Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Gratis site rippers beschreven door Semalt Expert

Darcy Ripper is een van de beste tools voor gratis ripper op het internet. Hiermee kunt u de hele of gedeeltelijke site onmiddellijk rippen of downloaden. U kunt vervolgens de webdocumenten opslaan op uw harde schijf voor offline browsen. Darcy Ripper heeft drie essentiële ripping-structuren voor sites: hiërarchieën, webben en reeksen, en de tool wordt gebruikt om gegevens van een site te schrapen. Darcy Ripper is de eerste keuze voor webmasters en scheurt alle soorten sites in een mum van tijd. U kunt dit programma op een regelmatige basis gebruiken en kunt meerdere riptaken op hetzelfde moment uitvoeren. Er zijn twee soorten leermodi - Geavanceerde modus en Wizard-modus. Met de klik-en-klik gebruikersinterface van Darcy Ripper kun je alle tekst van een site gratis downloaden en kun je de volledige webcontent downloaden en opslaan in TXT, Excel of HTML formaat.

Algemene kenmerken van Darcy Ripper:

Darcy Ripper is een gratis site-ripper die kan worden geconfigureerd en waarmee u kunt bepalen wat er met uw gedownloade of geripte gegevens gebeurt. U kunt ook de meerdere hosts opgeven waarop uw taak moet worden uitgevoerd. Darcy Ripper heeft een interactieve grafische interface en stelt u in staat om gegevens in realtime te rippen. Bovendien ondersteunt het zowel HTTP als HTTPS-bestanden en wordt het geleverd met een proxyserver om uw werk te vergemakkelijken. Het aantal verbindingen per server en de bandbreedtebeperking is afhankelijk van de HTTP-responscode.

Naast Darcy Ripper zijn HTTrack en Cyotek WebCopy twee interactieve en gratis ripper-tools voor sites.

1. HTTrack:

HTTrack staat bekend als een gratis site ripper service voor zijn gebruikersvriendelijke interface en maakt het voor u gemakkelijk om de hele website te downloaden of te rippen. U kunt aan de slag met de wizard-modus en kunt zo veel webpagina's rippen als u wilt. Met HTTrack kunt u eenvoudig tekst, afbeeldingen en mediabestanden rippen zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Het wordt voornamelijk gebruikt voor het targeten van mappen, gele pagina's, discussieforums en dynamische webpagina's.

2. Cyotek WebCopy:

Net als HTTrack is Cyotek WebCopy een gratis site ripper-service waarmee u de gedeeltelijke of volledige website kunt rippen. U kunt verschillende webdocumenten downloaden naar uw harde schijf voor offline lezen. Deze tool scant voornamelijk de opgegeven webpagina's voordat de inhoud wordt geript en gebruikt een automatische remap om zowel internet als externe links te targeten. U kunt deze service aanpassen aan uw vereisten en bepaalde delen van een site uitsluiten die niet gunstig zijn voor uw bedrijf.

Conclusie:

Darcy Ripper is ongetwijfeld even krachtig als HTTrack en Cyotek WebCopy. Het is een relatief nieuwe site ripper service maar heeft verschillende kenmerken. In feite hebben al deze gratis site-rippertools hun eigen voor en nadelen, en het is moeilijk om de beste optie te noemen. HTTrack bestaat echter al geruime tijd en is de eerste keus voor webontwikkelaars, programmeurs en webmasters. Aan de andere kant zal Darcy Ripper zeker wat tijd kosten om de harten van alle zakenmensen te winnen.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport