Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Kötü SEO bilgisi gibi bir şey var mı?

Hepiniz internette arama motoru optimizasyonu ile ilgili içerik tonuyla karşı karşıya kaldınız. Bu alanda en azından biraz deneyime sahipseniz, kalite SEO ipuçlarını ve önerileri (MOZ, Semalt veya Arama Motorları Dergisi'nin sağladığı gibi) ile profesyonel olmayan profesyonellerin sağladığı optimizasyon prosedürleri hakkında bazen yanlış bilgi vermeyi birbirinden ayırt edebilirsiniz. Bununla birlikte, dijital bir pazarlama alanına yeni giriyorsanız, bazı kaliteli makaleler biraz karışık olabilir ve hatta Google sıralamalarınızı yok edebilir. Bu kısa kılavuzda, online ticaretinizi müreffeh yapmak için kaçınmanız gereken yanlış SEO ipuçlarına bazı fikirler vereceğim. 

seo information

Kötü SEO bilgilerinin tanımı

Kötü SEO içeriğinin ne olduğunu merak ediyorsanız, bu paragrafı dikkatle okumanızı öneririm. Kötü SEO içeriği, güncelliğini yitirmiş, işe yaramaz ve arama motoru standartlarının sınırları dışındaki tüm bilgilerdir. Kötü SEO içeriğini ayırt etmek kolaydır, çünkü genellikle bir gün içinde web sitemi SEO'yu nasıl geliştiririm kelimeleri ile başlar ... ". Çoğu zaman, bu tür makalelerde belirli bir promosyon alt metni bulunur. Siyah şapka SEO uzmanları, hizmetlerini tanıtmak için inanılmaz hikayeler üretirler. Değerli bir bilgi taşımadıkları için bu tür makaleleri okumanızı tavsiye etmem. Ayrıca, siyah şapka SEO ipuçlarını takip ederek web sitenizin sıralamalarını tahrip etmekle tehdit ediyorsunuz. Bu nedenle, sitemizin itibarını incitmemek için kaç optimizasyon önerisi gerektiğini tartışalım.

  •  Anahtar kelime doldurma 

En yaygın kullanılan eski SEO tavsiyeleri biridir anahtar kelime doldurma. Google her gün daha akıllı hale geldiğinde, bu tür bir optimizasyon rotasını yönetir. Günümüzde, arama botları için değil web sitesi ziyaretçileri için içeriğinizi oluşturmanız gerekir. Ayrıca, Google botlar içerik kalitesini değerlendirebilir ve anahtar kelime sayısını sayabilir. Her sayfada beşten fazla anahtar kelime varsa, Google'a ceza alma riskini taşırsınız. Dahası doldurulmuş bir içerik okunaklı değildir ve yalnızca reklam amaçlı oluşturulduğu için kullanıcılar için yararlı olamaz. İçeriğinize anahtar kelimelerle doldurmak yerine, en alakalı ve trafik hacmi anahtar kalıplarını seçmeli ve başlıklar, açıklamalar, açılış paragrafları, ALT'ler ve metinde sadece birkaç kez eklemelisiniz.

seo problems

  •  Yinelenen içerik 

SEO uzmanlarından bazıları, yinelenen içeriğin hiçbir tehdit altında olmadığını yazıyor . Ancak, yanlış bir karardır. Yinelenen içeriği yayınlayarak, arama motorlarını, şeyleri gerçekte olduklarından ziyade istedikleri şekilde görmelerini cazip hale getirirsiniz. Yani, orijinal olmayan içerik web sitenizin sıralamasında düşüşe neden olabilir. Yinelenen içerik için Google cezalarını alabileceğiniz nispeten küçük bir yüzde. Bununla birlikte, Google'ın içeriğinde zaten aynı içeriğe sahip olduğu için kopyalama yapıştırma içeriği üreterek sitenizin çevrimiçi varlığını tam olarak geliştirmeyeceksiniz. Sitenizde aynı iş gereksinimlerine bağlı olarak yinelenen bazı içeriğe ihtiyacınız varsa, olumsuz sonuçlardan kaçınmak için bu içeriği "dizinde yok ve takip etmemelisin" gerekir.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport