Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login o registrazione
Q&A
Question Center →

2019'da geri dönüşün yollarını nasıl bulacaksınız?

Link talepleri, etki alanına bağlantı suyu elde etmenin ve web sitesi sıralamalarını iyileştirmenin en popüler yollarından biri olmayı sürdürüyor. Bağlantı istekleri sayesinde, sitenizdeki mevcut içeriği kullanarak harici bağlantılar oluşturabilirsiniz. Backlink, markanızı oluşturmak ve farkındalığını artırmak için mükemmel bir yoldur. Tek sorun, pek çok web sitesi sahibinin, bağlantı kurmak için yanlış bir yaklaşımları olmasıdır. Kendi web sitelerinin yanı sıra diğer web sitelerini de dahil etmeyi, bunları kişiselleştirmeyi ve bunun neden web sitesi sahibine fayda sağlayacağını unut.

Bu makalede, bağlantı kurma kampanyanızı geliştirmek için bağlantı isteklerini kullanmanın bazı yollarını bulacaksınız. Bu makalede bulacağınız linklerin yanı sıra, geri bağlantı için başka birçok bağlantı talebi var.

how to get backlinks 2019

Nasıl geri 2019 yılında almak için?

Düşünmeniz gereken en önemli anların başında bir web sitesine ulaşmanızdır; e-postayı siteyle alakalı olacak şekilde özelleştirmeniz gerekir. E-postalarınızın benzersiz olduğundan ve okuyucunun takdir edeceği bilgileri içerdiğinden emin olun. Bir web sitesinin konusuna özgü hale getirmeniz ve web kaynağına yerleştirilen içeriğe baktığınız iş ortağını göstermeniz gerekir. Birkaç dakika daha gerek duyduğunuzda, isteğinize olumlu yanıt verecek olan yanıtlarda ve web sitelerinde büyük farklılıklar olabilir. Bir web sitesi sahibi ile iş ilişkileri kurmaya çalıştığınızda, bu bilgileri aklınızda tutmanız gerekir.

  • Link rehberi talep et

Alanınıza link oluşturmak için en basit yol direkt bir taleptir. Bununla birlikte, bu yöntem diğerlerinden daha az etkilidir. Bir webmaster ile iletişim kurmak ve bir geri arama isteğinde bulunmak yalnızca birkaç dakika alır. Böyle bir olayın sonucu, işbirliği yapmak istediğiniz kaynak kalitesinden farklı olabilir. Bilinen otorite web siteleri, tekliflerini kabul etmez, çünkü sayfalarına içerik yayınlayabilecek çok sayıda web kaynağı var.

  • Mevcut web sitesi sorunlarıyla ilgili konularda arama

Sitenize kaliteli bir geri dönüş almak için bir diğer daha akıllı yaklaşım, bir web kaynağını taramak ve olası hataları belirtmektir. Onlara çözümler. Bu bilgiler, bilmeyebilecekleri sorunları çözmenize yardımcı olduğu için bir web sitesi sahibine değer katabilir. Bu türde bir bağlantı isteği kullanıyorsanız, bu verilere sahip ücretsiz bir web yöneticisi sağladığınızdan emin olun. Backlink isteğini yapmadan önce ikinci veya üçüncü e-posta iletişimine kadar beklemek akıllıca olacaktır.

how to get backlinks

  • İçeriğinizi bulduğunuz içerik için bir kaynak olarak kullanma

Geri alma alışkanlığı, siteniz için yararlı olabilir. Bir blog kullanıcısına atıfta bulunursanız ve bir geri dönüş istemek istediğiniz makale veya yayın hakkında yorum yaparsanız, bu iyi bir konuşma konusudur. Geri almak için diğer yol, bunları bulduğunuz postadan bahsetmek ve ardından bir bağlantı istediğiniz postayı getirmektir. Makaleleri okumanız ve markanızın söz ettiği yerlerin makul ve doğal görüneceğini görmeniz gerekiyor. Şu anda bir bağlantınız yoksa, web sitenizin bu bağlantı için iyi bir kaynak olabileceğini düşünün.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport