Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: 3 stappen naar PHP Webpagina Schrapen

Webschrapen, ook wel webdatatextractie of web-harvesting genoemd, is de proces van het extraheren van gegevens van een website of blog. Deze informatie wordt vervolgens gebruikt om metatags, metabeschrijvingen, trefwoorden en links naar een site in te stellen, waardoor de algehele prestaties in de zoekresultaten van de zoekmachine worden verbeterd.

Twee hoofdtechnieken worden gebruikt om gegevens te schrapen:

  •  Documenten analyseren  - Het gaat om een XML- of HTML-document dat wordt geconverteerd naar de DOM (Document Object Model ) bestanden. PHP biedt ons een geweldige DOM-extensie.
  •  Reguliere uitdrukkingen  - Het is een manier om gegevens uit de webdocumenten te schrapen in de vorm van reguliere expressies.

Het probleem met de scraping-gegevens van de website van derden heeft te maken met het auteursrecht omdat u geen toestemming hebt om deze gegevens te gebruiken. Maar met PHP kunt u gemakkelijk gegevens schrapen zonder problemen met betrekking tot auteursrechten of lage kwaliteit. Als PHP-programmeur hebt u mogelijk gegevens nodig van verschillende websites voor coderingsdoeleinden. Hier hebben we uitgelegd hoe u gegevens van andere sites efficiënt kunt ophalen, maar daarvoor moet u in gedachten houden dat u aan het einde van het bestand index.php of scrape.js krijgt.

Stappen1: Formulier maken om de website-URL in te voeren:

Eerst en vooral moet u een formulier maken in index.php door op de knop Verzenden te klikken en de website-URL in te voeren voor het schrapen van gegevens.


Voer de URL van de website in om gegevens te schrapen


Stappen2: Creëer PHP-functie om websitegegevens te verkrijgen:

De tweede stap is het creëren van PHP-functie schraapt in het bestand scrape.php omdat het helpt bij het ophalen van gegevens en het gebruik van de URL-bibliotheek. Hiermee kunt u zonder problemen verbinding maken en communiceren met verschillende servers en protocollen..

function scrapeSiteData ($ website_url) {

if (! Function_exists ('curl_init')) {

die ('cURL is niet geïnstalleerd. Installeer en probeer het opnieuw. ');

}

$ curl = curl_init

;

curl_setopt ($ curl, CURLOPT_URL, $ website_url);

curl_setopt ($ curl, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);

$ output = curl_exec ($ curl);

curl_close ($ curl);

return $ output;

}

Hier kunnen we zien of de PHP cURL correct is geïnstalleerd of niet. Drie hoofdcursussen moeten worden gebruikt in het functiegebied en curl_init

zal helpen bij het initialiseren van de sessies, curl_exec

voert het uit en curl_close

zal helpen de verbinding te sluiten. De variabelen zoals CURLOPT_URL worden gebruikt om de website-URL's in te stellen die we nodig hebben om te schrapen. De tweede CURLOPT_RETURNTRANSFER helpt de geschrapte pagina's in de variabele vorm op te slaan in plaats van de standaardpagina, die uiteindelijk de hele webpagina weergeeft.

Stappen 3: Specifieke gegevens schrapen van de website:

Het is tijd om de functionaliteiten van uw PHP-bestand te behandelen en het specifieke gedeelte van uw webpagina te schrapen. Als u niet alle gegevens van een specifieke URL wilt, moet u de variabelen CURLOPT_RETURNTRANSFER bewerken en de secties markeren die u wilt schrapen.

if (isset ($ _ POST ['submit'])) {

$ html = scrapeWebsiteData ($ _ POST ['website_url']);

$ start_point = strpos ($ html, 'Laatste berichten');

$ end_point = strpos ($ html, '', $ startpunt);

$ length = $ end_point- $ start_punt;

$ html = substraat ($ html, $ startpunt, $ lengte);

echo $ html;

}

We raden u aan de basiskennis van PHP en de reguliere expressies te ontwikkelen voordat u een van deze codes gebruikt of een bepaalde blog of website voor persoonlijke doeleinden schraapt.

George Forrest
Bedankt voor het lezen van mijn artikel! Ik hoop dat jullie er iets nieuws uit hebben geleerd.
Emily Smith
Geweldig artikel, George! Ik vond vooral de informatie over web scraping erg nuttig. Bedankt voor het delen!
George Forrest
Dank je, Emily! Het is geweldig om te horen dat je waarde hebt gevonden in het artikel. Heb je al ervaring met web scraping?
Hans Vermeer
Interessant onderwerp, maar ik zou graag meer voorbeelden zien van situaties waar web scraping nuttig kan zijn.
George Forrest
Goede vraag, Hans! Web scraping kan nuttig zijn in veel situaties, zoals het extraheren van gegevens van websites voor marktonderzoek, het bijhouden van prijzen van concurrenten of het verzamelen van informatie voor data-analyse.
Lisa van den Berg
Ik vond de uitleg over de stappen naar PHP webpagina scraping erg duidelijk. Bedankt, George!
George Forrest
Bedankt voor je vriendelijke woorden, Lisa! Ik ben blij dat je de uitleg begrijpelijk vond. Als je nog vragen hebt, stel ze gerust.
Alex Johnson
Ik ben nieuw in web scraping en dit artikel heeft me echt geholpen. Bedankt voor het delen van je kennis, George!
George Forrest
Graag gedaan, Alex! Het doet me goed om te horen dat mijn artikel je heeft geholpen bij het leren van web scraping. Als je meer wilt weten, laat het me weten.
Sophie Davies
Ik ben het eens met Alex, het artikel was zeer informatief! Goed gedaan, George!
George Forrest
Bedankt, Sophie! Het is altijd leuk om positieve feedback te ontvangen. Ik hoop dat je de informatie kunt toepassen in je eigen projecten.
Mark de Vries
Ik vond de uitleg over PHP webpagina scraping erg helder, George! Bedankt voor het delen van je kennis.
George Forrest
Graag gedaan, Mark! Ik ben blij dat je de uitleg duidelijk vond. Als je nog vragen hebt, laat het me weten.
David Wilson
Ik vond het artikel erg nuttig, vooral de praktische voorbeelden. Bedankt voor het delen, George!
George Forrest
Dank je wel, David! Het is fijn om te horen dat je de praktische voorbeelden waardevol vond. Als je hulp nodig hebt bij het implementeren, help ik graag.
Laura Rodriguez
Ik ben het niet eens met het gebruik van web scraping, omdat het soms tegen de gebruikersvoorwaarden van websites ingaat.
George Forrest
Dat is een geldig punt, Laura. Het is inderdaad belangrijk om de gebruiksvoorwaarden van websites te respecteren bij het uitvoeren van web scraping. Het is altijd goed om eerst toestemming te vragen en de relevante wetten en regels te volgen.
Richard Thompson
Ik vond het artikel informatief, maar ik zou graag meer willen weten over de ethische overwegingen van web scraping.
George Forrest
Goed punt, Richard! Web scraping roept inderdaad ethische vragen op. Het is belangrijk om verantwoordelijk te handelen en geen schade aan te richten aan de websites die worden geschraapt. Het naleven van de gebruiksvoorwaarden van de website en het beperken van de frequentie van de scraping-activiteit zijn enkele manieren om ethisch te handelen.
Sophia Chen
Ik vond de stap-voor-stap handleiding erg nuttig, George. Het maakte het hele proces veel duidelijker!
George Forrest
Bedankt, Sophia! Ik ben blij dat de stap-voor-stap handleiding je heeft geholpen. Hopelijk kun je deze kennis met succes toepassen in je eigen projecten.
Michael Johnson
Geweldige uitleg, George! Ik ga deze technieken zeker gebruiken in mijn toekomstige projecten. Bedankt!
George Forrest
Dank je wel, Michael! Ik ben verheugd dat je de uitleg waardevol vond. Veel succes met het implementeren van deze technieken in je projecten en als je vragen hebt, sta ik klaar om te helpen.
Jennifer Wilson
George, bedankt voor het delen van je kennis over web scraping. Er zijn niet veel bronnen die dit onderwerp op zo'n begrijpelijke manier behandelen.
George Forrest
Graag gedaan, Jennifer! Ik ben blij dat ik heb kunnen helpen. Het is mijn doel om complexe onderwerpen begrijpelijk te maken, dus ik waardeer je positieve feedback enorm. Als je nog andere onderwerpen hebt waarin je geïnteresseerd bent, laat het me weten.
Sophie Davies
George, ik wist niet dat web scraping zo krachtig kon zijn. Bedankt voor het illustreren van de verschillende toepassingen ervan!
George Forrest
Bedankt voor je reactie, Sophie! Inderdaad, web scraping kan zeer krachtig zijn als het op de juiste manier wordt gebruikt. Het opent deuren voor verschillende mogelijkheden en ik ben blij dat ik je duidelijke illustraties heb kunnen bieden. Als je hulp nodig hebt bij het implementeren van web scraping, kan ik je altijd bijstaan.
Tom Johnson
Ik zou graag wat meer voorbeelden zien van PHP code om web scraping mee uit te voeren.
George Forrest
Goede opmerking, Tom! Ik heb je verzoek genoteerd en zal in mijn volgende artikel meer voorbeelden van PHP code opnemen om web scraping uit te voeren. Bedankt voor je input!
Martijn van Dijk
Ik vond de uitleg over de stappen naar PHP webpagina scraping erg handig. Goed werk, George!
George Forrest
Dank je wel, Martijn! Ik ben blij dat je de uitleg handig vond. Als je nog vragen hebt of specifieke informatie nodig hebt, laat het me weten.
Emily Smith
George, bedankt voor het delen van je expertise in dit artikel. Het was informatief en goed geschreven!
George Forrest
Bedankt voor je vriendelijke woorden, Emily! Ik ben blij dat ik mijn expertise met jullie allemaal kon delen. Als je nog iets wilt weten of een specifiek onderwerp wilt behandelen, laat het me gerust weten.
Linda de Boer
Ik vond dit artikel erg behulpzaam bij het leren van web scraping. Bedankt, George!
George Forrest
Graag gedaan, Linda! Het is altijd fijn om te horen dat mijn artikel behulpzaam is geweest bij het leren van web scraping. Als je nog vragen hebt of ergens hulp bij nodig hebt, laat het me weten.
Sophia Chen
Ik ben het ermee eens dat web scraping ethische overwegingen met zich meebrengt. Het is belangrijk om verantwoord en respectvol te handelen.
George Forrest
Precies, Sophia! Ethiek speelt een belangrijke rol bij web scraping. Door verantwoordelijk te handelen, kunnen we ervoor zorgen dat de techniek op een positieve manier wordt gebruikt zonder anderen te schaden. Heb je nog suggesties over specifieke ethische overwegingen?
George Forrest
Dat is een uitstekende suggestie, Sophia! Het anonimiseren van gebruikersgegevens is een belangrijke stap om de privacy en veiligheid van gebruikers te waarborgen bij het uitvoeren van web scraping. Dank je voor het delen van deze ethische overweging.
John Thompson
Ik vond de stapsgewijze aanpak van het artikel erg nuttig. Het maakte het leren van web scraping veel gemakkelijker.
George Forrest
Bedankt voor je positieve feedback, John! Ik ben blij dat de stapsgewijze aanpak nuttig voor je was. Als je nog vragen hebt of ergens hulp bij nodig hebt, laat het me weten.
Michael Wilson
Ik heb al ervaring met web scraping, maar je artikel was echt verhelderend, George. Bedankt!
George Forrest
Graag gedaan, Michael! Het is geweldig om te horen dat zelfs mensen met ervaring in web scraping iets nieuws uit mijn artikel hebben kunnen halen. Als je nog specifieke vragen hebt of dieper wilt ingaan op bepaalde aspecten van web scraping, laat het me dan weten.
Sophie Smith
Ik vond de voorbeelden en codefragmenten in het artikel erg behulpzaam, George. Bedankt voor het delen!
George Forrest
Dank je wel, Sophie! Ik ben blij dat de voorbeelden en codefragmenten behulpzaam voor je waren. Ik probeer altijd mijn artikelen zo praktisch mogelijk te maken, zodat lezers de informatie direct kunnen toepassen. Als je nog vragen hebt over de voorbeelden of codefragmenten, laat het me weten.
Mark Johnson
Ik waardeer je uitleg over de stappen naar PHP webpagina scraping, George. Het maakte het proces gemakkelijk te begrijpen en te volgen.
George Forrest
Bedankt voor je waardering, Mark! Ik ben blij dat de uitleg over de stappen naar PHP webpagina scraping het proces voor jou gemakkelijk te begrijpen en te volgen maakte. Als je nog vragen hebt over de stappen of als er iets niet duidelijk is, laat het me gerust weten.
Emma Davis
George, bedankt voor het delen van deze nuttige informatie over web scraping. Ik heb er veel van geleerd!
George Forrest
Graag gedaan, Emma! Het doet me goed om te horen dat je veel hebt geleerd van mijn artikel over web scraping. Als je nog meer wilt weten of als er andere specifieke onderwerpen zijn waarin je geïnteresseerd bent, laat het me weten.
Tom-s
Prima artikel, George! Het laat me zien hoe nuttig web scraping kan zijn bij het verzamelen van gegevens.
George Forrest
Bedankt, Tom-s! Het is geweldig om te horen dat je artikel je heeft laten zien hoe nuttig web scraping kan zijn bij het verzamelen van gegevens. Het opent inderdaad nieuwe mogelijkheden voor dataverzameling en -analyse. Als je nog specifieke vragen hebt of iets dieper wilt ingaan op web scraping toepassingen, sta ik klaar om te helpen.
Jennifer Wilson
Ik vond de stap-voor-stap handleiding zeer nuttig, George. Het heeft me geholpen om het concept van web scraping beter te begrijpen.
George Forrest
Bedankt voor je positieve feedback, Jennifer! Ik ben blij dat de stap-voor-stap handleiding je heeft geholpen om het concept van web scraping beter te begrijpen. Als er nog vragen zijn of als er iets niet duidelijk is, laat het me weten.
David Thompson
Ik waardeer de duidelijke uitleg in dit artikel, George. Het heeft me geholpen om de basisprincipes van PHP web scraping te begrijpen.
George Forrest
Dank je wel, David! Ik ben blij dat de duidelijke uitleg in het artikel je heeft geholpen om de basisprincipes van PHP web scraping te begrijpen. Als er nog specifieke vragen zijn of als er iets niet duidelijk is, laat het me gerust weten.
Emma Johnson
Het artikel bood een goede introductie in PHP webpagina scraping, George. Ik vond het erg nuttig!
George Forrest
Bedankt voor je feedback, Emma! Ik ben blij dat het artikel een goede introductie bood in PHP webpagina scraping en dat je het nuttig vond. Als er nog specifieke onderwerpen zijn waarin je geïnteresseerd bent of als je meer wilt weten, laat het me weten.
Sophia Green
George, ik vond het artikel erg informatief en goed gestructureerd. Bedankt voor het delen van je kennis!
George Forrest
Dank je wel, Sophia! Het is fijn om te horen dat het artikel informatief en goed gestructureerd was. Ik waardeer je positieve feedback enorm. Als je nog specifieke onderwerpen wilt behandelen of als je nog vragen hebt, sta ik klaar om te helpen.
Lisa Brown
Ik waardeer de duidelijke uitleg en voorbeelden in het artikel, George. Het heeft me geholpen om een beter begrip van PHP webpagina scraping te krijgen.
George Forrest
Graag gedaan, Lisa! Ik ben blij dat de duidelijke uitleg en voorbeelden in het artikel je hebben geholpen om een beter begrip van PHP webpagina scraping te krijgen. Als er nog specifieke onderwerpen zijn die je verder wilt verkennen of als je vragen hebt, laat het me weten.
Tom Davis
Ik ben het ermee eens dat web scraping in overeenstemming moet zijn met de gebruiksvoorwaarden van websites. Respect voor anderen is belangrijk.
George Forrest
Helemaal mee eens, Tom! Het is essentieel om respect voor anderen te tonen door web scraping in overeenstemming te brengen met de gebruiksvoorwaarden van websites. Het is belangrijk om verantwoordelijk te handelen en de rechten van anderen te respecteren. Dank je voor het benadrukken van dit belangrijke punt.
