Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Wat is de beste plaats om backlinks te kopen voor mijn nieuwe website?

Als je je nog steeds afvraagt waar de beste plek is om backlinks voor je website te kopen, ben je eindelijk op de juiste plaats. Voordat ik je een lijst met verschillende gebruiksbeproefde en in de praktijk bewezen bronnen voorschotel, laat ik je een aantal punten zien die nodig zijn om een fout vanaf het begin te voorkomen. Zoals duidelijk als kritiek, hier is wat je moet doen voordat je naar buiten gaat en jezelf op de beste plaats vindt om backlinks te kopen:

best place to buy backlinks

  • doe altijd een dubbele controle op de de belangrijkste statistieken van de website, zorgen ervoor dat alles over de belangrijkste statistieken op zijn plaats is - beginnend met DA (domein autoriteit), PA (page authority), naar TF (trust flow), evenals CF (citatiestroom);
  • nooit beknibbelen op het betalen van de echte prijs, aangezien het leeuwendeel van te aantrekkelijke aanbiedingen zoals "beste deal" of "enorme kortingen op verkoop" nauwelijks mogelijk is om de beste plaats te zijn om backlinks voor uw website te kopen zonder te krijgen opgelicht;
  • aarzel niet om wat tijd te investeren in het controleren van de daadwerkelijke beoordelingen van andere klanten, alles wat je hier nodig hebt is om alles zo grondig mogelijk te controleren, laat je nooit haasten om een snelle deal te maken - die kan de voortgang van uw website in rangorde brengen om complete verwoestingen te voltooien met backlinks van lage kwaliteit of spam.

buy backlinks

Dus, wat is de beste plaats om backlinks te kopen? De afgelopen jaren heb ik veel van hen getest om een deal te maken met alleen betrouwbare. Hieronder vind je drie online bronnen die het meest de voorkeur verdienen om mee om te gaan:

  1. Links Management - het is de beste plaats om backlinks te kopen zonder de kwaliteit aan te tasten, en zelfs op een laag budget. Hier kunt u statische permanente backlinks van verschillende websites bestellen met een PR-score van 1 tot 8 punten. Natuurlijk beweren ze dat alles handmatig is geplaatst, maar als je nog steeds twijfelt, kijk dan eens naar hun eigenlijke case-study's en succesverhalen.
  2. Postlinks - deze heeft een grote verscheidenheid aan aanbiedingen beschikbaar met verschillende gezaghebbende websites en webpagina's met vrij hoge ranglijsten. Er worden alleen originele en echte backlinks beloofd die afkomstig zijn van de echte websites met alleen hoogwaardige inhoud en geen spam. Natuurlijk, hun prijzen kunnen behoorlijk zwaar lijken. Hoe dan ook, ik kan redelijk goed zien dat Post Links de beste plek is om backlinks te kopen. Om ze te behandelen, heb ik de hoogste kwaliteit en het minst ernstige risico dat iets met mijn betaalde links fout gaat.
  3. Fiverr - is een van de populairste populaire websites vol met SEO-specialisten, webmasters en veel eigenaren van online bedrijven. Deze enorme marktplaats biedt u een goede variëteit aan backlinks onder verschillende prijskaartjes, meestal vanaf slechts vijf dollar. Maar hier komt een waarschuwing - het ding is dat veel verkopers die er zijn niet volledig legale tools gebruiken om backlinks te bouwen, soms zelfs op een zelfgestuurde manier. Wat moet worden gedaan om Google-sancties voor betaalde backlinks te vermijden? Neem nooit een definitieve beslissing om te kopen, gezien alleen topaanbiedingen met hoge ratings en een enorm aantal beoordelingen - dat zal niet genoeg zijn. Neem altijd een drievoudige controle bij het maken van een deal op Fiverr. Eindelijk, laat me je nog een keer waarschuwen - als je je geen pro voelt in SEO of de deskundige webmaster - zul je nooit de veiligste backlinks voor je website vinden. Je kunt beter de minder geavanceerde bronnen proberen die ik eerder heb genoemd.
View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

+380980549123

Telegram

Semaltsupport