Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Bana bir Gayrimenkul Yönetim Şirketi için SEO hakkında ne söyleyebilirsiniz?

Bu gün, SEO online işletmelerin her türü için çok önemlidir ve bir emlak yönetimi çevrimiçi ajansı istisna değildir. Mülkiyet yönetimi şirketinizi büyütmek isterseniz, dijital pazarlama stratejinize SEO eklemeniz kesinlikle önerilir.

Semalt'ta, mülkiyet yönetimi işletmeleri için daha iyi web pazarlama fikirleri üzerinde her zaman çalışıyoruz. Bugün, SEO'nızı artırmak için en etkili teknikleri paylaşacağız. Bu öneriler, web sitenizin ziyaretçilerini güçlü potansiyel müşterilere dönüştürmenize yardımcı olacaktır.

seo management company

Menü Öğelerinize Dikkat Edin

Konuşmak istediğimiz ilk şey, ön sayfa düzeniniz veya başka bir deyişle web sitenizin menü öğeleridir. Unutmayın, temiz, net ve özlü olmalılar. Ön sayfa düzeninizi düzenlemenin en iyi yolu, dört ana menü öğesine bölmektir. Semalt uzmanları ön sayfada şu kelimeleri koymayı önerir:

  • Sahipler;
  • Kiracılar;
  • Emlakçi Danışmaları;
  • Gayrimenkul Yönetimi Hizmetleri.

Burada asıl hedef, hemen çıkma oranını düşürerek trafiği artırmak ve sitenizde geçirilen süreyi artırmaktır. Sitenizi her gün düzinelerce insan ziyaret ettiğini anlamalısınız. Hepsinin çekici ve gezinmek kolay olmasını istersiniz. Bu nedenle, kullanıcılara kolay yol tarifleri sunmak hayati önem taşır. Unutmayın, her kullanıcıyı web sitesinin gerekli alanına kanalize ederseniz, kaynağınızı bırakmak yerine orada daha fazla zaman harcayacakları olasılığı yüksektir.

Medya ilişkileri gibi diğer menü öğelerini eklemek isterseniz sorun değil. Unutulmaması gereken tek şey: Bu öğeleri web sitenizdeki diğer alt menülerde saklamaya çalışın. Yukarıda belirttiğimiz gibi, ön sayfanız mümkün olduğunca temiz ve gezinmek kolay olmalıdır.

URL Yapısı Konuları

Tüm web sitesi sayfaları için stratejik bir URL yapısı geliştirmek her zaman harika bir karardır. URL'leriniz özlü ve açıklayıcı olmalıdır. URL'leriniz anlamlı olduğunda ve şirketinizin değerini yansıttığında, arama motorları sizi daha hızlı bulabilir ve kolay bir SEO artırma elde edebilirsiniz.

Açılış Sayfanıza Odaklanın

İş fırsatlarınızın çoğunun doğrudan bu sayfadan aktığı belirtilmelidir. Bu nedenle, mükemmel yapmalısınız. SEO uzmanları, mülkiyet şirketinizi kalabalığın öne çıkarması için bu sayfada olması gereken üç öğeyi tanımlar. İşte bunlar:

 En iyi duruma getirilmiş başlıklar 

Bu açık görünse de, kaç açılış sayfasında başlık bulunmadığına şaşıracaksınız, bu yanlış . Florida'da bir emlak yönetim şirketi olduğunuzu varsayalım, ardından açılış sayfanız için SEO'nun optimize ettiği başlık Florida Emlak Yönetimi Ajansı gibi bir şey olmalıdır.

seo company

 Görünür Telefon Numarası 

Potansiyel müşterilerin derhal size ulaşabilmesi gerekir, bu nedenle telefon numarasının gözle görülür. İnsanlar sizinle bir kaç saniye içinde iletişime geçebilmeleri için saklamayın, yerine başlığınızın altına koymayın.

 Özel İletişim Formu 

Sizinle iletişime geçebilecekleri telefon dışında kullanıcılara başka yollar sunmanız önemlidir. 4-5 alanlı iletişim formunu düşünün. Ziyaretçilere temel bilgiler vermelerini isteyin, bu nedenle onların bilgi sağlamaları kolaydır.

Şu anda bu üç SEO ipucu ile mülkiyet yönetimi şirketi web sitesi geliştirmeye başlayabilirsiniz. Onlarla işiniz bittiğinde, referanslar ekleyerek ve acentenizi açıklayıcı videolara tanıtarak daha ileri gidebilirsiniz.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport