecteren, aangezien u hier een volledig assortiment optimalisatieservices zult vinden.

Moderne prijsbepaling van SEO-diensten

Laten we wat zeggen over statistieken in de SEO-wereld. Volgens de complexe analyse van de SEO-bureaus, zijn de gemiddelde kosten voor de maandelijkse provisie: 17% van de standaardkosten voor optimalisatiediensten vormen $ 500 tot $ 1500; 21% - van $ 1100 tot $ 2100; 28% - van $ 2500 tot $ 5000,17% - van $ 5000 tot $ 7500; en 5% - van $ 10.000 tot $ 15.000.

Zoals u kunt zien, is SEO een kostbare aangelegenheid in onze tijd. Als deze statistieken worden vergeleken met de industriegegevens voor 2014, is de prijsschatting drastisch veranderd. Een gemiddelde prijs voor SEO-services in 2015 was $ 750 per maand of $ 100 per uur als minimumuurtarief voor een bureau. De laatste Google-updates hebben de rol van een SEO-bureau opnieuw vormgegeven. Een hoge prijs op SEO-services kan worden verklaard door enkele van de extra rollen die nu onder een paraplu van zoekmachine-optimalisatie vallen. Er verschijnen nieuwe optimalisatieservices. Momenteel zijn deze services essentieel voor goed zakendoen op internet. Moderne SEO-services omvatten optimalisatie van de websitesnelheid, optimalisatie van gebruikerservaringen, het maken van videocontent, sociale media marketing, persbereik voor links, inhoudsonderzoek, enzovoort. Bovendien bieden sommige digitale bureaus geïntegreerde marketingcampagnes.

U moet beslissen of u interne SEO-specialisten of een SEO-bureau wilt inhuren. Beide opties geven u positieve optimalisatieresultaten. Maar er zijn enkele nuances waar u rekening mee moet houden voordat u een beslissing neemt.

Een gemiddeld jaarsalaris van een ervaren tekstschrijver in de VS is $ 60.250, en een jaarlijks gemiddeld salaris van een webontwikkelaar van middelgroot niveau is $ 65. Als je een van deze als onderdeel van je interne marketingteam wilt huren, kost het je meer dan $ 5.000 per maand. In dit stadium worden uw uitgaven niet overschreden. Je hebt minimaal drie extra specialisten nodig (SEO-specialist, marketer, analist) om een volledige SEO-campagne uit te voeren.

Als u een SEO-bureau inhuurt, betaalt u $ 5.000 per maand voor alle professionele en ervaren specialisten. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over ziekelijke bladeren en vakanties van uw werknemers. Nog een voordeel is dat u uw tijd en geld moet besteden aan het leren van uw personeel om SEO te doen.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2019, Semalt.com. All rights reserved