Linda Wilson
Ik vond de stapsgewijze uitleg van het web scraping proces erg behulpzaam, George. Bedankt voor het delen!
George Forrest
Graag gedaan, Linda! Het doet me goed om te horen dat de stapsgewijze uitleg van het web scraping proces behulpzaam voor je was. Als je nog specifieke stappen wilt bespreken of ergens hulp bij nodig hebt, sta ik klaar om te helpen.
Michael Jones
Goed geschreven artikel, George! Het heeft me geholpen om een beter begrip te krijgen van PHP webpagina scraping.
George Forrest
Dank je wel, Michael! Het is fijn om te horen dat het artikel je heeft geholpen om een beter begrip te krijgen van PHP webpagina scraping. Als er nog specifieke onderwerpen zijn waarin je geïnteresseerd bent of als je meer wilt weten, laat het me weten.
Emily Wilson
Dit artikel heeft me echt geholpen om de basis van web scraping te leren, George. Bedankt voor het delen!
George Forrest
Graag gedaan, Emily! Het doet me goed om te horen dat het artikel je heeft geholpen om de basis van web scraping te leren. Als je nog specifieke vragen hebt of dieper wilt ingaan op bepaalde aspecten van web scraping, laat het me weten.
Sophie Green
Ik waardeer de duidelijke uitleg en praktische voorbeelden in het artikel, George. Het heeft me geholpen om web scraping beter te begrijpen.
George Forrest
Bedankt voor je positieve feedback, Sophie! Ik ben blij dat de duidelijke uitleg en praktische voorbeelden je hebben geholpen om web scraping beter te begrijpen. Als er nog specifieke vragen zijn of als je dieper wilt ingaan op bepaalde toepassingen of technieken, laat het me weten.
David Brown
George, ik vond het artikel erg informatief en nuttig. Bedankt voor het delen van je kennis!
George Forrest
Graag gedaan, David! Het doet me goed om te horen dat het artikel informatief en nuttig was. Ik waardeer je positieve feedback enorm. Als je nog specifieke vragen hebt of als je meer wilt weten over het toepassen van PHP webpagina scraping in je eigen projecten, sta ik klaar om te helpen.
Sophia Garcia
Het artikel bood een goede introductie in web scraping, George. Het was gemakkelijk te begrijpen en te volgen.
George Forrest
Bedankt voor je waardering, Sophia! Het is geweldig om te horen dat het artikel een goede introductie bood in web scraping en dat het gemakkelijk te begrijpen en te volgen was. Als je meer wilt weten over specifieke toepassingen of technieken, laat het me weten.
Tom Brown
Ik waardeer het delen van je kennis over web scraping, George. Het heeft me geholpen om nieuwe mogelijkheden te ontdekken!
George Forrest
Dank je wel, Tom! Het doet me goed om te horen dat het delen van mijn kennis over web scraping je heeft geholpen om nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Als je nog vragen hebt over specifieke toepassingen of technieken, laat het me weten.
Jennifer Martinez
Het was interessant om te leren over de stappen naar PHP webpagina scraping, George. Bedankt voor het delen van je expertise!
George Forrest
Bedankt voor je feedback, Jennifer! Het doet me plezier dat je het interessant vond om te leren over de stappen naar PHP webpagina scraping. Als je nog vragen hebt of dieper wilt ingaan op bepaalde stappen of technieken, laat het me weten.
Emily Taylor
Ik vond het artikel erg informatief, George. Het was een goede introductie in web scraping!
George Forrest
Dank je wel, Emily! Het doet me goed om te horen dat het artikel informatief was en een goede introductie bood in web scraping. Als je nog specifieke vragen hebt of dieper wilt ingaan op bepaalde aspecten van web scraping, laat het me weten.
Sophie Anderson
Ik waardeer de duidelijke uitleg in het artikel, George. Het heeft me geholpen om PHP webpagina scraping beter te begrijpen!
