Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Wat is een schermschraper? Het antwoord van Semalt

Wat is een schermschraper? Het is een dienst die gegevens van het internet schrapt en opmaakt volgens uw vereisten. Een schermschraper kan de gebruikersingangen opnieuw formatteren en behandelt de verzoeken zorgvuldig. Bovendien wordt het gebruikt om zowel zichtbare als niet-zichtbare UI-objecten te targeten.

De voordelen van schermschrapen voor uw branche of bedrijf:

Elke bedrijfstak of bedrijf die gegevens moet verzamelen en transformeren, kan profiteren van een schermschraper. Een van de meest onderscheidende kenmerken van een schermschraper is dat het de ongeorganiseerde en ruwe gegevens omzet in een gestructureerde, leesbare en schaalbare vorm. Met de tool kunnen zakenmensen zowel short-tail als long tail-zoekwoorden targeten en kunnen ze beschrijvingen of inhoud van de sites van concurrenten schrapen. Artsen kunnen bijvoorbeeld een schermschraper gebruiken om gezondheidsartikelen op een betere manier te extraheren. Er is een schat aan informatie gerelateerd aan de gezondheidsindustrie en artsen kunnen deze gegevens verzamelen op basis van hun behoeften.

Wat is een schermschraper? Waar vind je de juiste schermkrabber? Hier hebben we twee verbazingwekkende scherm of webschrapers besproken die uw werk kunnen vergemakkelijken.

1. UiPath:

UiPath is een pionier op het gebied van schermschrapen en is een van de beste en bekendste tools op het internet. Een van de meest opvallende kenmerken van deze toepassing is dat deze gegevens in minder dan 16 milliseconden en met een nauwkeurigheid van 100% kan schrapen. Voor UiPath had het scrapen van het scherm een lage mate van nauwkeurigheid en was het een synoniem voor fragiele, onnauwkeurige en langzame OCR-weergave. Gelukkig beschikt deze tool over een innovatieve machine learning-technologie voor het extraheren van informatie van verschillende webpagina's. UiPath is compatibel met alle besturingssystemen en webbrowsers en biedt u de mogelijkheid om met de grootste zorg gegevens te schrapen. U kunt dit hulpprogramma eenvoudig gebruiken om dynamische webpagina's te targeten en tegelijkertijd meerdere scraptaken op het scherm uitvoeren. Met deze service kunt u de exacte tekstwaarden van een specifieke pagina ophalen en deze schrapen volgens uw vereisten. U hoeft alleen de webinhoud die u wilt schrapen te markeren en UiPath in staat te stellen zijn taak uit te voeren.

2. Mozenda:

Net als UiPath is Mozenda een interactieve en verbazingwekkende schermschraper die wordt gebruikt om honderden webagenten te bouwen en gegevens comfortabel kan verwerken. Mozenda is de eerste keus voor zowel professionals als niet-professionals, en verschillende klanten vertrouwen op deze service voor kritieke gegevensinvoer die tijdig en nauwkeurig wordt geleverd. Of je nu een data-wetenschapper bent of een student, Mozenda is de juiste optie voor jou. Met deze interactieve tool kunt u eenvoudig een groot aantal gegevensopslagplaatsen maken en tegelijkertijd meerdere webpagina's targeten. De geschaalde gegevens kunnen worden opgeslagen in Google Drive, Box.net of Dropbox. Dit schermschraperentool selecteert automatisch de beste en geschikte schraapmethodologie en voert uw taken uit volgens uw vereisten. Met Mozenda kunt u de zichtbare tekst op de UI-objecten schrapen en de webdocumenten vastleggen en deze omzetten in leesbare en schaalbare indelingen.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2019, Semalt.com. All rights reserved