Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Wat is de prijs van professionele SEO-services in het VK?

In onze dagen is de vraag naar SEO-diensten in het VK erg groot. Dat is de reden waarom de Britse SEO-markt behoorlijk verzadigd is. De concurrentie tussen agentschappen is groot, dus ze zijn klaar om verschillende kortingen en speciale aanbiedingen te bieden. Ik raad echter niet aan om SEO-diensten te selecteren, puur op basis van een prijs.

In deze korte bijdrage gaan we in op wat de gemiddelde prijs op SEo-diensten in het VK is. Deze informatie zal u helpen om de volgende keer een goed SEO-bedrijf te selecteren.

Gemiddelde SEO-kosten in het VK

In deze paragraaf presenteer ik u de statistische gegevens van een gemiddeld maandelijks bedrag per SEO-dienst in de UK. Ik onderscheid drie prijsniveaus voor zoekmachine optimalisatie services - goedkoop, mid-level en high-end.

Goedkope SEO omvat alleen basisoptimalisatieservices, zoals trefwoordonderzoek, inhoudoptimalisatie, interlinking en verbetering van technische aspecten, en dit is het beste scenario dat u voor deze prijs kunt krijgen. Een maandelijkse vergoeding voor deze services is £ 50 voor het gemiddelde. Het heeft nul een prijs ingesteld. Voor dit geld krijg je een heel klein deel van de waarde. U kunt dus overwegen om zelf website-optimalisatie te doen. Een ding waar ik me kan vergissen is wanneer een bureau onlangs is gelanceerd en de eigenaar klanten met een lage prijs wil aantrekken. In de regel is het echter meer een uitzondering dan een regel.

SEO-services op het middenniveau tussen £ 500 - 1.500. Mid-level search optimization agencies heersen in het VK. Ze bieden een volledig scala aan optimalisatiediensten, inclusief on en off-site-optimalisatie, internetmarketing en SMM. Het enige verschil tussen middelgrote bureaus en professionals is een ervaring. In de regel zijn SEO-bureaus op gemiddeld niveau een gemiddeld of klein bedrijf dat niet meer dan meerdere jaren bestaat. De kosten van SEO op het middenniveau instellen ligt tussen £ 2.000 en £ 4.000. Dergelijke services zijn goed voor kleine websites met weinig concurrentie. Als u een groot bedrijf hebt dat een geavanceerde optimalisatie en promotiebenadering nodig heeft of uw bedrijf vanaf nul wil opbouwen, zal SEO op middelste niveau niet werken.

Hoogwaardige SEO-bureaus bieden de meest efficiënte optimalisatieservices die een hoog rendement op investeringen kunnen garanderen. In de regel zijn er full-stack digitale bureaus die een complexe aanpak hebben voor het optimaliseren van websites. Het aantal werknemers in dergelijke bedrijven is meestal meer dan 200 personen. Elke afdeling onderhoudt een bepaald onderdeel van een optimalisatieproces. Er zijn linkbuilders, SEO-specialisten, copywriters, contentmanagers, webontwikkelaars, ontwerpers, PHP-programmeurs, marketingmanagers en SMM-specialisten.

SEO-services van topkwaliteit kunnen u maximaal £ 10.000 kosten, en deze prijs is redelijk voor het volledige scala aan kwaliteitsoptimalisatieservices, uitstekende klantenondersteuning en winnende optimalisatiecampagne. Hoogwaardige SEO-services bieden bedrijven een hoog rendement op investering en helpen om de TOP-plaats op de pagina met zoekresultaten van Google te winnen.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2019, Semalt.com. All rights reserved