George Forrest
Graag gedaan, Sophie! Het is fijn om te horen dat de duidelijke uitleg in het artikel je heeft geholpen om PHP webpagina scraping beter te begrijpen. Als er nog specifieke vragen zijn of als je dieper wilt ingaan op bepaalde aspecten, laat het me weten.
Tom Martinez
George, ik waardeer het delen van je expertise in dit artikel over web scraping. Het was zeer informatief!
George Forrest
Dank je wel, Tom! Het doet me plezier om mijn expertise over web scraping te delen en ik ben blij dat je het artikel zeer informatief vond. Als je nog specifieke vragen hebt of ergens dieper op in wilt gaan, sta ik klaar om te helpen.
Emma Johnson
Ik vond de stap-voor-stap handleiding erg handig, George. Het heeft me geholpen om PHP webpagina scraping beter te begrijpen.
George Forrest
Bedankt voor je feedback, Emma! Ik ben blij dat de stap-voor-stap handleiding handig voor je was en je heeft geholpen om PHP webpagina scraping beter te begrijpen. Als er nog specifieke vragen zijn of als er iets niet duidelijk is, laat het me gerust weten.
Sophia Garcia
Dit artikel had een goede balans tussen uitleg en praktische voorbeelden, George. Het was zeer behulpzaam!
George Forrest
Dank je wel, Sophia! Het doet me goed om te horen dat het artikel een goede balans had tussen uitleg en praktische voorbeelden en dat het zeer behulpzaam was. Als je nog specifieke vragen hebt over de uitleg of praktische voorbeelden, laat het me weten.
David Martinez
Ik waardeer de stap-voor-stap uitleg in het artikel, George. Het maakte het hele proces van web scraping veel duidelijker!
George Forrest
Bedankt voor je positieve feedback, David! Ik ben blij dat de stap-voor-stap uitleg in het artikel het proces van web scraping veel duidelijker voor je heeft gemaakt. Als je nog specifieke vragen hebt over het proces of als er iets niet duidelijk was, laat het me gerust weten.
Sophie Taylor
George, ik waardeer het delen van je kennis over web scraping. Het artikel was zeer informatief!
George Forrest
Dank je wel, Sophie! Het doet me goed om te horen dat je mijn kennis over web scraping waardeert en dat het artikel zeer informatief voor je was. Als je nog specifieke vragen hebt of dieper wilt ingaan op bepaalde aspecten van web scraping, laat het me weten.
Tom Johnson
Ik waardeer je uitleg over web scraping, George. Het heeft me geholpen om nieuwe mogelijkheden te ontdekken!
George Forrest
Graag gedaan, Tom! Het doet me goed om te horen dat mijn uitleg over web scraping je heeft geholpen om nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Als je nog vragen hebt over specifieke toepassingen of als je dieper wilt ingaan op bepaalde technieken, sta ik klaar om te helpen.
Jennifer Thompson
Ik waardeer de duidelijke uitleg en praktische voorbeelden in het artikel, George. Bedankt voor het delen van je kennis over web scraping!
George Forrest
Bedankt voor je positieve feedback, Jennifer! Ik ben blij dat de duidelijke uitleg en praktische voorbeelden in het artikel waardevol voor je waren. Als je nog specifieke vragen hebt over de uitleg of praktische voorbeelden, laat het me gerust weten.
Sophie Martin
George, ik wilde je bedanken voor het delen van je expertise in dit artikel. Het was zeer informatief en goed geschreven!
George Forrest
Graag gedaan, Sophie! Het doet me plezier om mijn expertise te delen en ik ben blij dat je het artikel zeer informatief en goed geschreven vond. Als je nog specifieke vragen hebt over bepaalde technieken of toepassingen, sta ik klaar om te helpen.
Tom Wilson
Ik waardeer de stapsgewijze uitleg en praktische voorbeelden in het artikel, George. Het heeft me geholpen om PHP webpagina scraping beter te begrijpen!
View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport