Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Advice - De meest krachtige tools die helpen bij het downloaden van webpagina's

Bent u terug op zoek gegaan naar het World Wide Web voor iets dat u leest, maar niet vind het? Het is behoorlijk frustrerend en het probleem komt als je geen tijd neemt om webpagina's te downloaden voor offline gebruik. Natuurlijk is het mogelijk om de inhoud van het web te rippen, en dit kan je tijd en energie zo veel besparen dat je je WiFi niet steeds opnieuw hoeft aan te sluiten om die specifieke pagina's te controleren.

Gelukkig zijn er enkele interactieve hulpmiddelen en software die helpen bij het downloaden van webpagina's voor offline lezen. U kunt ook fragmenten, afbeeldingen en video's opslaan met deze services.

1. Pocket:

Pocket, ook bekend als Read It Later, is een van de beste en krachtigste tools op het net. Het heeft honderden tot duizenden abonnees over de hele wereld en staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface. Met Pocket kunt u webpagina's webpagina's gemakkelijk downloaden of opslaan. Het is geïntegreerd met meer dan 300 apps en is compatibel met zowel uw smartphone als pc. Bovendien kun je deze tool gebruiken om Facebook en Twitter-berichten te downloaden en je aangepaste Pocket-app maken en delen met je vrienden en familie. U zou zich moeten aanmelden voor een account op de officiële website en Pocket installeren. Zodra de installatie is voltooid, ziet u een knop in uw browser waarop kan worden geklikt om deze app te gebruiken.

2. Wayback Machine:

Wayback Machine is net als Pocket een uitstekende en betrouwbare tool om webpagina's te downloaden voor later lezen. Deze service wordt gehost door het internetarchief en laat ons zien hoe verschillende webpagina's er in het verleden uitzagen. U kunt dit programma gebruiken om zoveel webpagina's te downloaden of op te slaan als u wilt. U kunt Wayback Machine ook gebruiken om meerdere versies van dezelfde webpagina te maken en deze in verschillende indelingen op uw computer op te slaan. Het betekent dat als u gegevens wilt ophalen van een webpagina die al lang geleden is verdwenen, de kans groot is dat Wayback Machine u zijn snapshots comfortabel zal opleveren.

3. Leesbaarheid:

Leesbaarheid is een van de beste en meest betrouwbare hulpmiddelen om verschillende webpagina's tegelijkertijd te bewaren. Het verwijdert voornamelijk de onnodige rommel van een site. Als u op zoek bent naar offline toegang tot uw favoriete pagina's of de hele site wilt downloaden, dan is Readability de juiste toepassing voor u. Het kan worden gebruikt om een webpagina te downloaden zonder enige moeite met advertenties, flash-inhoud en irritante afbeeldingen. Leesbaarheid is een gebruiksvriendelijke app en wordt geleverd met veel functies en opties. Hiermee kunt u meerdere sites tegelijk targeten en bespaart u energie.

4. Evernote:

Evernote is de bekendste en meest gebruikte toepassing om webpagina's te downloaden. Hiermee kunt u de webcontent knippen en opslaan zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. U kunt Evernote gebruiken voor zowel professionele als persoonlijke doeleinden. Het is gemakkelijk te gebruiken en u zou zich moeten aanmelden voor een gratis account. Als u pagina's zonder audio, video's en afbeeldingen wilt opslaan, zal Evernote uw werk vergemakkelijken. Het is bedoeld voor pc's en smartphones en is compatibel met alle besturingssystemen.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport