Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Ik wil mijn e-commerce verbeteren: moet ik een long-tail trefwoordenlijst samenstellen?

Hoe Long Tail Trefwoorden voor E-commerce te vinden

Het besturen van e-commerce winkel kan een uitdaging zijn. Om de concurrentie voor te blijven, moet u voortdurend nieuwe klanten aantrekken en behouden. Gebruikers de informatie bieden die ze nodig hebben, is de beste manier om hun aandacht vast te houden en vast te houden. Die ondernemers die op zijn minst minimale ervaring met SEO hebben, weten dat het kiezen van de juiste zoekwoorden niet zo eenvoudig is als op het eerste gezicht lijkt.

Vandaag zal ik uitleggen hoe u long tail-zoekwoorden kunt gebruiken om uw SEO-strategie te verbeteren. Als u meer leads en inkomsten wilt genereren voor uw e-commercebedrijf, blijf dan lezen.

ecommerce keywords list

Lange staart vs. algemene zoekwoorden: hoe verschillen ze?

Technisch gezien kan elke sleutelzin met drie of meer woorden worden beschouwd als 'long tail'. SEO-experts zeggen dat de meest efficiënte long tail-zoekwoorden vaak zelfs langer zijn. Het gebruik van hoog-specifieke uitdrukkingen die gebruikers zoeken om informatie te vinden met betrekking tot uw diensten en producten, is de beste beslissing voor eigenaren van e-commerce-websites die ernaar streven om dit op de lange termijn te doen.

Langdurige zoekwoorden zijn doorgaans minder concurrerend dan generieke sleutelzinnen. Ze zijn perfect voor het aantrekken van mensen die sneller geneigd zijn om een aankoop te doen. Meestal vertonen die mensen een duidelijkere zoekactie.

5 Redenen voor het maken van lange staart Sleutelwoorden Lijst voor uw e-commerce website

 Minder concurrentie 

Lange staart sleutelwoorden krijgen niet zoveel zoekopdrachten als generieke sleutelzinnen. Als gevolg hiervan zijn er minder sites op het web die proberen te rangschikken voor lange staartzinnen. Wanneer u long tail-zoekwoorden target, is er minder concurrentie, wat betekent dat uw site een betere kans heeft om goed te worden gerangschikt en dat het verkeer uit die frases wordt verdreven.

 Meer gekwalificeerd verkeer 

Lange staart sleutelwoorden kunnen ook helpen uw e-commerce website meer gekwalificeerde leads aan te trekken. Het werkt als volgt: meer specifieke zoekopdrachten weerspiegelen een hogere aankoopintentie. Door grote hoeveelheden verkeer naar uw e-commerce winkel te krijgen, bereikt u top rankings in zoekmachines.

 Betere conversies 

Meer gekwalificeerd verkeer leidt op zijn beurt weer tot meer conversies voor uw e-commercebedrijf. Zoals reeds vermeld, hebben individuen die lange staartonderzoeken uitvoeren, een beter begrip van wat ze willen. Misschien zijn die zoekers die uw bron bereiken via zoekopdrachten met lange staart meer geneigd meer te weten te komen over uw e-winkel en uiteindelijk een aankoop te doen.

 Hogere omzet 

Als u long tail-zoekwoorden toepast voor uw e-commercesite, kunt u een omzetstijging verwachten. Er moet ook worden opgemerkt dat niet alle long tail-zoekwoorden noodzakelijkerwijs veel rechtstreekse inkomsten opleveren. Desondanks kunnen ze potentiële klanten bij uw merk introduceren en verkeer naar uw site of blog leiden. Daarom kunt u beter de lijst met e-commercezoekwoorden meteen samenstellen.

seo keywords

 Meer relevante inhoud 

Door long tail-zoekwoorden te targeten, kunt u ook onderwerpen identificeren die cruciaal zijn voor uw doelgroep. Als gevolg hiervan zijn er meer kansen dat uw nieuwe inhoud gerelateerd is aan die lange staart zoekopdrachten. Wat is meer long tail zoekwoorden zinvoller in de inhoud versus generieke zoekwoorden, waardoor uw teksten beter leesbaar.

Wanneer gebruikers boeiende en nuttige inhoud vinden, zullen ze eerder op uw site klikken, meer te weten komen over uw e-commerce winkel en een aankoop doen.

 Conclusie 

Dit zijn slechts enkele redenen waarom u een lijst met ecommerce-zoekwoorden moet maken. Begin ze in de praktijk toe te passen en kijk wat er gebeurt met uw e-commerce-winkelranglijst.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

+380980549123

Telegram

Semaltsupport