Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login o registrazione
Q&A
Question Center →

En çok aranan ürünlerle Amazon'da nasıl satış yapmaya başlayabilirsiniz?

En çok aranan ürünler arasında Amazon'da başarılı bir şekilde satmak için doğru ürünleri seçmek, o kalabalık pazarda iş başarısında çok önemli bir faktördür. Ciddi biçimde, ürün seçiminin her şeyden önce iş başarısı ile ilgili her şeyi belirlediği akıllıca bir düşünce değil. Karşılaşalım - ne kadar mükemmel olursa olsun Amazon'daki ürün listelemenizi optimize edip yönetiyorsunuz. Karlı olanın en önemli gereksinimlerini karşılamayan yanlış ürünü seçerseniz, tekliflerinizin Amazon'un en çok aranan öğelerinden her gün binlerce alışveriş yapan müşteriye satılması mümkün olmayacaktır. Bu nedenle anlamak önemlidir - iyi talep edilecek ve sürekli satılacak doğru ürünü aramak için zaman ve çaba harcamaktan çekinmemelisiniz. Peki, karlı bir ürün ne yapar? Aşağıda, sana iyi bir ürün bulabilmen için hızlı ve kirli bir öneri ve öneriler kontrol listesi göstereceğim.

Ürünün Nihai Fiyatı

Öncelikle, bunu kabul etmelisiniz - 10 ila 50 dolar arasında fiyat aralığı Amazon'da, en çok aranan ürünlerin genelde orada olduğu tatlı bir fiyatlandırma noktası. Niye ya? Pazarlamacılar, özellikle ortalama aralıktaki fiyat etiketlerini gördüklerinde, ara sıra yapılan satın alma kararlarını almak olasılığının daha yüksek olduğunu söylüyor. Davayı takip etmenizin bir başka nedeni, çok pahalı olmayan bu öğelerin büyük olasılıkla basit olanları olması, aslında onlara çok fazla sahip olmaması. Sonuçta, bu düşük fiyat bariyerini seçmek, piyasaya girmeye başlamanın iyi karar vermiş kararınız olacaktır.

Tercih Edilebilir Ağırlık

Daha geniş anlamda, doğru ürün ağırlığını seçmek, Amazon'da en çok aranan ürünler arasında tekliflerinizi görmek için çok önemli bir şeydir. Bana gelince, gerçekten çok karlı bir damla nakliye ürününün en fazla tercih edilebilir toplam ağırlığının 1,5 ila 2,5 kilogram civarında bir yerde kalması gerektiğine inanıyorum. Bu tabii ki daha ucuz bir teslimat maliyetiyle paketin satılabilir boyutunu belirler.


Benzer Kategoriler

Bu, genellikle, ürün üzerinde herhangi bir kesin tahmini almak zor idare edilebilir bir görevdir. BSR, tabii ki satmaya başlamadan önce. Ancak bununla ilgili yapabilecekleriniz, yeni ürününüzün iyi satılabilmesi için makul bir şansa sahip olduğundan emin olmaktır. Bu nedenle, benzer kategori ürünlerine ve onların BSR puanlarına bir kez daha göz atmanızı öneririm. Bana gelince, aynı ana kategorideki Amazon'un en çok aranan ürünlerini veya benzer ürünleri kontrol etmek için bir eşik olarak 5.000 BSR numarası alacağım. Sadece işleri temizlemek için - son zamanlarda benim e-ticaret satış uygulama yoluyla geliştirdiği sadece kendi varsayımım. Her neyse, zamanın gösterdiği gibi, öneri çalışıyor.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport