Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login o registrazione
Q&A
Question Center →

Gerçekten SEO'da işe yarayan iyi niş backlink'leri yapan şeyleri söyleyebilir misiniz?

Hangi özelliklerin gerçekten SEO'da (Arama Motoru Optimizasyonu) çalıştığı niş backlink'leri yapacağınızı göstermeden önce, bu amaçla hangi tür bağlantıların kullanılması gerektiğini anlamalısınız. En yaygın olarak, SEO söz konusu olduğunda, makul bir şekilde aşağıdaki iki tür geri dönüşü kullanabiliriz: ya NoFollow linkleri ya da DoFollow linkleri.

 1.  DoFollow özniteliğiyle yapılan geri dönüşler, SEO'da doğrudan ve somut bir değere sahip olanlar için geçerlidir. Bu, DoFollow geri bağlantılarının, PageRank, güven ve kaynak yetkisi olarak da bilinen Google'ın ana ilgili ölçümlerinde size bir artış sağlayabileceği anlamına gelir. Görünüşe göre, bu tür geri bağlantılar etkileşimli. Bu nedenle, hem canlı kullanıcılar için, hem de endeksleme amaçlarıyla tarama yapan botlar için gezinme yolu olarak kullanılabilirler. Öte yandan, bu geri bağlantı, anlaşma bağlantısının ve alıcının iki tarafı arasındaki gizemli "bağlantı suyu" nu dağıtmaya hizmet eder.

 2.  Geri bağlantıları NoFollow özelliği ile tam tersi. Bu geri bağlantılar, daha iyi bir dönüşüm oranıyla yönlendirme trafiğinizi artırmak için hala yardımcı (en azından kısmen) hizmet ederken, canlı kullanıcıların gezinmesine izin verilmez - yalnızca tarama amaçlıdır ve kısmen daha fazlasına da yol açabilir daha uzun vadede SEO için olumlu sonuçlar.

Niş sırtlarını yüksek kalitede kılan nedir?

Her şeyden önce, kaliteli niş backlinkler tanımı gereği, siteyi yönlendiren (başka şekilde bağlantı kuran) veya ziyaretçileri bir anahtar kelime kullanarak bir üçüncü parti kaynağına bloglayan bağlantılardır..Ve büyük arama motorları tarafından (Google'ın kendisi, Yahoo, Bing ve benzeri gibi), her nişin SEO'ndaki geçerliliğini ve kalibresini "anladığı" düşünülen birkaç faktör vardır. Temel amaç, bağlantı yetkisi ve alaka düzeyini ve bağlı alanın yaşını SEO amaçlarına en iyi şekilde sunan yüksek kalitede bir geribildirim yapan şey nedir?

  • Temel Bağlantı Kalıpları - doğal bağlantı kurma organik yolunu gösterir. Black_hat teknikleri bile son yıllarda normalleşmiş ve iyi düşünülmüş olduğu göz önüne alındığında, Google şimdi nicel modellerden ziyade kalitelerini vurguluyor. Basitçe söylemek gerekirse, tamamen ilişkili veya tamamen alakasız kaynaklardan alçak kaliteli bağlantılar bulundurmak SEO ile ilgisi yoktur. Ayrıca, temel doğal bağlantı yapı modellerine çok hassas bir dikkat göstermekle birlikte, SEO'da ölçülebilir bir artış sunmakla kalmayıp aynı zamanda web sitenizi kazanabilir veya ciddi bir sıralama cezası verebilir, SERP ler listesinde sizi aşağı çekebilir .
  • Link Makamı - bağlantı profilinizde bulunan her öğenin olabildiğince alakalı ve terbiyeli olması gerektiği anlamına gelir. Ancak bu şekilde, bu tür niş sıralamaların size iyi hizmet etmesini sağlayabilirsiniz, özellikle de sayfa içeriğiniz için sağlam bir güven katmanı ve güvenilirlik kat etmek açısından. Böylece, yüksek kalitede yetki bağlantıları, canlı aramacıların ve Google'ın gözünde uzun vadeli bir ilerleme sağlayabilir.
  • Alan Yaşı - Bu özellik çoğunlukla bağlantı yetkisi ve alaka düzeyi içinde kategorize olmasına rağmen, bağlantılı alanın yaşı, SEO'da kesinlikle yüksek kalite ve güce sahip olanlardan ortalama niş backlink'leri tanımlayan şeydir. Birkaç yıllık alanlardaki bağlantılar hala iyi performans gösterse de, daha yaşlı alanlardan gelen bağlantılar, Google tarafından daha değerli ve kullanımı kanıtlanmış bir içerik sunan ve bu nedenle arama yapanların daha geniş bir kitleye gösterilmesine değer görülen URL'ler olarak görülüyor. dolayısıyla web sitenizi veya blog'unuzu SERP listesinin en üstüne taşıyın.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport