Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wordpress Web Scraper: is het beter dan Qscraper en schaaft? - Beoordeling door Semalt

WordPress Web Scraper is een van de beste en meest nuttige data-extractors op het internet. Het is gemakkelijk te implementeren, heeft een gebruikersvriendelijke interface en is compatibel met alle WordPress-websites en blogs. U kunt deze plug-in gebruiken om real-time gegevens van elke site rechtstreeks in uw pagina's, zijbalk en berichten weer te geven. WordPress Web Scraper cacheert de inhoud van uw website eenvoudig en kan worden gebruikt om de real-time aandelenkoersen, voetbal of cricketscores of een andere generieke inhoud uit de publieke domeinen op te nemen.

Webscraping is de praktijk van het extraheren van inhoud van internet en het gebruik ervan op uw eigen website. Met WordPress Web Scraper kunt u eenvoudig nuttige inhoud schrapen van de sites van uw concurrent en kunt u de rangschikking van uw eigen blog of website verbeteren.

Verbazingwekkende functies en opties van Wordpress Web Scraper:

Nadat WordPress Web Scraper is geïnstalleerd en geactiveerd, kunt u eenvoudig gegevens extraheren. Enkele van de onderscheidende opties zijn aangepaste sjabloontags, tekstwidgets en shortcodes in pagina's, zijbalk en berichten. Bovendien faciliteert het de gebruikers met verschillende query-inhoud: CSS Selectors, Regex en XPath. Configureerbare caching van geschraapte inhoud is mogelijk met deze service.

Bovendien heeft WordPress Web Scraper configureerbare standaardinstellingen zoals user-agent-time-out, caching en foutafhandeling.

1. QScraper:

QScraper is een alternatief voor Wordpress Web Scraper. Het wordt voornamelijk gebruikt om informatie te schrapen Twitter, Facebook en dynamische websites. U kunt deze plug-in gebruiken om tweets of Facebook-pagina's van specifieke gebruikers te vinden en de gegevens naar JSON en CSV-indelingen exporteren. Een van de meest opvallende kenmerken van deze plug-in is dat u ook informatie uit PDF en HTML-bestanden kunt schrapen en gegevens kunt opslaan, weergeven of analyseren volgens uw vereisten.

2. Scrapes:

Met Scrapes kunt u gegevens van verschillende sites op verschillende manieren extraheren. U kunt inhoud van de enkele webpagina, verschillende pagina's of de RSS-feeds schrapen. Het is vooral bekend als een scraper voor visuele gegevens en kopieert inhoud van verschillende sites en blogs naar uw eigen website met slechts een paar klikken. Scrapes is gemakkelijk te gebruiken, is ontworpen voor interactieve gebruikerservaring en vereist geen programmeerkennis of codeervaardigheden.

De beste optie voor uw website of blog:

Ongetwijfeld is WordPress Web Scraper veel beter dan Scrapes en QScraper. Voorbeelden van gebruik van deze plug-in zijn online prijsvergelijking, content-mash-up, webgegevensintegratie, bewaking van weergegevens en bijhouden van marktgegevens. Helaas bieden de andere twee plug-ins niet al deze services en hebben ze een beperkt aantal opties en functies. De conversie van dynamische inhoud naar leesbare gegevens is alleen mogelijk met WordPress Web Scraper. U kunt deze tool ook gebruiken om direct geschaalde pagina's te maken met behulp van de geavanceerde opties. Al deze plugins helpen u bij het optimaliseren van uw site en maken het webcrawlingsproces eenvoudiger en sneller. Met deze geweldige plug-ins hebt u geen API's nodig die registraties vereisen en de laadsnelheid van uw site kunnen verlagen. Bovendien kunt u eenvoudig gegevens van internet halen en deze in realtime weergeven op uw berichten, zijbalk en webpagina's.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport