Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Anmelden oder registrieren
Q&A
Question Center →

Hoe kreeg je backlinks naar je website?

Laten we eerlijk zijn - het opbouwen van backlinks naar uw website is een moeilijke stop. Het zal geen gemakkelijke taak zijn, maar als je bereid bent en klaar om consistent te werken - het is toch helemaal haalbaar. Ik zal u enkele van de meest effectieve manieren tonen om backlinks naar uw website te bouwen. Laten we eens kijken naar mijn voorheen gloednieuwe website. Om het op het toneel te brengen, moest ik een paar eenvoudige stappen nemen, zoals een tijd investeren in een waardevol geschenk voor mijn publiek, concurrenten bespioneren voor eigen gewin en werken aan forumlinks (ja, ze kunnen eigenlijk een bepaalde meetbare waarde). Hieronder ga ik een korte discussie houden over elke mogelijke optie.

backlinks to your website

Aanbieding Waardevolle Gift aan uw publiek

Eerst en vooral, aarzel dan niet om wat tijd en moeite te steken in het leveren van nuttige geschenken aan uw doelgroep . Ik bedoel dat als het gaat om het verdienen van de eerste backlinks naar uw website, er slechts één uitdagend ding is dat vaak door bijna elk nieuw online project wordt geconfronteerd - niemand kent ze op het web. Dus je moet iets echt voordeligs bieden voor mensen om de eerste stroom van bezoeken, abonnementen, aandelen en leads in te stellen. Een van de beste manieren om de taak te voltooien, is het volgende: een fotogalerij maken die relevant is voor uw onderwerp, origineel gegevensonderzoek of analyse uitvoeren (bijvoorbeeld nuttige blogposts, zelfstudies, gebruikersrichtlijnen, casestudy's, enz.) Als je goed genoeg bent, kun je net zo goed proberen een gratis online tool te maken waarmee je meteen heel veel webverkeer kunt krijgen, evenals organische backlinks naar je website.

Spioneer dichtbij concurrerende concurrenten voor uw voordeel

Blijkbaar zou het geweldig zijn om uw meer succesvolle concurrenten te leren om veel te leren van hun beste prestaties en ergste misstappen. Immers, wie zei dat het bespioneren van de hoogste tegenstanders in uw doelgebied immoreel zou moeten zijn? Dus aarzel nooit om wat extra backlinks naar je website te maken met de volgende eenvoudige acties: zoek naar je dichtstbijzijnde tegenstanders, vind hun beste backlinks en probeer hun meest recente backlinks te repliceren. Om de taak te voltooien, raad ik aan om analyse-instrumenten voor backlinks zoals Majestic, Ahrefs, Semalt Analyzer of andere vrije frameworks te gebruiken - het is immers alleen aan jou om te beslissen.

Werk aan forumlinks

Wist u dat forumlinks niet alleen DOEN waard zijn? Natuurlijk, aangezien we het juiste gebruik ervan zullen maken. Voor alles anders, laten we eerlijk zijn - meestal hebben de handtekening, het profiel en de rest van standaard forumlinks waarschijnlijk geen echte waarde. Maar wat als u probeert backlinks naar uw website te krijgen met de meest besproken onderwerpen op een populair, druk bezocht forum? Ik bedoel dat je altijd de mogelijkheid hebt om een link naar je inhoud op te nemen - door hem gewoon op de eerste regel te plaatsen om door de rest van je forumpost te worden gevolgd. Natuurlijk bedoel ik niet alleen een link laten vallen om zoiets te zeggen als "bezoek mijn website om meer info te krijgen." Simpelweg omdat elk goed forum altijd regels moet hebben om de post te maken die werkt.

website backlinks

Uw discussies over onderwerpen moeten immers zo slim en waardevol mogelijk zijn om aan de top te komen en backlinks van hoge kwaliteit naar uw website te geven. Onthoud tenslotte dat deze forumlinks niet de meest krachtige zouden zijn, vooral vanuit het oogpunt van SEO. Desalniettemin helpt het hebben van meerdere min of meer actieve forumkoppelingen meestal om een relatief sterke basis voor een website te bouwen, vooral als deze nieuw is.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport