Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login o registrazione
Q&A
Question Center →

Sayfa SEO'unda ideal geri dönüşümü ne yapan şey nedir?

SEO sayfasında bir geri bağlantı Bir kaynaktan gelen ve farklı bir alana sahip olan başka bir sayfaya işaret eden gelen linkin anlamını SEO'dur. Ve sayfadaki SEO'daki "ideal" geri bağlantıyı, web sitesi veya blog'un SERP'lerin üst kısmına terfi etmek için layık bir içeriğe sahip olup olmadığını belirlemek için Google'ın kendisi gibi büyük arama motorları tarafından gözlemlenen güçlü bir sıralama ölçütü olduğunu söylemeye gerek yok, aynı sayfalardaki organik trafiklerin iyileştirilmesine paralel olarak. Ama ne sayfa SEO "ideal" geri yapar? Bakalım.

Sayfa SEO'da "ideal" geri bağlantıyı sağlayan şey nedir?

  • Her bağlantı, web sitenize veya blogunuza bir öneri veya "oy" olup, Google'a terfi edilmeye değer olduğunu gösteren olumlu bir sıralama sinyali verir. Doğal olarak oluşturulan geri sayısı, web sitenizin veya blog'unuzun kullanıcılara sunduğu önem ve değeri gösteren iyi bir göstergedir.
  • Google, belirli bir arama sorgusu için daha alakalı ve uygun olduğunu gösteren göstergeler olarak web sitenize veya blog'unuzu işaret eden çok sayıda yüksek kaliteli geri bildirim izler. Bu, ilgili konuyla ilgili canlı kullanıcının arama isteğinde görüntülenmeniz için daha iyi şans verir.
  • SEO sayfa her geri kalitesinin kalitesi miktardan çok daha önemlidir. Dolayısıyla, bağlantı profilinizi mümkün olduğunca çok sayıda düşük kaliteli arka bağlantı ile doldurmaya gerek yoktur. Aslında, bu şekilde hareket ederek, şimdiki sıralamalarınıza zarar verecek ve kendinizi ölçülebilir bir şekilde artırmaktan daha muhtemel olacaksınız.

  • Genel olarak kabul gören kalite bağlantı kurma kuralına göre, ölçekte SEO'yu artıran genel çabanın yaklaşık% 90'ı, kullanıcıya gerçek değer katan benzersiz içerik. Aynı zamanda, doğal ve organik bağlantı kurma kampanyasını yapmakla görevli olmak için sıkı çalışmanızın yaklaşık% 10'undan fazlası önerilmemektedir.
  • Sayfa SEO artırmak için her yeni oluşturulmuş geri bağlantı aslında geceleyin geceleme etkilemez. Yani organik bağlantı binası, arama motorlarının mümkün olduğu kadar doğal olarak gelmesini bekleyen süregelen bir süreçtir. Aslında, otomotiv platformlarını veya çevrimiçi bağlantı oluşturma araçlarını kullanarak bağlantılar üretmek (örneğin yeni içeriğe) oluşturmak, potansiyel olarak sıralamalarınıza zarar verebilecek çok tehlikeli bir işlemdir. Karşılaşalım - bu sofistike arama algoritmasını etkilemek için herhangi bir manipülatif veya hileli eylem şekli, Google ile kırmızı bayrak kaldırmanın en iyi yolu olacaktır. Uzun vadede, kendinize ciddi bir (ve çoğunlukla geri dönüşsüz) sıralama cezası kazandırırsınız.
  • Ancak, web sitenizde veya blogunuzda yerleşik iç bağlantıların daha iyi çevrimiçi tanıtım için çok önemli olduğunu unutmayın. Sağlam bir web sitesi mimarisinden yararlanabilmek için daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunmanın yanı sıra dizin oluşturma sürecinin daha mantıklı bir sırasını sağlamak için birbirleriyle bağlantı kurma konusunda iyi çalışın. Sonuç olarak, iç bağlantıların iyi inşa edilmiş bir yapısına sahip olmak, SEO'daki genel gayretinizi artırmak için yararlı olabilir, bu nedenle SERP'lerde daha yüksek bir sıralama için daha iyi bir potansiyel sunabilirsiniz.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport