Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login o registrazione
Q&A
Question Center →

Bana SEO için geri bağlantıları nasıl inşa edecek bir başlangıç ​​kılavuzu veriyor musunuz?

Bu sıkça sorulan soru - SEO için geri bağlantıları nasıl oluşturacağını düşünürsek - başlayanlar için evrensel bir rehber yoktur. Burada ihtiyacınız olan şey kalıcı ve sabırlı olmaktır. Aslında, bu iki özelliğin olmaması, muhtemelen çok taze web yöneticileri ve acemi online işletme sahipleri tarafından karşılaşılan en ciddi sıkıntıdır. Kabul edelim - Arama Motoru Optimizasyonu uzun süreli ve devam eden bir süreçtir. Elbette, bazen, web sitenizin Google'ın SERP'lerindeki arama konumları için, pratik olarak hemen hemen hiç iyi bir ilerlemenin keyfini çıkarabilirsiniz; bu, rekabet etmeyen bir sektöre göre sıralanmanız demektir. Bu yüzden, kural olarak veya genel bir eğilim haline gelmek için çok nadir örnekler var. Yine de, SEO için geri bağlantı kurma konusundaki günlük davalarımın çoğunda, aşağıdaki yöntemleri kullandım: doğru web sitesi araştırması yapmak, her şeyi iyi düzenlenmiş hale getirmek, doğru hazırlanmış bir alanı bulmak, değer kazandıran içeriği yazmak ve ilişkileri sürdürmek. Aşağıda, her şemayı kısaca gözden geçireceğim.



how to build backlinks for seo

SEO için Geri Bağlantı Kurma

Doğru Web Sitesi Araştırması Yapmak

 uygun bir rekabetçi araştırma yapmanız gerekecek. Yani, Open Site Explorer (Moz), Semalt Analyzer (Semalt) veya Ahrefs'in SEO Araç Seti gibi çevrimiçi araçları kullanarak, genel bağlantı kurma stratejinizdeki her gelecek adımın tam bir resmini almak için biraz zaman harcamanız gerektiği anlamına gelir. SEO için geri bağlantıları nasıl oluşturacağınızı bilmiyor musunuz? Veya en iyi nereden başlayacağınız kesinlik eksikliğini hissediyorsunuz? Endişelenmenize gerek yok - nişinizdeki bazı yakın rakiplerin web siteleri için kapsamlı bir araştırma yapın ve en baştan somunları ve cıvataları anlamaya başlayın ve değerli pratik bilgilerle desteklenin. 

Rekabetçi araştırmanız tamamlandıktan sonra, sevk edilenlerin listesini ve gerçek kişileri en başarılı yayınlara yönlendirmeye hazır olmalısınız. en güçlü geri bağlantıları (en yüksek Pagerank ve Alan Yetkisi olanları ifade eder). Aşağıdaki verileri yazmak ve kaydetmek için bir elektronik tablo veya taslak metin dosyası oluşturmanız yeterlidir: muhabirin adı, e-postası ve alan adı yetkisi. Sonra doğru topluluğu bulmak zorundayız - aslında SEO için geri bağlantı kurmayı öğrenirken yüzleşmek en zor şey.

Web sitesinin altbilgisinde (ör. "Iletişim" veya "yaklaşık" sayfa bölümleri) doğru iletişim hizmetini aramayı başlatın.

Doğru Başarı Bulma. Web sitesinde doğrudan genel bir e-posta adresi bulamazsanız, Twitter, Facebook, LinkedIn veya diğer ilgili platformlar gibi sosyal medyada herhangi bir yerde arama yapmaya devam etmeniz mümkün değildir. Evet, gerçekten göz korkutucu ve zaman alan bir iş ancak görev kısa sürede görülebileceği kadar zor değildir. 

backlinks for seo

 Bir tutam yapma  Yazar veya endüstri etkilenen üzerinde araştırma yapmak için biraz zaman ayırmaya çalışmayın. Zorlayıcı bir kişisel ton olmadan sayısız tutam oluşturmak için herhangi bir otomatik yazılımı kullanmaktan kaçının. Tek ihtiyacınız olan şey şeyleri kişiselleştirmektir - bu sefil ve çok fazla faal başarısızlığı önlemek için gerçek bir oyun değiştirici.

 Değer Veren ve İlişkileri Koruyan İçeriğin Yazılması

İçeriğinin arandığını duyduktan sonra zaten büyük bir kazançtır. Bununla birlikte, karşılıklı yarar sağlayan bir çaba olduğunu unutmayın. Kusursuz bir şekilde hazırlanmış ve tamamen değerli içeriğinizi yazarken bunu unutmayın. İlk yazınızın başarılı bir şekilde yayınlanmasının ardından, devam eden bir ilişkiyi halletmeyi unutmayın - aynı web sitesinde her zaman daha fazla makale yazabilirsin! Sonuçta, daha yeni bir ilişki kurmaya, profesyonel uzmanlığınızı paylaşmaya ve daha geniş bir pozlama elde etmeye çalışarak, daha çok yönlendirme trafiği akışı için yolculuğa yeni başladınız.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport