Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Hoe e-commerce linkbuilding uitvoeren?

Linkbuilding is een ideale manier om verkeer naar zijn e-commerce website te krijgen. Als het uw primaire doel is om de omzet van terugkerende klanten te verhogen, is linkbuilding precies wat u nodig hebt. Hieronder vindt u een paar praktische e-commerce link building strategieën die wel werken. Bekijk ze allemaal en kies degene die u het meest aanspreekt.

ecommerce link building

 Influencer Outreach Strategie 

Een eenvoudige manier om koppelingen te krijgen, is door met influencers te werken. Bij het uitvoeren van een influencer-programma gaat het erom belangrijke personen te identificeren die relevante inhoud kunnen leveren aan uw doelgroep. Richt u op het opbouwen van relaties met die online influencers die informatie en recensies over uw product of dienst kunnen delen. Als je zelf niet de zin hebt om zelf te outreachen, kun je altijd een professioneel linkbuilding- of influencer-bedrijf huren. Je kunt ook met een influencer-platform werken. Doorgaans omvat influencer outreach de volgende aspecten:

  • Onderzoek naar potentiële influencers;
  • Verbinden met diegenen die hetzelfde publiek hebben;
  • Een verleidelijk aanbod uitwerken;
  • Werken met beïnvloeders die het aanbod accepteren;
  • De ROI van uw productcampagne volgen.

Zorg ervoor dat uw doelen zo specifiek en meetbaar mogelijk zijn. Het hebben van een duidelijk en beknopt doel helpt om het succes of falen van de e-commerce linkbuilding-campagne beter te evalueren.

 Profiteer van beoordelingssites 

Beoordelingssites worden meestal hoog op Google gerangschikt. Ze kunnen leiden tot meer links voor uw e-commerce webbron en het vertrouwen en de loyaliteit aan uw merk vergroten. Over het algemeen zijn er twee basistypes van beoordelingssites:

  • Contentrecensiesites (TechCrunch);
  • Door de gebruiker gegenereerde sites voor beoordeling van inhoud (Yelp, TripAdvisor).

Als u ernaar streeft om een strategie op te zetten om te worden vermeld op beoordelingssites, stellen deskundigen van Semalt voor de volgende stappen te volgen:

  • Maak een lijst met door gebruikers gegenereerde beoordelingssites jij wilt je richten;
  • Bepaal of uw bedrijf al in de lijst voorkomt. Als er een profiel beschikbaar is voor uw bedrijf, moet u het claimen;
  • Deel beoordelingen op sociale media en uw website zodra deze beschikbaar komen.

Vergeet niet, alle beoordelingen moeten eerlijk zijn. Probeer nooit negatieve beoordelingen te verbergen of te verwijderen - dergelijke acties maken een al ontevreden klant gewoon meer gefrustreerd. Door hun opmerkingen te verwijderen, laat je zien dat je niet geeft om hun feedback. In plaats van de opmerking te verwijderen, verontschuldig je je publiek en beloof je om het beter te doen.

 Gerelateerde interne links moeten niet worden onderschat 

Hoewel de bovenstaande aanbevelingen te maken hebben met externe linkbuilding door middel van het opbouwen van onderlinge relaties met influencers en klanten, is uw interne linkbuilding inspanningen moeten niet worden genegeerd. Overweeg een plug-in te installeren die automatisch producten of services weergeeft die zijn gerelateerd aan de plug-in die de gebruiker momenteel gebruikt. Het toevoegen van een gerelateerde producten-widget op uw e-commerce-pagina's zal het conversiepercentage en de tijd die aan de website wordt besteed vergroten als gebruikers andere items overwegen.

Een andere manier om te zien welke producten en services vaak samen worden gekocht, is door Google Analytics-gegevens te gebruiken. Het werkt als volgt: wanneer u weet welke artikelen gewoonlijk samen worden gekocht, weet u de volgende keer wat u moet aanbevelen.

seo links

 Afsluiten

Het valt niet te ontkennen dat het verbinden en werken met influencers voor een betere koppeling van e-commerce veel tijd en moeite kost. geduld. Echter, vroeg of laat zullen uw inspanningen vruchten afwerpen en zult u uw e-commerce winkel op de eerste pagina van Google zien.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport